A mai napra egy saját képet lőttem.

Ha már Lambo, akkor Miura!!!tonee73 írta: ↑2023.01.13., pén. 05:30![]()
https://robbreport.com/motors/cars/most ... 234661550/
neum7gw9pxNYI4xfQPoq9KD7jK2F1NTCUcfg02AQ.jpeg
Ízlésen nem vitatkozunk
A
Lehet, hogy most nem leszek népszerű, de nekem ez már túlságosan eklektikus forma. Nekem jobban bejön a Diablo formaterve, de valójában a későbbi modellek egyre jobban értelmezik az alapgondolatot formailag.
Mert van, vagy vezettél hosszbb távon (akár csak 100 Km) "mai" 5-ös BMW-t?Alex_Aston írta: ↑2022.12.11., vas. 13:19
És szívesebben is mennék vele bárhova, mint egy mai 5-össel.
Igen az utolsó évjáratú mk3-as Golfokban debütált az akkor új 101 lovas motor. Szépen forog legszabályzásig, elég közvetlen a gázreakció, de 101 le és 140 Nm-es nyomaték szerintem kevés egy sportos menetteljesítményhez, még akkor is, ha 1000 kg tartozik hozzá.Alex_Aston írta: ↑2022.12.18., vas. 18:44Ez sem biztos feltétlenül. Azért ez még az 1 tonna körüli autó volt, nem a mai tohonya kivitelű.
Lehet vele haladni, ha kell.
Persze nem olyan, mint egy 1.5TSI, viszont, habaz nézem, hogy V-ös Golf sem volt ezzel a motorral vállalhatatlan, ami ugye vagy 150kg-al nehezebb, talán nem olyan rossz ez.
Szemét vagyok megint, de mi a helyzet a Skodákkal?
Ez sem biztos feltétlenül. Azért ez még az 1 tonna körüli autó volt, nem a mai tohonya kivitelű.
Nyilván az sem mindegy, hogy melyik részéről hozzák be..... Milánóból....vagy Szicíliáról...
Ez egy szinte makulátlan állapotú 25 éves autó, amit 100%-os gyári állapotra lehet visszaállítani. Ráadásul elég ritka felszereltségű és a mindennapokban is jól használható, hiszen olyan extrák vannak benne, mint szervókormány, klíma, elektromos ablakemelő, központi zár.
Kötekedek már megint :)
Csak én nem értem ezt a hozzászólást?
Nem értem mi a célod ezzel?