Nem kereskedő barát, amit ajánlani fogok.Palm írta: ↑2022.12.14., szer. 13:40Ha két külön készülék lenne (1 audió, 1 videó célra), akkor milyen alternatívák lennének?alto írta: ↑2022.12.14., szer. 12:06Ami le tud játszani videót, az audióra általában gyenge. Utoljára az Oppok tudták ezt jól megoldani. Filmezésre én a Duneket szoktam ajánlani. Van nekik az Ultra Vision HD 650ezerért, amelyik hangra is ki van hegyezve, és nem is szól rosszul, de én inkább két külön kütyüre bíznám a dolgot.Palm írta: ↑2022.12.14., szer. 10:40Olyan készüléket tudnátok ajánlani, amire lehet adattárolót csatlakoztatni és hálózati médiát is le tud játszani, streamelni? Formátumok terén különféle audio és videó file-okat le tudjon játszani. HDMI kimenet fontos. Mennyit szánsz rá kérdést mellőzük. Érdekel melyik árkategóriában mit tud. Köszönöm!
Video: 4k OLED okostévé beépített lejátszója, streaming szolgáltatók és helyi hálózati hozzáférés stb. (pl. LG, Sony)
Audio: Mac mini / Audirvana (Alapból is jó, táp tuninggal még jobb.)
Ha van bőven mani, lehet dedikált eszközöket beszerezni, az elköltött többlet pénz nem lesz arányban a minőségi javulással. Szvsz.