Nem tudom mennyire ragaszkodsz a linkelt darabhoz, ha esetleg más is jó lehet (és mindképp ékzáras kell):zoli73 írta: ↑2023.01.06., pén. 15:28
A fent látható banándugót keresvén, saját kútfőből, "hazai palyán" ezeket: https://streamaudio.hu/dynavox-207527-a ... dugo-szett találtam, amik hasonlítanak hozzá.
Csak hasonlítanak, de sajnos semmi közük egymáshoz.
Megrendeltem, bár ne tettem volna, sajnos nagyon silány utánzat. A külső házban a metszett hegy(ellentétben az "eredetivel") nem forog, így meghúzni nem, vagy csak a kábel csavarodásával lehet.
Apropó kábel. A végébe, ahová a kábelt, és egy darabon annak szigetelését kellene bevezetni, a furat kevesebb, mint 4mm ø. Nem is értem milyen kábel végére lehet felszerelni?
Az "eredeti" más kialakítasú, 12mm hosszam 8mm ø, a szigetelés számára, majd belül, a rögzítő csavaroknál leszűkűl 4mmø-re, a kábelér fogadására.
Mivel az egyetlek kép róluk az, ami a linken látható, abból nem lehetett megítélni, hogy szinte használhatatlan, így kidobbott pénz pénz volt sajnos a beszerzése.
Okúljatok belőle, ha már én így jártam...
viewtopic.php?f=68&t=183325
Egyébként tényleg jó dolog, nekem az erősítő oldalon tizenéve 600-as WBT-k vannak.