Ahogy azt már többször leírtam, az elmúlt 2 hetet kórházban töltöttem. A kórteremben ahol feküdtem, minden ágyhoz volt egy tv, ami egy konzolon lógott az ágy fölé. Tv adók mellett rengedeg rádióadó is hallgatható volt rajta. Találtam egy német Jazz adót, amit nap közben előszeretettel halgattam, gondolni való, hogy egy ilyen számítógép monitor méretű tv hangszórói milyen hangminőséget képviselnek.cables írta: ↑2023.01.22., vas. 20:46Itt van a nagy tévedés. Mert hallgatni lehet táskarádión is zenét, de a hatása az nagyon is függ a hangminőségtől. Másként hat a lelkünkre a természetes és nagyon jó minőségű hang.
De némi ellentmondást vélek felfedezni az alábbi vélemények (bárhogy szól a zene csak szóljon) és a minél jobb streaming hang keresés/youtube mp3 cikizése között :).
Egyik délelőtt megszólalt belőle egy régi nagy kedvencem, amit otthon vagy 1,5 éve már nem hallgattam.
Na az ott, akkor a tv apró hangszóróiból annyira tetszett, annyira jól esett, hogy a szőr is felállt a karomon!
Ez az érzés a zene hatása, ez a hangminőségtől teljesen független! Legalábbis nekem.