A hifi hangsugárzók pont passzívak, az erősítők, dacok meg ugye nem. De ha ettől eltekintünk, sajnos akkor sem állja meg a helyét a dolog. Erősítők között is hatalmas különbség van 10x árszorzónál, de szokszor még ugyanabban az árkategóriában is.fererencz írta: ↑2022.12.17., szomb. 19:01Természetesen nem a ló túloldalát céloztam, csak nem voltam egyértelmű ezek szerint. Készülékek alatt nem a hangsugárzókat értettem, hanem a passzívabb elemeket (erősítő, DAC, pütty-pürüttyök,...). Valamint, nem azt írtam, hogy egyáltalán 0, hanem hogy egy palacsinta hatása nagyobb.asebestyen írta: ↑2022.12.17., szomb. 18:53Tudok. Aktív hangsugárzók bármelyike pl. Sajnos a fingreszelés és a nüanszok felnagyítása ( hogy a woodoo marhaságokat ne is említsem ) igen szedi áldozatait a hifisták köreiben, viszont ez a lónak a túlsó oldala, ami nem sokkal jobb amannál. :)![]()
Sajnos a komoly műszaki tartalomnak komoly ára van. Ez nem jelenti, hogy kis pénzből ne lehetne hallgatható és sok pénzből hallgathatatlan rendszert összehozni. Én is a kis pénzből hallgatható pályán próbálok lavírozni, de azt el kell ismerni, hogy több pénzből jobb rendszert lehet építeni, ha a pénzt műszaki tartalomra költjük. Csak azért emelem ki a műszaki tartalmat, mert a hifiben hatalmas összeget el lehet költeni irgalmatlan marhaságokra, amik épp divatosak.