vagy pl a Lagrange..Lagragne

vagy pl a Lagrange..Lagragne
A készülék parkodat nézve azt gondolom, az SI2+Da > Lagragne csere lenne olyan, amit megemlegetnél. :)DeProtector írta: ↑2023.01.20., pén. 23:55És van akkor a különbség, hogy érdemes SI2-ről SI3-ra váltani? Szóval jobb is, vagy csak más?konok írta: ↑2023.01.20., pén. 19:47
Kevésbé emocionális, élőbb, közelibb, tud támadni, mer nyers lenni, műfaj függetlenebb, nagyon jó irány sztem. Lehet összefüggésben van azzal, hogy Zsolt említi a decemberi erősítős előadásában, az erősítő fejlesztést már Attila végzi, persze ez attól nyilván csapat munka, de.. ez egy élesebb kanyar.
Más hang, én úgy hallom. :)DeProtector írta: ↑2023.01.20., pén. 23:55És van akkor a különbség, hogy érdemes SI2-ről SI3-ra váltani? Szóval jobb is, vagy csak más?konok írta: ↑2023.01.20., pén. 19:47
Kevésbé emocionális, élőbb, közelibb, tud támadni, mer nyers lenni, műfaj függetlenebb, nagyon jó irány sztem. Lehet összefüggésben van azzal, hogy Zsolt említi a decemberi erősítős előadásában, az erősítő fejlesztést már Attila végzi, persze ez attól nyilván csapat munka, de.. ez egy élesebb kanyar.
És van akkor a különbség, hogy érdemes SI2-ről SI3-ra váltani? Szóval jobb is, vagy csak más?konok írta: ↑2023.01.20., pén. 19:47
Én nem hallottam az anniversary si-t, Modular, Si2-3-x2, Lagrange, Thesis irányból nézve azt gondolom érdemes hosszú távon használnod az X2-őt, mert abba az irányba mutat, ami megéri a befektetést, hogy ráhangolj. Rock zenéhez pedig pláne.Shimano írta: ↑2023.01.20., pén. 19:57Igen,kb így jellemzném én is,viszont valamiért nem érzem olyan egyértelműen összenőttnek az si3-at az x2-vel mint az az si2-vel érződik.konok írta: ↑2023.01.20., pén. 19:47Kevésbé emocionális, élőbb, közelibb, tud támadni, mer nyers lenni, műfaj függetlenebb, nagyon jó irány sztem. Lehet összefüggésben van azzal, hogy Zsolt említi a decemberi erősítős előadásában, az erősítő fejlesztést már Attila végzi, persze ez attól nyilván csapat munka, de.. ez egy élesebb kanyar.másra helyezik a hangsújt
Lehet az új anniversary si-nél már több figyelem jutott erre is,meg kellene hallgatnom.
Igen,kb így jellemzném én is,viszont valamiért nem érzem olyan egyértelműen összenőttnek az si3-at az x2-vel mint az az si2-vel érződik.konok írta: ↑2023.01.20., pén. 19:47Kevésbé emocionális, élőbb, közelibb, tud támadni, mer nyers lenni, műfaj függetlenebb, nagyon jó irány sztem. Lehet összefüggésben van azzal, hogy Zsolt említi a decemberi erősítős előadásában, az erősítő fejlesztést már Attila végzi, persze ez attól nyilván csapat munka, de.. ez egy élesebb kanyar.másra helyezik a hangsújt
Kevésbé emocionális, élőbb, közelibb, tud támadni, mer nyers lenni, műfaj függetlenebb, nagyon jó irány sztem. Lehet összefüggésben van azzal, hogy Zsolt említi a decemberi erősítős előadásában, az erősítő fejlesztést már Attila végzi, persze ez attól nyilván csapat munka, de.. ez egy élesebb kanyar.másra helyezik a hangsújt
Ja,ez azért még friss nagyon,viszont egyértelműnek érződik.Röviden annyi,hogy vissza kellett raknom a pc drótot az si3-ba kezdésnek,mert ami az si2-vel,és az si3 +x2-vel jól működött,az magában az si3-nak egyszerűen sok a "jóból",kb olyan érzés mint mikor a nemlétező bass gombot maxra tekernéd.Alon írta: ↑2023.01.20., pén. 17:14Erről a kábelezésről írhatnál még, hogy melyiket mivel szereted.Shimano írta: ↑2023.01.20., pén. 17:02Érdekes hogy milyen kétarcú ez az si3 magában,illetve az x2-vel.Teljesen mást mutat a két felállás,és nem mondanám jobbnak vagy rosszabbnak az egyiket sem,ha nem inkább azt hogy másra helyezik a hangsújt.Magában egy telt és kerek,kb olyan si2-ősen heedes a hangja,a táppal meg mintha nem is ugyanazt az erősítőt hallgatnánk olyan szinten alakul át a hangzás.Érlelem még a hallottakat,de egyre inkább hajlok arra hogy nekem most a táp nélküli hang az ami jobban bejön,persze a most erősen hangsújozva.Az is érdekes hogy az a drótozás ami jó az egyiknek,az nem jó a másiknak,csak hogy még ez is szaporítsa az ősz hajszálakat.![]()
Egyébként ezt az si3-at elég jó erősítőnek érzem,jobb is az elődöknél,csak hát prudukál egy két olyan váratlan csavart is,amit ki kell még bogoznom,de rajta vagyok az ügyön.![]()
![]()
+1: A PX-el biztosan jobb lesz.
