Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Aki el akarja adni az meghirdeti reális áron, aki nyerészkedni akar az meg ki tartja az árat míg megjön a tulajdonosa….ez ellen sajna nem tudsz tenni , de tény és való rendesen megugrottak az árak a hifi-ben mint az élet minden területén 

"Az igazi barát szemből támad."
Re: Jmlab Mini Utopia
Tisztában vagyok ezekkel, és nem is az volt a cél, hogy vitát indítsak,hogy ki mit mennyiért vett és utána mennyiért árulja, DE hangsúlyozom itt az elmúlt sok sok év alatt, rengeteg embert betaláltak ez miatt amit írtam, és nem úgy, hogy jelentette valaki, hanem maguk az adminok kérdőjelezték meg a dologokat, és sok slesetben banoltak is embereket pontosan az ilyen hirdetések miattvazze írta: ↑2023.01.08., vas. 14:28Újra és újra előkerül az árakon vitatkozás.
Az ár megállapítása az eladó dolga. Ha ez nem tetszik valakinek lehet jelenteni a hírdetés és a moderátorok majd beavatkoznak vagy nem.
Annyit azonban megjegyeznék csak úgy margó szélére…
Ha vettem,vettél,vettünk valamit anno forintért akkor annak mégis mi köze az idő közbeni euro dráguláshoz?
Ha például lejjebb megy a valuta ára a vásárláskori szinthez képest akkor nem szokták olcsóbban adni a korábban megvett motyót![]()
Lassan tizenhárom éve tengetem a mindennapjaimat a hanyatló nyugaton de ez csak itthon bevett árfelhajtó gyakorlat.
Tehát: vettél valamit korábban forintért és most drágább az euro? Akkor drágábban veszel majd új cuccot a boltban , de a már régóta az országban lévő eszközök értékét ez nem befolyásolja.

Azt meg csak én is a margó szélén jegyezném meg, hogy igen TE kint élsz nem tudom melyik nyugati országban, DE ez igen még sajnos mindig Magyarország, és mint ilyen nem szabad összekeverni a Gizikét a gőzekével

Re: Hdplex 100W linear power supply
Szia!
Ez jó cucc lehet de biztos reális ez az ár? Korabban a 200W-os változatot láttam ennyiért hirdetni...
Ez jó cucc lehet de biztos reális ez az ár? Korabban a 200W-os változatot láttam ennyiért hirdetni...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
- ssssi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Vicces, nyugaton élsz és nem érted ...
Nézz rá a használtautó árakra például, régen itt vannak és mégis brutálisan emelkedtek, pont az új árak miatt.
Nézz rá a használtautó árakra például, régen itt vannak és mégis brutálisan emelkedtek, pont az új árak miatt.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 393
Az is sima infláció követés, hogy 2022 Októberben vettem az erősítőmet természetesen használtan itt a fórumon 360000 forintért? Most meg jófogáson 550 és 650 ezerért eladó ugyanilyen. Ez azért a pofátlanságnak a felső határa. Nem infláció!Alex_Aston írta: ↑2023.01.08., vas. 14:28Közel 2 éve volt az eset, amit írsz.
2 éve mi, mennyibe került? Kb. a felébe a maiaknak, de legalább 50% sok minden.
Így nézve csak sima infláció követés.
Amúgy meg, ha olcsón árulná, abból is még alkudni akarna mindenki, előre, látatlanban. Ez most egy jó kiindulási alap, akit érdekel. Ebből tessék alkudni![]()

Értem, hogy mindennek felment az ára. Nap, mint nap látom. De azért nem essünk már át a másik végletbe....
Eladtam az erősítőmet 200 ezerért tavaly. Most pedig 340 ezerért eladó. Vicc az egész..... Persze nem veszik meg.

Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Amúgy meg, ha olcsón árulná, abból is még alkudni akarna mindenki, előre, látatlanban. Ez most egy jó kiindulási alap, akit érdekel. Ebből tessék alkudni
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3303
Közel 2 éve volt az eset, amit írsz.Lacika70 írta: ↑2023.01.08., vas. 12:42Ezek viewtopic.php?t=158172 a dobozok, amit árulsz? Csak azért, mert itt jó páran "megkaptuk" azt, hogy ez az oldal azért jött létre anno, hogy az itteni emberek egymás között,korrekt módon adják vegyék a dolgaikat, és nem nyerészkedés célzattal![]()
Amúgy meg, ha olcsón árulná, abból is még alkudni akarna mindenki, előre, látatlanban. Ez most egy jó kiindulási alap, akit érdekel. Ebből tessék alkudni

Csak a Marantz! :-D
Újra és újra előkerül az árakon vitatkozás.
Az ár megállapítása az eladó dolga. Ha ez nem tetszik valakinek lehet jelenteni a hírdetés és a moderátorok majd beavatkoznak vagy nem.
Ha vettem,vettél,vettünk valamit anno forintért akkor annak mégis mi köze az idő közbeni euro dráguláshoz?
Ha például lejjebb megy a valuta ára a vásárláskori szinthez képest akkor nem szokták olcsóbban adni a korábban megvett motyót
Lassan tizenhárom éve tengetem a mindennapjaimat a hanyatló nyugaton de ez csak itthon bevett árfelhajtó gyakorlat.
Tehát: vettél valamit korábban forintért és most drágább az euro? Akkor drágábban veszel majd új cuccot a boltban , de a már régóta az országban lévő eszközök értékét ez nem befolyásolja.
Ha például lejjebb megy a valuta ára a vásárláskori szinthez képest akkor nem szokták olcsóbban adni a korábban megvett motyót

