+++++zoli73 írta: ↑2022.10.13., csüt. 21:49Valahogy én is ebben a cipőben járok. A korábbi választásaim nem igazán sültek el jól, és végül a megnyugvást nekem is egy japán autó hozta el. Kicsit fapadosabb, kicsit zajosabb(hangszigetelés), de minden másban összehasonlíthatatlan a korábbiakkal.
Viszont ebbe a "túlelektronizálásba" szerintem minden gyártó beleállt, mert ma e körül forog a világ. Ahogy mondani szokták, aki kimarad, lemarad, és egy gyártó sem akar lemaradni. Még az sem számít nekik, ha nem megbízható az a rendszer, csak benne legyen, mert lehet éppen azzal lehet kiénekelni a vevő zsebéből a pénzt, és csak ez számít.
en is 18 éve ugyanavval a Hondával
most meg epp D-ben ingyen upgrade - mert a ceg azert nem ezt fizetné :-) - bérautó BMW 4-es cabrio-val megyegetek es borzalkodok, hogy mennyi csicsával felszerelt (ami persze menö, de ...de nem autó, hanem "életstílus", menöség, ...kinek mi a szava a felesleges hülyeségekre
nyilván minden japán sem tökéletes és minden "Schickimicki-s" auto sem gyors kudarcsorozat, de a valoszinüségkülönbség egyértelmü

a markukba. Megcsinálták. Az EU autóiparának annyi.