Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Re: telefon + DAC vs streamer

Hozzászólás Szerző: grindlock »

Sziasztok
Erről van valakinek tapasztalata?
Köszi

grindlock írta:
2023.01.18., szer. 17:16
Sziasztok

Kissé teoretikus kérdésem lenne.
Jelenleg Yamaha WXAD-10 stremaer+DAC-om van, amit az erősítőre kötve használok Tidal (hifi) és telefonon tárolt nagyfelbontású (96/24, 192/24) zenék lejátszására.

Javítható-e érdemben a hangminőség, ha külön DAC-on lenne, amire rákötném a telefont, és arról húzná át a fájlokat?
MQA-be érdemes belemenni? Sokak szerint nirvána, mások szerint csak vakítás.

Köszi

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1552

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: vazze »

mishow írta:
2023.01.30., hétf. 09:24
vazze írta:
2023.01.24., kedd 08:20
Aurender készülékekről nem sok szó esik. Valakinek tapasztalat?
Hát erre nem sok válasz jött .... :smile29:

Biztos nincs belőle az országban vagy akinek van az nem fórumozik csak zenét hallgat :rolleyes:
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2741

Hozzászólás Szerző: mishow »

mishow írta:
2023.01.30., hétf. 09:24
vazze írta:
Kieg: Ha már, akkor már ... esetleg Silent Angel és/vagy Wattson Audio készülékekkel tapasztalat?

mishow
V.I.P.
V.I.P.

vazze írta:

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2250

Hozzászólás Szerző: wittao »

Azt nem tudom, modosult-e a dolog, de elvileg amikor bejelentettek, akkor 1Mbits volt a kepessege az Aptx Lossless-nek, ami annyit jelent, hogy egy 16/44.1kHz .wav 1411kbits felbontasu anyagat vissza huzta a szabvany 1000kbits ala. Tomoritett .flac-eknel 1000kbits-ig mukodhet gond nelkul.
Sajnos az igazi 24/192 attores egyelore meg nem latszik az alagut vegen (vagy ha igen, meg nem lattam es bocs).
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Ejha! Köszi az infót @alto leborulok.gif

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3558
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

hukkle írta:
2023.01.27., pén. 09:01
A jó filmnézéshez az korrektül implementált ajakszinkron "lip-synch" a hívószó.

Amit hiányol @solarasurfer kolléga úgy hívják, h. Qualcomm Aptx Adaptive, az ezt nagyon jól tudja

Az Aptx adaptive-ról pár infó:

A gyártói honlap szerint 80 ms a latency.
Fontos ezt relatíve magas forrás oldali bitrátája esetén is tudja. Ez amúgy házimozi hangsáv esetében nagy lehet sztereora lekonvertálás esetén is. Az Aptx Adaptive kezelhető dinamikus bitrátája átlagosan 279kbps - 420kbps között van.
Szerintem ezt tök jó. Volt alkalmam rövid ideig tesztelni. Tényleg bitang jó.

Hogy miért nincs benne?

Szerintem újra csak a piszkos anyagiak miatt nincs a Limetree esetében ez.
A technológia licencdíj köteles. A Lindeman-nak az implementációt kell megoldani, ami mérnökóra, tesztelés, stb.
A vevőnek pedig ezt a költséget az árba építve kellene(?) kifizetni.

Opciós upgrade USB dongle esetében is meg kell csinálni a szoftveres implementációt amúgy.

Kis német cég árban nem akar kockáztatni egy olyan funkcióért, ami költségnövelő, de lehet, kihasználatlan ... és a bluetooth-nak van egy hifis körökben kialakult negatív képzettársítása. A termék nimbuszát is negatívan érintheti.

Az utolsó szög... A forrás eszköznek is tudnia kell az Aptx Adaptive technológiát. A probléma, hogy sok TV esetében a gyártó nem is specifikálja az alkalmazott Bluetooth technológiát, csak a meglétét.
Korrekt, viszont annyival kiegészíteném, hogy a negatív képzettársításnak nagyon is valós alapjai vannak. A bluetooth implementációk döntő többsége veszteséges tömörítést alkalmaz, azaz minőségi zenehallgatásra nem alkalmasak. Igaz valamivel több mint egy éve létezik már egy veszteségmentes tömörítést alkalmazó codec is, az aptX Lossless, azonban ezt még elenyészően kevés készülék alkalmazza.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Hozzászólás Szerző: hukkle »

A jó filmnézéshez az korrektül implementált ajakszinkron "lip-synch" a hívószó.

