Számodra ezt jelenti és talán nem is érted a különbséget, de én a zenehallgatás élményéről írtam, ami bizony kevésbé függ a hangminőségtől és ha bármin nem is, egy átlagosnál kicsit jobb autó hangrendszeren is összejön nálam, ahogy összejött 4 évtizede egy komolyabb kazettás magnóval, meg a jelenlegi rendszeremmel is. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy ezek a technikák ugyanúgy szólaltak meg, a jelenlegi cuccom bizonyára sokkal jobb hangzást ad a korábbiaknál, de az egy másik téma. Az általad gyakran emlegetett "zene minősége" számomra nehezen értelmezhető paraméter, definíciójába szakértők hadának tört már bele a bicskája.
Hangminőségről már hallottam, de az nagyon nem ugyanaz, ahogy egy film értéke, szórakoztató ereje és képminősége sem ugyanaz. Ezerszer lerágott csont, de újra: ahogy zenehallgatás közben is van a zene és vannak a hangok, úgy mozizás közben is van a film és van a kép. Bármelyikre figyelhetsz, egyik sem rosszabb szórakozás a másiknál, de nagyon másról szólnak, nem keverendők, ennek ellenére szerintem sokunknál jól megférnek egymás mellett. Ám biztosra veszem, hogy sokan vannak olyanok, akiknél csak az egyik játszik, a másikat nem is értik. A legtöbb zenehallgatónak hiába magyaráznál hangminőségről, csak pislognának és bizonyára sok olyan hobbitárs is van, akiknek a zene csupán tesztanyag a hangok világában.
Az AVX közönségének nevében szerintem nem igazán kellene nyilatkoznod.