Igazából csak kB 1000km
Szalontól nagyon sokan vannak fényévekre
De Ő is fényévekre van V. Atitól. Nem kell ezt így nézni (és tudom, Te sem így nézed), mindenkinek tudnia kell a helyét, ahhoz kitalálni a célokat és ahhoz edzeni.
Igazából csak kB 1000km

Szeretnék én úgy tötyögni, ahogy Szalon.revox írta: ↑2022.09.14., szer. 20:30
Akkor ez gyenge hifi lesz... No power, no sensitivity![]()
De nyugi, nincsenek rossz számaid. Pulzus is jó, bár az esést még nem figyeltem, ahhoz hirtelen, durva sprintek kellenének, kevés pihenővel,de szerintem ott se lenne problémád 5-10 rövid intervallal megspékelt tréming után. De igazából heti 3-4 esetén is egy esetben legalább rövid,de full power intervallt kell nyomni, a keringés akkor nem lustul el.
Majd Szilárd megkerget. Jön a 2. szint... Emléxel, Szalon is megkapta a tötyögés után, hogy sprint, cél a 60 km/h![]()
Akkor ez gyenge hifi lesz... No power, no sensitivityasebestyen írta: ↑2022.09.14., szer. 20:13Akkor érezném, de én nem érzem.revox írta: ↑2022.09.14., szer. 20:09Ahhoz gyengének kel lenni. Akkor veszel észre minden apróságot,ami visszafogasebestyen írta: ↑2022.09.14., szer. 11:51
Ha majd nem vállal tovább, Revihez megyek. Legalább kiéleződik a gumizás-érzékelőm meg a tized mm-érzékelőm is.![]()
![]()
![]()
KMC DLC... Van elég sok színkombó. Én sima feketét szoktam, de talán pink is volt
Nem hoz semmit nekem... Nemrég gondoltam, a bmx-el elleszek egy darabiglacee írta: ↑2022.09.14., szer. 15:21Revi,ha már kiégtél a versenykecskék terén akkor itt egy csemege a számodra![]()
https://www.facebook.com/groups/1409182 ... 0516691702

Akkor érezném, de én nem érzem.revox írta: ↑2022.09.14., szer. 20:09Ahhoz gyengének kel lenni. Akkor veszel észre minden apróságot,ami visszafogasebestyen írta: ↑2022.09.14., szer. 11:51Ha majd nem vállal tovább, Revihez megyek. Legalább kiéleződik a gumizás-érzékelőm meg a tized mm-érzékelőm is.![]()
![]()
Ahhoz gyengének kel lenni. Akkor veszel észre minden apróságot,ami visszafogasebestyen írta: ↑2022.09.14., szer. 11:51Ha majd nem vállal tovább, Revihez megyek. Legalább kiéleződik a gumizás-érzékelőm meg a tized mm-érzékelőm is.![]()
Revi térdét szerintem a Phizer(így írják? FájzerAAttila írta: ↑2022.09.12., hétf. 23:19Revi még a térdeit is szét.. ..a rajta. Most már a legkomolyabb görgőn ül, de még mindig nem közelíti neki a kinti tekerés érzetét.
Én most egy wahoo-n gondolkoztam, aminek elöl nem kereke van, hanem a villát kell befogni és emeli a hegynek megfelelően a bicó elejét, csak lecsúsztam róla.

Mire összejön az ára, már nem hajlik a derék. Pedig ha valaki ilyet hajt, illik minden út szélén poroszkálót leszedni.

Ha majd nem vállal tovább, Revihez megyek. Legalább kiéleződik a gumizás-érzékelőm meg a tized mm-érzékelőm is.
Látja benned a potenciált, de a céljaiddal nem tud azonosulni.

Mondanám hogy igen, de nem.

Ha még csak annyi... De a felni jókora szakaszai küllők nélkül rettegtek bele a világba. Akkor tényleg felültek a dilivonatra (még sokan robogtak velük), hogy minél kevesebb küllővel fűzzenek és minél "légiesebb" legyen a megjelenés. El lehet képzelni, milyen túlépített felni kellett, hogy valamennyire egyenesben maradjon, és mekkora öröm egy ilyen keréknél egy küllőszakadás, de akár csak egy normál centírozás.

Most hogy mondod(írod), rémlik valami kerékszett is a Shimano-tól, amiben fordítva voltak a küllők. A felnin kialakított hornyokba kellett a küllő hajlított végét beakasztani, az anyák pedig az agyba mentek. Sok sót ez sem evett meg.pärt írta: ↑2022.09.13., kedd 21:34Volt pár mellényúlásuk, mind a "kezdetben jó ötletnek tűnt" kategória. A saját "delta" fékjük, Biopace hajtómű, országúti spd meg spd-r pedálok, aligküllős, hülye kiosztású kerékszettek, montis, pofozós fékváltókar... Az eltelt időhöz képest igazából nem olyan sok. (Persze erről Revinek biztosan más a véleménye.zoli73 írta: ↑2022.09.13., kedd 20:28Ma szerelgettem egy kicsit.
A feleségem városi/túra bringáját bowdeneztem újra, plusz egy kis tisztogatás.
A váltórenszere Shimano Nexeve, a hátsó váltó az a bizonyos forditott rugós, fordított irányba húzós.
Igazából nem értem, mit látott a Shimano ebben a megoldásban? Mi előnyt tulajdonítottak neki?
Ha nem csal az emlékezetem, más sorozatból is készült ilyen, aztán valahogy felhagytak vele...)
Nagyon kínos visszatáncolásokra nem kényszerültek. Ennél a fordított váltónál valami olyasmi volt a gyári rizsa, hogy intuitívabb a használata.
Jó lenne, ha idén télen nem jönne rám +5-10 kiló és nem azzal kellene küzdeni jövő nyárig, hogy visszafogyjak. Valamint 40+ éves koromra jutottam el odáig, hogy kellene valamit rendszeresen mozogni, miután volt némi egészségügyi kényszerpihenő az életemben. De legalább elmondhatom, hogy kevesebb vagyok, mint 8 éveasebestyen írta: ↑2022.09.13., kedd 21:23Mik a céljaid a tekeréssel kapcsolatban?akisbandi írta: ↑2022.09.13., kedd 21:11
Hétvégére úgysem mond felénk jó időt, lesz időm ismerkedni. Egyelőre a Shimano tricolort sem bírom beállítani rendesen, még régebben vettem hozzá egy 8-as HG kazettát, mintha azóta nem lenne igazi. Se elől, se hátul nem ok. Nemhiába csak a kocsmáig használtam az öreg alut

Volt pár mellényúlásuk, mind a "kezdetben jó ötletnek tűnt" kategória. A saját "delta" fékjük, Biopace hajtómű, országúti spd meg spd-r pedálok, aligküllős, hülye kiosztású kerékszettek, montis, pofozós fékváltókar... Az eltelt időhöz képest igazából nem olyan sok. (Persze erről Revinek biztosan más a véleménye.zoli73 írta: ↑2022.09.13., kedd 20:28Ma szerelgettem egy kicsit.
A feleségem városi/túra bringáját bowdeneztem újra, plusz egy kis tisztogatás.
A váltórenszere Shimano Nexeve, a hátsó váltó az a bizonyos forditott rugós, fordított irányba húzós.
Igazából nem értem, mit látott a Shimano ebben a megoldásban? Mi előnyt tulajdonítottak neki?
Ha nem csal az emlékezetem, más sorozatból is készült ilyen, aztán valahogy felhagytak vele...