1. Nyugi, hozzá fog tenni ...
Köszi szépen a sok infót, megkíméltetek egy újabb szereléstől. A táp keresést kibővítem..vagy veszek egy újat, bár így is nagyon jó hangja van.Shimano írta: ↑2023.01.03., kedd 12:461.2-es lesz az nagyobb valószínűséggel,már csak azért is mert az 1.3-as nagyon rövid életű volt,és kevés is készült belőle. Elírás lehet az is hogy sok helyen 1.3-dackártya opciót írnak a dactilus 3-ba,és az si3-ba is.mishow írta: ↑2023.01.02., hétf. 16:22Az alaplap v3, az usb kártya v1.1, ez jól olvasható. A dac kártya a másik, annak valahol a felső részén kell lennie a verziószámnak.
Esetleg olvasd le chip típusát, az is segíthet.
Ha csinálsz egy jobb fotót, amin az egész kártya látszik, és azt csatolod be, akkor lehet be tudjuk azonosítani.
Egy 1.3-ast egyébként én is kipróbálnék,ha valakinek van és nincs használatban,egy próbára átvenném.
1.2-es lesz az nagyobb valószínűséggel,már csak azért is mert az 1.3-as nagyon rövid életű volt,és kevés is készült belőle. Elírás lehet az is hogy sok helyen 1.3-dackártya opciót írnak a dactilus 3-ba,és az si3-ba is.mishow írta: ↑2023.01.02., hétf. 16:22Az alaplap v3, az usb kártya v1.1, ez jól olvasható. A dac kártya a másik, annak valahol a felső részén kell lennie a verziószámnak.
Ha csinálsz egy jobb fotót, amin az egész kártya látszik, és azt csatolod be, akkor lehet be tudjuk azonosítani.
Kihasználva az alkalmat, hogy ezen a héten a fű se nagyon fog nőni, volt időm kicsit jobban megnézni az általad feltett - sajnos pont a chipeket elmosódva mutató - DAC kártya fotót.
Hát még Abacussal milyen jó!!!heineken írta: ↑2023.01.02., hétf. 17:01Köszi, az előző tulaj nem tudta megmondani, gondoltam megnézem. Majd újra leszedem a tetejét és készítek egy informatívabb képet.
Éppen melegítem’..és nagyon tetszik, amit hallok. Most érzem, hogy megérte Nad-ról váltani Heed Elixír-re.
mishow írta: ↑2023.01.02., hétf. 16:22Az alaplap v3, az usb kártya v1.1, ez jól olvasható. A dac kártya a másik, annak valahol a felső részén kell lennie a verziószámnak.
mishow írta: ↑2023.01.02., hétf. 16:22Az alaplap v3, az usb kártya v1.1, ez jól olvasható. A dac kártya a másik, annak valahol a felső részén kell lennie a verziószámnak.
Az alaplap v3, az usb kártya v1.1, ez jól olvasható. A dac kártya a másik, annak valahol a felső részén kell lennie a verziószámnak.
Szerintem ez egy "hármas" Dactilus. A szöveg magára a készülékre vonatkozik, nem pedig magára a kártyára. De javítsatok ki ha tévedek. A DAC kártya verziója magára a kártyára van írva.