Mivel számomra ez egy új terület, ezért van több kérdésem is, mely furcsának tűnhet (de informálódás alapján tanulunk). Csapjunk is a lecsóba.alto írta: ↑2022.12.14., szer. 13:56Számtalan különböző minőségű és árú készülék létezik ezekre a célokra (alternatívából viszont definíció szerint mindig csak egy vanPalm írta: ↑2022.12.14., szer. 13:40Ha két külön készülék lenne (1 audió, 1 videó célra), akkor milyen alternatívák lennének?alto írta: ↑2022.12.14., szer. 12:06
Ami le tud játszani videót, az audióra általában gyenge. Utoljára az Oppok tudták ezt jól megoldani. Filmezésre én a Duneket szoktam ajánlani. Van nekik az Ultra Vision HD 650ezerért, amelyik hangra is ki van hegyezve, és nem is szól rosszul, de én inkább két külön kütyüre bíznám a dolgot.), még egy szimpla felsorolás és túl hosszú lenne ide. Én személy szerint zenére Lumint, filmre Dune-t használok.
Mi a különbség egy Dune Ultra Vision 4K és egy Dune HD Real Vision 4K között? Most olyanokat leszámítva, hogy az egyikben van HDD hely, a másikra csak csatlakoztatható HDD. DAC-ot tartalmaz az egyik, míg a másik nem.
Mi a helyzet, ha nem kell nekem beépített DAC és fejhallgató rész sem? HDMI-n csak "adja le"' a hangot és a képet és a házimozi erősítő majd teszi a dolgát? Házimozi erősítőmben van DAC és fejhallgató kimenet is.