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- ssssi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Sajnos nem mi nyerészkedünk, a forint velünk 

Mint írtam, "Lehet" !!!
A szériaszámból kiderülne az vagy nem az.
Ja ezt bírom nagyon, csak akkor erőltetitek, hogy bezzeg külföldön drágább, amikor valami az itthoni árakhoz képest jóval drágábban van hirdetve.
Amikor vesztek valamit akkor is ezzel kezditek?
- Áááá, ilyen alacsony áron énmáugyan meg nem veszem, kint jóval drágább, adok érte 50-60%-al többet.
Gondolom olyankor nem a hifishark áraival példálóztok.
Amúgy kint az olcsóbb, belépő kat. készülékek is nem ritkán jóval drágábbak, mint itthon, meg a Mo-i hi-fi használtpiaci árak mindig is jóval a kinti árak alatt voltak, szóval kvára nem reális a kinti árakra hivatkozni! Igaz a covid óta ez lett a divat! Szerintem
A szériaszámból kiderülne az vagy nem az.
Ja ezt bírom nagyon, csak akkor erőltetitek, hogy bezzeg külföldön drágább, amikor valami az itthoni árakhoz képest jóval drágábban van hirdetve.
Amikor vesztek valamit akkor is ezzel kezditek?
- Áááá, ilyen alacsony áron énmáugyan meg nem veszem, kint jóval drágább, adok érte 50-60%-al többet.
Gondolom olyankor nem a hifishark áraival példálóztok.
Amúgy kint az olcsóbb, belépő kat. készülékek is nem ritkán jóval drágábbak, mint itthon, meg a Mo-i hi-fi használtpiaci árak mindig is jóval a kinti árak alatt voltak, szóval kvára nem reális a kinti árakra hivatkozni! Igaz a covid óta ez lett a divat! Szerintem

Ezek viewtopic.php?t=158172 a dobozok, amit árulsz? Csak azért, mert itt jó páran "megkaptuk" azt, hogy ez az oldal azért jött létre anno, hogy az itteni emberek egymás között,korrekt módon adják vegyék a dolgaikat, és nem nyerészkedés célzattal 

Kint 3000 euró körül vannak hirdetve. Nem hiszem, hogy 1 millió alatt érdemes lenne eladni. Azért ez csak egy Utopia. Mai megfelelője 6 millió Forint. De még a Sopra monitor is 3 millió felett van jelenleg.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3303
És ha azok a korábbiak áron alul mentek el?kargidje írta: ↑2023.01.07., szomb. 10:32Lehet itt is lesznek még érdekességek:
viewtopic.php?f=33&t=185157
1-2-3 éve volt itt eladó egymást követő sorszámú ~700-800e körül. Előre megyünk, nem hátra 500e-reeee, igaz-e?
Valamiből meg kell élni.
Kint 3000 euró körül vannak hirdetve. Nem hiszem, hogy 1 millió alatt érdemes lenne eladni. Azért ez csak egy Utopia. Mai megfelelője 6 millió Forint. De még a Sopra monitor is 3 millió felett van jelenleg.
Csak a Marantz! :-D
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Azt írja ő az első tulaja.KisMarci írta: ↑2023.01.07., szomb. 10:41
Nincs 10 hónapja, hogy megduplázódott az ára.
De itt a másik duplázó:
viewtopic.php?f=64&t=185194

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Lehet, meg az is, hogy ez nem az a pár.kargidje írta: ↑2023.01.07., szomb. 10:32Lehet itt is lesznek még érdekességek:
1-2-3 éve volt itt eladó egymást követő sorszámú ~700-800e körül. Előre megyünk, nem hátra 500e-reeee, igaz-e?
Valamiből meg kell élni.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
De itt a másik duplázó:
Nincs 10 hónapja, hogy megduplázódott az ára.kargidje írta: ↑2023.01.07., szomb. 10:32Lehet itt is lesznek még érdekességek:
Valamiből meg kell élni.
De itt a másik duplázó:
Usher - Valhalla - Emotiva
Lehet itt is lesznek még érdekességek:
Valamiből meg kell élni.
Valamiből meg kell élni.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
Re: Massdrop x Sennheiser HD58X Jubilee fejhallgató
Érdekes árazás egy használt, gari nélküli fejesért, tekintve, hogy egy új garis 90k körüli áron szerezhető be és naprol napra olcsóbb, ahogy esik a dollár. Na dehát mindenki annyiert árulja, amennyiert akarja.
Én értettem félre. Bocsánat!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5994
Nem e-mail értesítésről írtam, hanem ami a lap tetején jön az "értesítések" alatt.
Annak tudtommal az alap (default) beállítása "be", ezért írtam, hogy megy "alapból".
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5994
Ha ezt privátban teszed, még hamarabb észre is veszi. (sokan ugyanis nem iratkoznak fel a saját hirdetésükre, így nem is kapnak értesítést, amikor ír valaki a hirdetési topikjukba.. privát üzentről azonban alapból megy az értesítés)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Meg jó, hogy nem kaptam bant. :) :) Pedig csak arra szerettem volna felhívni az elado figyelmet, hogy elütötte az árát és egy millió négyszáz ötvenezer forint sok egy ilyen laptopert, bármennyire jó is. :)
Re: HP 255 G8 Astro gray 4K7Z2EA
Azért ez durva ár érte. :) :)
Amúgy jó kis cucc ez.
RM
Amúgy jó kis cucc ez.
RM
jajj csak azt ne