Hangsúlyozom, hogy semmiféle tapasztalatom nincs vele, csak itt olvastam a Rose készülékéről. Talán érdemes utánajárni.
https://audiophile-szalon.hu/termek/ros ... -lejatszo/
Hangsúlyozom, hogy semmiféle tapasztalatom nincs vele, csak itt olvastam a Rose készülékéről. Talán érdemes utánajárni.
Ami le tud játszani videót, az audióra általában gyenge. Utoljára az Oppok tudták ezt jól megoldani. Filmezésre én a Duneket szoktam ajánlani. Van nekik az Ultra Vision HD 650ezerért, amelyik hangra is ki van hegyezve, és nem is szól rosszul, de én inkább két külön kütyüre bíznám a dolgot.Palm írta: ↑2022.12.14., szer. 10:40Olyan készüléket tudnátok ajánlani, amire lehet adattárolót csatlakoztatni és hálózati médiát is le tud játszani, streamelni? Formátumok terén különféle audio és videó file-okat le tudjon játszani. HDMI kimenet fontos. Mennyit szánsz rá kérdést mellőzük. Érdekel melyik árkategóriában mit tud. Köszönöm!

Azt gondolom, ezek hozhatták a legtöbb változást, bár a többi sem kizárt.

Vélhetően valóban "csak" le kell pattintani a tetejét.

Értelek. Én is az applikációban néztem meg a kártya típusát. Ha nincs miért nem szedem szét én sem. Amúgy nem csavaros sajnos. A plasztik doboz úgy van össze pattintva. Valószínűleg ez így is marad, mert nekem tökéletes a kábeles kapcsolat. Kíváncsiságból ma én is átállítottam wifire. Igazából használnom kellene és akkor kiderülne, hogy mi a helyzet, mert eddig, ha csak megnéztem az appot nem dobott "no device" hibát. A kábeles kapcsolatokban én is jobban hiszek, de akkor nem volt semmi cuccom hozzá. Mára pedig minden kábeles bekötés, ami lehetett. Amúgy is tele már a környezetünk wifi hálózatokkal. Ki tudja, hogy az enyémnek akkor mi nem tetszett?mishow írta: ↑2022.12.12., hétf. 10:31Az enyémben az adatlap szerint 7265NGW kártya van. Mivel meghirdettem a Minit eladásra, a korrektség kedvéért csináltam egy gyorstesztet a wifivel, de nálam azonnal látta a hálózatot, fel is kapcsolódott és stabilan működött.
Mint már többször írtam, nekem a hangja sokkal jobban tetszik kábellel, már a fórumos vitákat kiváltó Vention CAT8-cal is, de a Supra CAT8 nálam egyértelmű javulás.
Megértem, ha valaki nem tud mindenhová kábelt húzni, de szerintem a Auralicok wifi gondját nem is a chip okozza (bár a 7260-as chip esetében ezt a support végül elismerte), henem az, hogy nincs külső antennájuk, csak belső. Ez pedig pont azoknak okoz nehézséget, akiknél amúgy is távol van a streamer a routertől (beszéljünk szépen, jól magyarul)
Szerintem kicsit túlbeszéltük, amúgy meg nálam a TV is jobban szereti a lan kábelt, mint a wifit (pedig közel van a routerhez - a rendszergazda barátom szerint meg a wifi amúgy is csak mobileszközbe való, ő ahova lehet, kábelt húz!![]()
Ps: Nem tudom, hogy kell szétszedni, én amúgy sem vagyok ez a "nézzünk_bele_mindenbe" típus (bár van pár ilyen haverom). Az alján az SSD tárhely fedelét két torx csavar tartja, szerintem ha azokat kicavarod, és leveszed a fedelet, fogsz találni további csavarokat, amivel hozzáférsz az alaplaphoz![]()

Az enyémben az adatlap szerint 7265NGW kártya van. Mivel meghirdettem a Minit eladásra, a korrektség kedvéért csináltam egy gyorstesztet a wifivel, de nálam azonnal látta a hálózatot, fel is kapcsolódott és stabilan működött.

Sziasztok! Van valakinek véleménye hogy Iphone-ról (Apple Music) tudok zenét továbbítani erre a streamerre?
Én is így gondoltam, de mindkét eszköz ip-címének a vége 101 volt, és működött.
Ééés tényleg, köszi!

Upppssss, ennek sokan fognak örülni!pali923 írta: ↑2022.12.09., pén. 15:14Ma megérkezett az Auralic Mini, és azt gondoltam, teszek egy próbát a beüzemelésre Iphone nélkül, Androiddal. Szerencsére a BubbleUPnP program azonnal látta az új készüléket minden varázslás nélkül. Nem tudom, hogy ez kellett-e hozzá, de ugyanerről a telefonról simán megy a Tidal connect. Úgyhogy már most öröm és bódottá!
Erre a tesztre is sok pozitívot fogsz kapni, pl. tőlem is.

Úgy adódott, hgy a mai délelőtti ügyfél lemondta, így lett egy kis időm.

TAGA TWA10bkempi írta: ↑2022.12.08., csüt. 14:22Sziasztok!
Remélem jó helyre írok! Segítséget szeretnék kérni hálózati lejátszó, pontosabban streamer kérdésben. Szeretnék iPhone 11-ről zenét lejátszani kábel nélkül, eddig egy iEAST készüléket használtam, de most nem akar valamiért csatlakozni, és az a kérdésem, hogy mit ajánlanátok max 100.000Ft-ig. Előre is köszi a segítséget!