Amit hiányol @solarasurfer kolléga úgy hívják, h. Qualcomm Aptx Adaptive, az ezt nagyon jól tudja

Az Aptx adaptive-ról pár infó:

A gyártói honlap szerint 80 ms a latency.
Fontos ezt relatíve magas forrás oldali bitrátája esetén is tudja. Ez amúgy házimozi hangsáv esetében nagy lehet sztereora lekonvertálás esetén is. Az Aptx Adaptive kezelhető dinamikus bitrátája átlagosan 279kbps - 420kbps között van.
Szerintem ezt tök jó. Volt alkalmam rövid ideig tesztelni. Tényleg bitang jó.

Hogy miért nincs benne?

Szerintem újra csak a piszkos anyagiak miatt nincs a Limetree esetében ez.
A technológia licencdíj köteles. A Lindeman-nak az implementációt kell megoldani, ami mérnökóra, tesztelés, stb.
A vevőnek pedig ezt a költséget az árba építve kellene(?) kifizetni.

Opciós upgrade USB dongle esetében is meg kell csinálni a szoftveres implementációt amúgy.

Kis német cég árban nem akar kockáztatni egy olyan funkcióért, ami költségnövelő, de lehet, kihasználatlan ... és a bluetooth-nak van egy hifis körökben kialakult negatív képzettársítása. A termék nimbuszát is negatívan érintheti.

Az utolsó szög... A forrás eszköznek is tudnia kell az Aptx Adaptive technológiát. A probléma, hogy sok TV esetében a gyártó nem is specifikálja az alkalmazott Bluetooth technológiát, csak a meglétét.

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1552

Hozzászólás Szerző: vazze »

Aurender készülékekről nem sok szó esik.
Valakinek tapasztalat?
Milyen szintet képviselnek?
App hogyan működik? Mennyire stabil?
Mennyire fagy le ?
Hangja?
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

solarsurfer írta:
2023.01.18., szer. 18:19
alto írta:
2023.01.18., szer. 17:52
solarsurfer írta:
2023.01.18., szer. 17:31

Jogos! Inkább csak azt szerettem volna mondani, hogy nekem személy szerint ez a funkciója hiányos (lebutított hangtól függetlenül). Így, bár a Node nem hozza ugyanazt a hangminőséget, de funkcionalitás szempontjából az én igényeimnek jobban megfelel.
Egyébként a Node-nak van optikai bemenete is(igaz egy ilyen hülye kombi 3,5mm-es minijack aljzatba rejtve), és kb. minden tvnek van optikai kimenete, ezzel könnyebb lenne megoldani és nagy valószínűséggel jóval alacsonyabb lenne a látencia is (minden digitális audio áramkör bevisz valamennyi késleltetést, a 0 késleltetés elméletileg is kizárt).
Most nézem, hogy HDMI ARC bemenet is van, azt is lehetne használni, ezt kifejezetten a TV-k miatt tették rá.
Igen-igen. Sajnos pont ez hiányzik a Lindemann-ból nekem. Ha lenne rajta digi bemenet, akkor nem panaszkodnék itt hülye BT latenciák miatt, mert amúgy nagyon szeretni való kis masina. :unsure:
Ja, bocs, én meg összekevertem a Lindemannt a Node-al. :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

solarsurfer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: solarsurfer »

alto írta:
2023.01.18., szer. 17:52
solarsurfer írta:
alto írta:
2023.01.18., szer. 15:02

