Ez o.k., de a quote és /quote bbcode-okat ne töröld ki, csak a köztük lévő szöveget. Vagy ha törlög a qoute taget, akkor töröld a hozzátartozó /quote-ot is.
Tudom, hogy nem felhasználóbarát, de mások általában megbírkóznak ezzel a feladattal.

Ez o.k., de a quote és /quote bbcode-okat ne töröld ki, csak a köztük lévő szöveget. Vagy ha törlög a qoute taget, akkor töröld a hozzátartozó /quote-ot is.

Azért, mert azt lehet berakni vízszintesen a tv-k alá, arra bólintanak rá a nők, ott magasabb a WAF. Hogy hangilag jó vagy sem, az sokadlagos szempontWilliam írta: ↑2023.03.04., szomb. 06:56Ezért a szettért az ár több mint korrekt.
A centerbe viszont tehették volna ugyanazokat a 165 mm-es hangszórókat mint a többi dobozba. Soha nem értettem ezt a koncepciót, hogy miért kell kisebb/más méretű hangszórókat alkalmazni egy szetten belül FŐLEG a center-nél![]()

Dehogy veszem annak.bigwinnie írta: ↑2023.02.21., kedd 13:51
Ja, ne vedd sértésnek, bocs, nem úgy gondoltam, hogy fikázod, csak hogy mindenkinek az 1. véleménye negatív ahogy maghallja a Taga nevet. Általánsoságban gondoltam!
Közben láttam az eredeti HSZ-odat, hogy az akciósból is lejön kedvezmény, így már világos. Köszi!
Ja, ne vedd sértésnek, bocs, nem úgy gondoltam, hogy fikázod, csak hogy mindenkinek az 1. véleménye negatív ahogy maghallja a Taga nevet. Általánsoságban gondoltam!thxfan írta: ↑2023.02.21., kedd 13:48Direkt írtam, hogy nem fikázás, sőt, ár-érték arányban jó a Taga, de mindennél van jobb, Tagán belül is a platinum teljesen más hangminőség, mint a Te szetted, de árban is.bigwinnie írta: ↑2023.02.21., kedd 13:38Mindenki fikázza a Taga-tthxfan írta: ↑2023.02.21., kedd 12:51
A Taga minőségét nem nehéz megugrani, de ez nem fikázás, ár-érték arányban nagyon jók. Ekkora szobába azért nagyobb hangfalak kellenének, az sem biztos, hogy egy kisebb hátsó refis állódoboz falra tolása hátrány lesz pont emiatt.
Egy tipp pl.amit ma linkeltem, fehér, 840 Eur házhozszállítással:
https://hu.teufelaudio.com/ultima-40-su ... =105950002OK, nekem nincs összehasonlítási alapom, mert ezen kívül nem volt még más szettem. Nem mondom, hogy egy jobb szettet hallva nem mondanám, hogy ez igen, ég és föld, de én totálisan elégedett vagyok ezzel a Taga szettel!
Kérdés: hogy jön ki a 840 Eur? Mert én 950-et látok. Ill. a nagyobb hangfal hogy értendő? Mélységre? Mert pl. ahogy látom ez a Teufel úgy 10cm-el nagyobb mélységgel rendelkezik, mint az én Taga-m.
Pont ezért linkeltem a lentit, az akciós árra van ma -20 % kuponkedvezmény:

Direkt írtam, hogy nem fikázás, sőt, ár-érték arányban jó a Taga, de mindennél van jobb, Tagán belül is a platinum teljesen más hangminőség, mint a Te szetted, de árban is.bigwinnie írta: ↑2023.02.21., kedd 13:38Mindenki fikázza a Taga-tthxfan írta: ↑2023.02.21., kedd 12:51A Taga minőségét nem nehéz megugrani, de ez nem fikázás, ár-érték arányban nagyon jók. Ekkora szobába azért nagyobb hangfalak kellenének, az sem biztos, hogy egy kisebb hátsó refis állódoboz falra tolása hátrány lesz pont emiatt.
https://hu.teufelaudio.com/ultima-40-su ... =105950002OK, nekem nincs összehasonlítási alapom, mert ezen kívül nem volt még más szettem. Nem mondom, hogy egy jobb szettet hallva nem mondanám, hogy ez igen, ég és föld, de én totálisan elégedett vagyok ezzel a Taga szettel!
Kérdés: hogy jön ki a 840 Eur? Mert én 950-et látok. Ill. a nagyobb hangfal hogy értendő? Mélységre? Mert pl. ahogy látom ez a Teufel úgy 10cm-el nagyobb mélységgel rendelkezik, mint az én Taga-m.
Mindenki fikázza a Taga-tthxfan írta: ↑2023.02.21., kedd 12:51A Taga minőségét nem nehéz megugrani, de ez nem fikázás, ár-érték arányban nagyon jók. Ekkora szobába azért nagyobb hangfalak kellenének, az sem biztos, hogy egy kisebb hátsó refis állódoboz falra tolása hátrány lesz pont emiatt.
https://hu.teufelaudio.com/ultima-40-su ... =105950002

A Taga minőségét nem nehéz megugrani, de ez nem fikázás, ár-érték arányban nagyon jók. Ekkora szobába azért nagyobb hangfalak kellenének, az sem biztos, hogy egy kisebb hátsó refis állódoboz falra tolása hátrány lesz pont emiatt.

Hogyne, de legalább ne legyen fényes, az kb 2-óra.
Üdv!moki írta: ↑2022.12.25., vas. 16:22Sziasztok!
Lassan, de biztosan haladok a diy RCF LF15x401 subwooferemmel, viszont a felület kezelésével még bajban vagyok.
Számomra a hangfal matt fekete. A többi hangfalam is többségében fekete.
Tudtok esetleg olyan anyagot, módszert (Magyarországon is elérhető pl.: exohyde, ect.) ajánlani amivel DIY körülmények között is szépe felületet is el tudok érni.
Esetleg furnér? Vinil? Stb...
Köszönöm szépen!

Jogos, átraktam a helyére.

Ha csak ez a két lehetőség van, akkor egyértelmű HT széria. Csak azt nem értem miért ebben a topikban kérdezed..tomistarrr írta: ↑2022.11.27., vas. 17:48Sziasztok!
Mélysugárzó vásárlás előtt állok, s elsődlegesen a REL-re esett a választásom.
Két jelölt van :
- REL T/9X
- REL HT/1205 MK2
Főleg házimozira használnám egy kb.28m2-es nappaliban, viszont ez a nappali össze van nyitva az étkezővel és a konyhával is, így összességében van 60m2 is.
A meglévő 5.0-ás rendszer :
Quadral Ascent 80LE + Ascent 10LE + Phase 16 dipol + Denon AVR-X3500H
A fentiek ismeretében melyik mélyládát ajánlanátok?
Az új MK2-es 1205-öt dícsérik, hogy jobb, mint az elődje, a T sorozat viszont magasabb szintű..., de nem tudom szükség van-e rá a fenti összeállításhoz?! Árban kb.50eFt különbséggel lenne.

Működik az elképzelésed. MONO üzemmódban az Out1 csatornát SUB módra állítottam szokványos paraméterekkel, majd a beállításokat átmásoltam minden kimeneti csatornára. Így most 6 db SUB kimenet van azonos beállításokkal, de az Input Source, Crossover, EQ, DynEQ, időzítés, limiter paraméterei csatornánként állíthatók.

Köszönöm a válaszod és a jó tanácsokat!