Szia,Juditka53 írta: ↑2022.11.06., vas. 08:16Szia!Nem pontosan arra válaszolok de érdekeset teszteltünk a napokbanOtisz7 írta: ↑2022.11.06., vas. 02:59Sziasztok,
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a jelenleg használt és imádott concept 6-os dobozaimat(szvsz magasabb kategóriában is megállnák a helyüket) egyelőre még csak gondolkodás szinten le cserélném ikon 6 mk1-s dobozokra. A kérdésem pedig az lenne, hogy aki már hallotta mindkét ládát, mit gondol erről? Érdemes vagy akkora ugrást nem hozna? Sajnos a helyük eléggé adott így csak elülső reflex nyílás jöhet szóba. Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Barátom áthozta az Ikon 6-t nekem Cabasee yersi mt3 van.Hát a Dali testesebb de csak “dünnyögöt” a másikhoz képest.Cardasaim vannak de az sem javitott
Javaslatom válts francia v olasz dobozokra ha zenét hallgatsz
Üdv Laci
Köszönöm a válaszod, ez is egy vélemény. :) Összeségében én elégedett vagyok a Concept dobozokkal, de mindig ott van az a bizonyos hifi bogár. :) Kíváncsiságból utána néztem a hangfalaidnak, mert eddig még nem hallottam a gyártóról sem. Vegyes véleményeket találtam, ami teljesen normális, mivel ahány fül annyi vélemény. Nálam két dolog fontos:
1. Mint korábban írtam az elülső reflex nyílás.
2. Legyen viszonylag érzékeny a láda(<=90db) ugyanis egy 2x5W-s SE csöves erősítőről hajtom őket.
Pár hete voltam a budapesti hifi show-n, ahol olyan értékű cuccokat hallgattam mint egy budapesti garzon lakás, ráadásul rengeteg általam ismert zene is szólt, szóval pontosan tudtam nálam milyen formában prezentálódnak. Most nem akarok abba bele menni, hogy mi szól jobban, mert ennyi pénzért az ember már ezt minimum elvárásnak tekintené, de közel sem éreztem azt a körülbelül 50x-os különbséget ami van az én és az ott meghallgatott láncok között.