Arra azért nincs szabvány, hogy mit "KELL" tudnia egy hálózati audio lejátszónak, ennek megfelelően elég széles skálán mozog a különböző streamerek funkcionalítása. Például a prémium kategóriás streamerek ritkán tartalmaznak bluetooth vevőt, mert hát miért is akarna valaki egy többezer dolláros eszközzel bluetoothal lebutított minőséget hallgatni?
Jogos! Inkább csak azt szerettem volna mondani, hogy nekem személy szerint ez a funkciója hiányos (lebutított hangtól függetlenül). Így, bár a Node nem hozza ugyanazt a hangminőséget, de funkcionalitás szempontjából az én igényeimnek jobban megfelel.
Egyébként a Node-nak van optikai bemenete is(igaz egy ilyen hülye kombi 3,5mm-es minijack aljzatba rejtve), és kb. minden tvnek van optikai kimenete, ezzel könnyebb lenne megoldani és nagy valószínűséggel jóval alacsonyabb lenne a látencia is (minden digitális audio áramkör bevisz valamennyi késleltetést, a 0 késleltetés elméletileg is kizárt).
Most nézem, hogy HDMI ARC bemenet is van, azt is lehetne használni, ezt kifejezetten a TV-k miatt tették rá.
Igen-igen. Sajnos pont ez hiányzik a Lindemann-ból nekem. Ha lenne rajta digi bemenet, akkor nem panaszkodnék itt hülye BT latenciák miatt, mert amúgy nagyon szeretni való kis masina. :unsure:
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

solarsurfer írta:
alto írta:
solarsurfer írta:
2023.01.18., szer. 13:02

A Network egy hálozati audió lejátszó, amely képes kell hogy legyen fogadnia több féle jelet, legyen szó modemen keresztüli audio lejátszásról, USB-ről vagy bluetooth-ról, nyilván az elsőt, zenehallagatásra használják a legtöbben, de ettől függetlenül nem csak zenelejátszáshoz szolgál.
Javítsatok ki, de szerintem nem ördögtől való, hogy valaki a TV-t vagy projektort nem a beépített gagyi hangfalon akarja hallgatni, ha már egy szobában van a szépen szóló rendszerével.
A Lindemann-al a problémám az, hogy arra az egyszerű feladatra nem képes, hogy extrém időbeli csúszás nélkül fogadjon Bluetooth jelet.
Arra azért nincs szabvány, hogy mit "KELL" tudnia egy hálózati audio lejátszónak, ennek megfelelően elég széles skálán mozog a különböző streamerek funkcionalítása. Például a prémium kategóriás streamerek ritkán tartalmaznak bluetooth vevőt, mert hát miért is akarna valaki egy többezer dolláros eszközzel bluetoothal lebutított minőséget hallgatni?
BARTIMEX AUDIO Honlap

solarsurfer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

alto írta:
solarsurfer írta:
Alex_Aston írta:
2023.01.18., szer. 10:48
Pontosan mire is szeretnéd használni, nem egészen világos számomra?
Lehet nem jól tudom, de ez a Limetree nem egy mindenes média lejátszó, hanem egy hálózati zenelejátszó streamer. Ezt nem mozihoz találták ki, hanem kizárólag zenelejátszáshoz. Legalább is eddig én így tudtam.
A Network egy hálozati audió lejátszó, amely képes kell hogy legyen fogadnia több féle jelet, legyen szó modemen keresztüli audio lejátszásról, USB-ről vagy bluetooth-ról, nyilván az elsőt, zenehallagatásra használják a legtöbben, de ettől függetlenül nem csak zenelejátszáshoz szolgál.
Javítsatok ki, de szerintem nem ördögtől való, hogy valaki a TV-t vagy projektort nem a beépített gagyi hangfalon akarja hallgatni, ha már egy szobában van a szépen szóló rendszerével.
A Lindemann-al a problémám az, hogy arra az egyszerű feladatra nem képes, hogy extrém időbeli csúszás nélkül fogadjon Bluetooth jelet.
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

telefon + DAC vs streamer

Hozzászólás Szerző: grindlock »

Sziasztok

Kissé teoretikus kérdésem lenne.
Jelenleg Yamaha WXAD-10 stremaer+DAC-om van, amit az erősítőre kötve használok Tidal (hifi) és telefonon tárolt nagyfelbontású (96/24, 192/24) zenék lejátszására.

Javítható-e érdemben a hangminőség, ha külön DAC-on lenne, amire rákötném a telefont, és arról húzná át a fájlokat?
MQA-be érdemes belemenni? Sokak szerint nirvána, mások szerint csak vakítás.

Köszi

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

solarsurfer írta:
Alex_Aston írta:
Lehet nem jól tudom, de ez a Limetree nem egy mindenes média lejátszó, hanem egy hálózati zenelejátszó streamer. Ezt nem mozihoz találták ki, hanem kizárólag zenelejátszáshoz. Legalább is eddig én így tudtam.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4211

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

solarsurfer írta:

Jól mondod, ahogy írod is, AUDIO lejátszó.

