Én meg annyit kértem, hogy az árrakkal kapcsolatos polémiát (amit a Te első bejegyzésed váltott ki, és tényleg erősen offtopik kezdett már lenni), ne terjesszük ki minden topikra. Nem szemrehányásként, csak kérésként. Nem tettél semmi rosszat azzal, hogy itt említetted meg, de el szeretném kerülni, hogy a mai helyzetben minden topik ezzel legyen tele. Egyeztetek a többi moderátorral, és átírjuk a "Szerintem valami túlságosan drága" topik címét általánosabbra, hogy bárki ott kifejthesse a mai árakkal kapcsolatos megütközését, frusztrációját vagy akár felháborodását.Snipi írta: ↑2022.10.18., kedd 08:45Már elnézést, de én egy szóval sem mondtam, hogy túlságosan drága. Csak megállapítottam, hogy ennyi az ára, és hogy ezen erősen megütköztem. Az okait - közgazdász lévén - megértem, és elfogadom. Így a topic (túlságosan drága) és az egyéni véleményem finoman szóval sincs összhangban egymással.Aszpirin írta: ↑2022.10.17., hétf. 21:13Srácok, ha lehetne kérni, ne terjesszük ki az árvitát minden topikra. Van erre már “bejáratott” hely…
Áttettem oda az ár-threadet: viewtopic.php?f=60&t=142626
Ha nem is passzolt a hozzászólásod a topik címéhez 100%-osan, azért a megütközésedből én arra következtettem, hogy drágállod. Amiből aztán az következett, hogy nem is vetted meg. Ráadásul abban a topikban már egy jó ideje folyik az ahoz hasonló diskurzus, ami itt is elkezdődött - gatdasági folyamatok, hogyan hatnak a drágulások a használtcikkek árára, stb. stb.
Peace.