----
Egy nagyon kedves vevőm rendszere
Kezdetektől nagyon fontos volt számomra, hogy ha egy mód van rá saját fülemmel is halljam a kábeleim okozta hangzás változást az érdeklődők/vevők rendszerében. Máig az a véleményem, hogy ez nagyon fontos, tanulságos és hasznos, de sajnos nem tudtam eljutni mindenkihez. Károly rendszerét se hallottam, mert nagyon távol lakik Budapesttől, viszont sokat beszélgettünk személyesen és telefonon is. Most megnéztem mikor keresett meg először, 2015 februárban írt egy levelet, amely így kezdődött:
"
Tisztelt Radnai Úr!
Szeretnék továbblépni a valósághűbb hangzás felé, és ennek érdekében kipróbálnám az Ön kábeleit a rendszeremben...."
Károly a készülékek, és a kábelek területén is nagyon igényes volt, tehát nagyon komoly kábelekkel kellett nála versenyezni. Stealth M5000 hálózati kábeleket használt és a jelkábelei is hasonló színvonalúak voltak. Megengedhette magának, hogy kábel csere után ne adja el a kikerült kábeleket, így ezeket mindig vissza-vissza próbálta szóval mindig éles versenyhelyzet volt, ha a kábeleimet próbálta. Ma beszéltem vele és azt mondta most már csak az én kábeleimet használja.

- Károly rendszere.jpg (67.61 KiB) Megtekintve 7920 alkalommal

- Károly rendszere2.jpg (160.89 KiB) Megtekintve 7920 alkalommal
-----