A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koreai hi-fi megszállott.
Ő vette meg a Kharma Ceramique hangfalaimat, és amikor oda ért a házamhoz a tolmáccsal, már bent volt a furgonban az ott a képen. https://youtu.be/h2ONtORqVTg
Mégis az ATC-t hallgatja?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Koreai hi-fi megszállott.
Ő vette meg a Kharma Ceramique hangfalaimat, és amikor oda ért a házamhoz a tolmáccsal, már bent volt a furgonban az ott a képen. https://youtu.be/h2ONtORqVTg
Csatolmányok
Screenshot_20220924-183417_YouTube.jpg (222.54 KiB) Megtekintve 1465 alkalommal
Talan csak ö is egyszerusit es oldalankent ketto 800 B&W-et szeretne levaltani. :) Piha de meg szeretnem azt a dinamikat hallgatni egyszer egy ilyen szobaban.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Tipikus DIY-er torzó, mikor javítani nem tud rajta, akkor legalább ront.
Hogy is szoktuk mondani? Hogy aszondja... jó technikus ront vagy javít, de sohasem tétlenkedik.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
De akkor nem jobb az ATC subjait hasznalni? En csak tobb informaciot szeretnek begyujteni azert erdekel a tema mert en rettentoen sub fanatikus vagyok, illetve a melyhangok megszallotja. De ezt a 150-esnel megtalaltam es ha tehetem akkor nem szerettem volna bonyolitanom a rendszerem subbal. Mikor nezegettem a Genelec hangsugarzokat akkor ott nem voltak olyanok ami ennire melyre menne mint a 150-es es ott erosen gondolkodtam azon, hogy subbal kellene megerositeni a melyszekciot.
Nem gondolnám, hogy hozzád kéne subon gondolkozni 1 percet is a 150 mellé. :) Néhányan repülőgép hangár méretű nappalikban hallgatnak zenét, oda akár jól is jöhet.
Nem is akarok subot, ezert vettem meg a 150-est mert ebben benne van.
Dehogy van.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos