Jogos. Nekem nagyon tetszenek.
Ergo: de gustibus non est disputandum.

Jogos. Nekem nagyon tetszenek.

Szdjük szét a kérdést két részre:
A "láb" tényleg befolyásoló dolog minden hangfalnál (ezt nem is vitatom és azt sem, hogy láb és láb között is van különbség), de pl. hány Magico M9-en látni ilyen "patkányt"?ZolaBA írta: ↑2022.09.27., kedd 19:09Most komolyan... én imádom ekézni az ezo cuccokat, de a hangsugárzó alátámasztását, lesúlyozását, lekötést stb. ne vegyük már ezonak. Pl. ott az IsoAcoustics állvány, én is szeretem, használom és nem emlékszem olyan hozzászólóra, aki szerint ne javítana. A nehezék, lekötés és vibráció elnyelő dolgok hatása talán kevésbé észrevehető, meg erősen függ a doboztól és az alátámasztástól is, de azért többnyire hallható. Ami itt a biztosítékot leveri az egyértelműen a patkányok ára ... de ki mondta, hogy ilyet kell használni, megvenni? Az irodai a mélynyomón nekem pl. vastag könyv van, ezt aztán tényleg nem nagy kaland kipróbálni, te is megtehetedNem mondom, hogy bármi jobb ha könyvet pakolsz rá, mert biztosan nem, de arra a kérdésre megadja a választ, hogy számíthatnak-e ilyen jellegű eszközök.

Most komolyan... én imádom ekézni az ezo cuccokat, de a hangsugárzó alátámasztását, lesúlyozását, lekötést stb. ne vegyük már ezonak. Pl. ott az IsoAcoustics állvány, én is szeretem, használom és nem emlékszem olyan hozzászólóra, aki szerint ne javítana. A nehezék, lekötés és vibráció elnyelő dolgok hatása talán kevésbé észrevehető, meg erősen függ a doboztól és az alátámasztástól is, de azért többnyire hallható. Ami itt a biztosítékot leveri az egyértelműen a patkányok ára ... de ki mondta, hogy ilyet kell használni, megvenni? Az irodai a mélynyomón nekem pl. vastag könyv van, ezt aztán tényleg nem nagy kaland kipróbálni, te is megteheted

Az ára a misztikus
Jogos a kérdés!K P írta: ↑2022.09.27., kedd 13:42Ha a 3. pont igaz, akkor mit keres ebben a topikban?Aszpirin írta: ↑2022.09.27., kedd 00:55Lenne itt az ezotériában bőven, amibe belekötni, és te pont az Entreq patkányba kötsz bele, ami
1. valljuk be, rém cuki![]()
2. működik, és pont azt csinálja, ami a hivatalos neve: a segge alá tett készülék (mechanikai) vibrációit csökkenti / részben elnyeli
3. és a működésének megvan a fizikai magyarázata is![]()

Egyetértek, nekem sem tetszik a pofájuk, ezért úgy fordítom őket, hogy háttal legyenek nekem, de a hangsugárzó tetejéről csak emiatt nem szeretném levenni.
Tőlem többet megvettek a kisebbekből csak szobadísznek, barátnőnek (mert annyira tetszett neki amikor meglátta nálunk). Hifi közelébe sem került.
Ha a 3. pont igaz, akkor mit keres ebben a topikban?Aszpirin írta: ↑2022.09.27., kedd 00:55Lenne itt az ezotériában bőven, amibe belekötni, és te pont az Entreq patkányba kötsz bele, ami
2. működik, és pont azt csinálja, ami a hivatalos neve: a segge alá tett készülék (mechanikai) vibrációit csökkenti / részben elnyeli
3. és a működésének megvan a fizikai magyarázata is
Ez mondjuk tényleg szubjektív. Én be nem tenném a szobába. De elfogadom ha valakinek tetszik.

...mert ez nem humor volt, hanem üres élcelődés, gúnyolódás.
Látom nem értetted a humort és az elöted hozzád szóló sem.Aszpirin írta: ↑2022.09.27., kedd 00:55Lenne itt az ezotériában bőven, amibe belekötni, és te pont az Entreq patkányba kötsz bele, ami
3. és a működésének megvan a fizikai magyarázata is

Lenne itt az ezotériában bőven, amibe belekötni, és te pont az Entreq patkányba kötsz bele, ami
Ha nincs fogalmad arrol, hogy egyaltalan mi az, hogy tudsz velemenyt kialakitani? Ugy, ahogy szavazol?

Ha az egész szobát töltöd meg kvarchomokkal, úgy a hallgatási pozíció magasságáig, az is nagyon sokat javít. Valamin.
Szerintem ez az izé egy egérre hasonlít.
Ehhez már biztos nagyon nagy felbontású rendszer kell!
Ismerek olyat, aki ismer olyat hogy pénzérméket hallgatott össze alátétként, aszerint, hogy mikori nyomatok voltak, mert ugye az ötvözet összetétele is változott az idők soránfererencz írta: ↑2022.07.27., szer. 11:35Antik korú, parafadugós unikumos üveg. 5l. Nincs érdekeltségem.
https://www.jofogas.hu/heves/5L_Unicumo ... 084943.htm

Sör rajtam és a rencerem hangján még csak akkor segített, amikor fogyasztottam. A jelenléte nem.tottyi írta: ↑2022.07.27., szer. 11:50Nekem most van a szobaban egy megkezdett 12 csillagos metaxa es egy szamomra eleg draga szinten megkezdett rum na meg egy nem megkezdett 7 decis teli rumosuveg es el kell, hogy mondjam tenyleg jobban erzem magam ezeknek a targyaknak a jelenletetol a szobaban.A lada sor a mellekhelysegben meg mar csak hab a tortan.
![]()

Nekem most van a szobaban egy megkezdett 12 csillagos metaxa es egy szamomra eleg draga szinten megkezdett rum na meg egy nem megkezdett 7 decis teli rumosuveg es el kell, hogy mondjam tenyleg jobban erzem magam ezeknek a targyaknak a jelenletetol a szobaban.fererencz írta: ↑2022.07.27., szer. 11:35Antik korú, parafadugós unikumos üveg. 5l. Nincs érdekeltségem.
https://www.jofogas.hu/heves/5L_Unicumo ... 084943.htm

A "média fal" volt a balomon. Nem volt tűzeset.