Eladó egy SVS PB-1000 Pro mélynyomó, tökéletes állapotban*, dobozában, papírjaival, még jóó sok garanciával (2026.05.).
Szerintem nem kell bemutatni, kategóriáján belül elég stabil helyet foglal el, tesztek armadája készült róla, mindenhol kb. egekig magasztalták.(nem véletlen)
Mégis mit mondhatnék róla? Részletes, kiterjedt(minőségi értelemben), feszes mélyek, gyors, mint a villám(nem, nem gond, hogy nem zárt), a subtextura ha kell úgy körbevesz, hogy bele tudnál harapni

, a progijával kb. mindentis lehet állítani (érdemes vele elszórakozni, jót tud tenni a szobaanomáliáknak vagy éppen stílus, master, hangsugárzófüggően szépen lehet -és kell is- állítgatni)
Nem szívesen adom el, de nekem viccesen overkill ebbe a 9nm-es mancavembe; inkább odaadom másnak, hadd fussa ki végre magát, ne ilyen -15dB-en legyen visszafojtva.
Ezt tükrözően az ára is legyen baráti:
250e
(szokásomhoz híven ezt fix-nek venném)
Ja, még adok hozzá ajiba egy Taga fig8 tápkábelt (...a gyári kanócnál biztos, hogy jobb).
A szállítás: nos hát igen, kb 21kg és nem kicsi, így vagy személyesen Szeged és környéke vagy egyeztetéssel, szállításban segítek és valahogy összehozzuk (időnként járok Bp. felé).
* : tetején a fényképezést követően vettem észre egy hajszálkarcot(utolsó képen), ez normál fényviszonyok között nem látható

- IMG_2176.jpg (4.22 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- IMG_2252.jpg (2.35 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- IMG_2170.jpg (2.7 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- IMG_2257.jpg (3.12 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- IMG_2169.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- IMG_2179.JPG (3.35 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal

- hajszálkarc
- IMG_2255.jpg (2.74 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal