Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Svs PB-1000 Pro mélyláda, subwoofer

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
corThis
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Re: Svs PB-1000 Pro mélyláda, subwoofer

Hozzászólás Szerző: corThis »

Egyik fórumtársunk fénypostával elvitte pikk-pakk. :smile29:

Zárom;
köszönet a fórum adta lehetőséget!

corThis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi az infót, ahogy látom ez GLS ( https://docs.jofogas.hu/csomagolas/ ) és ott 50e ft-ig van csak biztosítás,
a HDT igaz 100e ft értékig biztosított, de annak meg 12-14e a szállítási díja.

Szóval ez a 15e ft-os költség egy 240e ft értékben biztosított, törékeny kezeléssel, 1 napos garantált, utánvétes
szállításért nem kirívóan sok.
Persze lehet kockáztatni, de én nem szeretnék.

De, hogy ne legyen ebből probléma, én állom -a fenti kondiciókkal bíró, 15e ft-os - biztosított szállítás költségeit.

Ez így, úgy gondolom, korrekt ajánlat.
Így az ár viszont nem alku tárgya. (max ha eljössz érte Szegedre, helyben átvenni ;) )

gab1ka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: gab1ka »

Hali, sry hogy belekotyogok, de remélem segítek. A belföldi szállítás díja kb 3300Ft egy Jófogás háztól háziggal egészen 40kg-ig. 15k-nál olcsóbb eu-n belül egy ekkora csomagot futárral küldözgetni külföldre, itt valami nagyon be lett nézve. Sok sikert az eladáshoz, ha esetleg ezen múlt volna eddig, akkor már tudod.

corThis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Módosítanám az árat: 240e ft (ez helyben vagy Szeged környéki átvétel esetén értendő)

Amit a hirdetés eredeti szövegének írásakor viszont még nem tudtam: a belföldi szállítás költsége jelentékeny: 15e ft.
Így biztosítva, garantált 1 napos szállítással, törékeny kezeléssel, akár utánvéttel -ehhez a szállítási kölség előre utalását kérném- tudnám küldeni.

Jelenleg ezek az alternatívák élnek, lévén a személyes bp-i átadás sajnos már nem opció.
(részben ezért is, ezek figyelembevételével került sor az árkorrekcióra)

Istvangal9
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Istvangal9 »

Szia,
Engem érdekelne, írtok privátban.

corThis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Svs PB-1000 Pro mélyláda, subwoofer

Eladó egy SVS PB-1000 Pro mélynyomó, tökéletes állapotban*, dobozában, papírjaival, még jóó sok garanciával (2026.05.).

Szerintem nem kell bemutatni, kategóriáján belül elég stabil helyet foglal el, tesztek armadája készült róla, mindenhol kb. egekig magasztalták.(nem véletlen)

Mégis mit mondhatnék róla? Részletes, kiterjedt(minőségi értelemben), feszes mélyek, gyors, mint a villám(nem, nem gond, hogy nem zárt), a subtextura ha kell úgy körbevesz, hogy bele tudnál harapni :smile28: , a progijával kb. mindentis lehet állítani (érdemes vele elszórakozni, jót tud tenni a szobaanomáliáknak vagy éppen stílus, master, hangsugárzófüggően szépen lehet -és kell is- állítgatni)

Nem szívesen adom el, de nekem viccesen overkill ebbe a 9nm-es mancavembe; inkább odaadom másnak, hadd fussa ki végre magát, ne ilyen -15dB-en legyen visszafojtva.

Ezt tükrözően az ára is legyen baráti: 250e
(szokásomhoz híven ezt fix-nek venném)
Ja, még adok hozzá ajiba egy Taga fig8 tápkábelt (...a gyári kanócnál biztos, hogy jobb).

A szállítás: nos hát igen, kb 21kg és nem kicsi, így vagy személyesen Szeged és környéke vagy egyeztetéssel, szállításban segítek és valahogy összehozzuk (időnként járok Bp. felé). :smile29:

* : tetején a fényképezést követően vettem észre egy hajszálkarcot(utolsó képen), ez normál fényviszonyok között nem látható

IMG_2176.jpg
IMG_2176.jpg (4.22 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal
IMG_2252.jpg
IMG_2252.jpg (2.35 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal
IMG_2170.jpg
IMG_2170.jpg (2.7 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal
IMG_2257.jpg
IMG_2257.jpg (3.12 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal
IMG_2169.jpg
IMG_2169.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal
IMG_2179.JPG
IMG_2179.JPG (3.35 MiB) Megtekintve 1689 alkalommal