A csúszás simán lehet, hogy a TV miatt van. Azon kell legyen egy beállítás, hogy késleltetés, vagy valami ilyesmi menüpont.
BT-n, Wifin, vagy bármilyen vezeték nélküli módon sosem lesz tökéletes, az nem is arra való. Ha egy BT fülest teszel rá, azon is csúszna a hang, szinte biztos.
Mindig a kábel az igazi, semmi más. Nálam egy sima kis BT cucc van a TV-re kötve a hang analóg kimenet miatt, hogy rá tudjam kötni az erősítőre. Van, hogy jó a szinkron, van, hogy nem. Ezt el kell fogadni.

Zenére meg tökéletes a Limetree, amire kitalálták, kábelen keresztül.
Csak a Marantz! :-D

solarsurfer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Alex_Aston írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4211

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

solarsurfer írta:
2023.01.18., szer. 09:45
Gulka. írta:
2023.01.17., kedd 21:37
Én nem tudom milyen appról írsz, de pár hónapja jött ki frissítés. Hitetlenkedve olvasom írásodat. 2019 óta használom a Limetree-t. Fantasztikus, betonbiztos az app! És a hangja is, kábelen nálam! Rühellem a németeket, minden tekintetben. De kérem ez kurvajó lett. Fejet hajtok nekik ebben. Jah laptop, mobil stb? Ott a ROON kérem. :)
Ez a gondolkodó "ikon" 3,5 éve egyszer fordult elő nálam. Szerintem ne cseréld le. Őszintén ennyiért ilyen hangot nehéz lesz találni. Nem kell bohóckodni pc-vel. Bekapcsolod és megy. Mondjuk te tudod.... :smile29: Mozizni meg sztereón kell. ;)
Egyetértek, hangban nálam is csodalátosan teljesít, e felől nincs kétségem.
De, hogy egy majdnem 400ezres streamernél ne működjön a bluetooth az már nem oké. Visszakötöttem a Node-t és tökéletes szinkronban van a hang a képpel.
Roon-om sajnos nincs, de igazából nem is az appal van a fő bajom.
Ha valaki tud megoldást a bluetooth kérdésre, akkor biztos, hogy a Lindemann maradna.
Csak a Marantz! :-D

solarsurfer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gulka. írta:
2023.01.17., kedd 21:37
Én nem tudom milyen appról írsz, de pár hónapja jött ki frissítés. Hitetlenkedve olvasom írásodat. 2019 óta használom a Limetree-t. Fantasztikus, betonbiztos az app! És a hangja is, kábelen nálam! Rühellem a németeket, minden tekintetben. De kérem ez kurvajó lett. Fejet hajtok nekik ebben. Jah laptop, mobil stb? Ott a ROON kérem. :)
Ez a gondolkodó "ikon" 3,5 éve egyszer fordult elő nálam. Szerintem ne cseréld le. Őszintén ennyiért ilyen hangot nehéz lesz találni. Nem kell bohóckodni pc-vel. Bekapcsolod és megy. Mondjuk te tudod.... :smile29: Mozizni meg sztereón kell. ;)
Egyetértek, hangban nálam is csodalátosan teljesít, e felől nincs kétségem.
De, hogy egy majdnem 400ezres streamernél ne működjön a bluetooth az már nem oké. Visszakötöttem a Node-t és tökéletes szinkronban van a hang a képpel.
Roon-om sajnos nincs, de igazából nem is az appal van a fő bajom.
Ha valaki tud megoldást a bluetooth kérdésre, akkor biztos, hogy a Lindemann maradna.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök

robi20064 írta:
2023.01.18., szer. 09:33
A leragott csont szerintem tulzo, de ki hogy latja. Az viszont nem remlik hogy lett volna tobb osszehasonlitas ahol a streaming szolgaltato ugyan az es csak a halozati lejatszo valtozik.
A lerágott csontot úgy értettem, hogy maga a tény, amiről írtál (ugyanaz a streaming szolgáltató más készüléken, és/vagy más applikációval másképp szól) elég gyakran téma. Természetesen ha új tapasztalat/info keletkezik, és felkerül a topicba, azt mindig szívesen olvassuk. Szerintem olyan teszt is volt már, hogy hálózati lejátszókat hasonlítottunk össze, én magam is írtam vagy 2-3 ilyet. Láthatóan nagy rá az igény, mert mindig sok lájk érkezik az ilyen postokra, úgyhogy jöhet még, ne fogja vissza magát senki a megosztással, ha kipróbál valami újat ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2023.01.18., szer. 09:45-kor.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

mishow írta:
2023.01.18., szer. 09:08
robi20064 írta:
2023.01.14., szomb. 14:18
Nem annyira ezoteria, ..... hogy egy adott streaming szolgaltatotol zenet lejatszani tobb eltero modon lehetseges (nativ applikacio, "connect" megoldas, teljes SDK implementalasa sajat applikacioba stb)
........... A fenti Gyarto A es Gyarto B nem kitalalt tortenet, hanem konkret pelda amit sajat magam is meg tudtam erositeni, viszont nem vagyok felhatalmazva ra hogy megosszam a gyartok vagy a streaming szolgaltato nevet publikusan.
Ez egyáltalán nem ezotéria, ráadásul már sokszor körbejártuk a "hálózati lejátszós" és a "streaming szolgáltatós" topicokban, konkrét gyártókkal, márkákkal, applikációkkal és lejátszó programokkal. Ott már azt is többször kitárgyaluk, amit @viri ITT is részletesen leírt pár hsz-el ezelőtt, azaz hogy a különféle táp, kábel, stb. tuningok oda-vissza változása hogyan hat a kapott hangzásra. Úgyhogy ezt ebben a formában nem javasolnám tovább ragozni a woodoo topicban, a hálózati lejátszósban / streamingesben meg eléggé lerágott csont - szigorúan szvsz :smile53:
Átraktam.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2023.01.14., szomb. 14:18
Nem annyira ezoteria, ..... hogy egy adott streaming szolgaltatotol zenet lejatszani tobb eltero modon lehetseges (nativ applikacio, "connect" megoldas, teljes SDK implementalasa sajat applikacioba stb)
........... A fenti Gyarto A es Gyarto B nem kitalalt tortenet, hanem konkret pelda amit sajat magam is meg tudtam erositeni, viszont nem vagyok felhatalmazva ra hogy megosszam a gyartok vagy a streaming szolgaltato nevet publikusan.
Ez egyáltalán nem ezotéria, ráadásul már sokszor körbejártuk a "hálózati lejátszós" és a "streaming szolgáltatós" topicokban, konkrét gyártókkal, márkákkal, applikációkkal és lejátszó programokkal. Ott már azt is többször kitárgyaluk, amit @viri ITT is részletesen leírt pár hsz-el ezelőtt, azaz hogy a különféle táp, kábel, stb. tuningok oda-vissza változása hogyan hat a kapott hangzásra. Úgyhogy ezt ebben a formában nem javasolnám tovább ragozni a woodoo topicban, a hálózati lejátszósban / streamingesben meg eléggé lerágott csont - szigorúan szvsz :smile53:

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Re: Cd játszók

Hozzászólás Szerző: audioline »

tonee73 írta:
2023.01.18., szer. 00:03
megadethmen írta:
2023.01.17., kedd 17:02
Üdv!

Lehet már kérdezte más is, --- Apple USB SuperDrive eszközt rá lehet kötni USB-A bemenetes hálózati lejátszókra, hogy működjön mint audio cd lejátszó? Pl: Bluesound Powernode. A google jelen esetben nem volt túl barátságos.

Köszönöm!
....
A Lindemann Limetree Network és Bridge tudja. A Powernode-ot nem ismerem ilyen szempontból.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Re: Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

megadethmen írta:
2023.01.17., kedd 17:02
Üdv!

Lehet már kérdezte más is, --- Apple USB SuperDrive eszközt rá lehet kötni USB-A bemenetes hálózati lejátszókra, hogy működjön mint audio cd lejátszó? Pl: Bluesound Powernode. A google jelen esetben nem volt túl barátságos.

Köszönöm!
Itt a kérdés helye.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

denesdr írta:
2023.01.17., kedd 22:09

Ez biztos? Mármint a Luminok esetében.

"An innovative new digital volume adjustment algorithm that eliminates rounding errors.
Modifies the digital signal amplitude exactly, without any changes to its shape and free from any kind of information loss."

"P1’s volume control operates in the digital domain, analog input signals at one of the two analog inputs are digitized and then converted back to analog."

https://www.theabsolutesound.com/articl ... amplifier/
Nem a Luminokról beszéltem, hanem úgy általában.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”