Bubble UpNp-vel vezérelhető. Tidal, Qobuz stb. Sajátja is műxik, de fapad.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 15:31Te tudod...
Újkorában 500ezer körül volt, használtan gondolom 250ezer körül hozzá lehet jutni, vélhetően lényegesen jobb hangja van mint bármi újnak ennyiért. Szolgáltatásokban nagyon alap, és a vezérlésével lehetnek gondok, a saját tárcsás kis kijelzős vezérlés az kb. felejtős, és nem néztem utána, de feltételezem hogy a vezérlő appot már nem frissítik (ha jól emlékszem az még nem a Musicast volt), így előfordulhat hogy a frissebb IOS-re vagy Andriodokra fel sem megy. De lehet hogy tévedek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Tudom, eltér a felütéstől de talán informatív: én is mostanában léptem be a streamerek világába de mivel teljesen láma vagyok biztosra mentem (ami az anyagi bukó elkerülését illeti) és vettem egy szinte új alap Naim-et. Gondoltam ha nagyon jó marad, ha nem jön be megy (ugyanannyiért mint jött). Pedig volt DAC-om. Most úgy áll, hogy a saját hangja analóg kimenetről szuper. Ez lett a DAC is...
Ami a stabilitást illeti a Linn és a Naim ajánlható részemről.
Ami még előfordul használtan az Aurender futómű. 1M-ba még jó tápkábel és USB is beleférne.
Ami a stabilitást illeti a Linn és a Naim ajánlható részemről.
Ami még előfordul használtan az Aurender futómű. 1M-ba még jó tápkábel és USB is beleférne.
Újkorában 500ezer körül volt, használtan gondolom 250ezer körül hozzá lehet jutni, vélhetően lényegesen jobb hangja van mint bármi újnak ennyiért. Szolgáltatásokban nagyon alap, és a vezérlésével lehetnek gondok, a saját tárcsás kis kijelzős vezérlés az kb. felejtős, és nem néztem utána, de feltételezem hogy a vezérlő appot már nem frissítik (ha jól emlékszem az még nem a Musicast volt), így előfordulhat hogy a frissebb IOS-re vagy Andriodokra fel sem megy. De lehet hogy tévedek.
Te tudod...
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
De ki mondta, hogy ezzel mókolni kellene bármit is?ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 14:00Az szerintem nem oké,hogy vesz valaki 1 milliós eszközt,és utólag még neki kell mókolnia kelljen táppal vagy AKÁRMIVEL. Csinálják meg ennyiért gyárilag tisztességesen ,főleg ha ennyit kérnek érte. Megmondom őszintén ha ránézek az Aries mini belsejére ,akkor még laikusként is rögtön az fog el, hogy az 1 millio értékéből a neve 700.000ft, alkatrész ami benne van 300.000ft,de lehet sokat mondtam alkatrészre igy is. szolgáltatásba is ugyan azt tudja szinte az összes streamer.Ottokár írta: ↑2022.08.24., szer. 13:51Lehet mással is, de nem ajánlják. 20e egy használt iPhone6. Vagy Roon alatt? Ahhoz viszont nem értek... A G1 ellen csak az szól, hogy a táp benne van a készülékben, így Süti nem fogja tudni megtápolni. Persze ez a Luminokkal is így van. Az Auralic Aries mini de inkább az Aries Femto azért jó mert külön van a tápjuk. Mondjuk utóbbié elég jó, de mindennél van jobb![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
Anyag van benne, meg dupla táp, viszont ez a Yamaha NP-S2000 újkorában sem volt egy nagy durranás, mára meg rendesen elavult.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Az szerintem nem oké,hogy vesz valaki 1 milliós eszközt,és utólag még neki kell mókolnia kelljen táppal vagy AKÁRMIVEL. Csinálják meg ennyiért gyárilag tisztességesen ,főleg ha ennyit kérnek érte. Megmondom őszintén ha ránézek az Aries mini belsejére ,akkor még laikusként is rögtön az fog el, hogy az 1 millio értékéből a neve 700.000ft, alkatrész ami benne van 300.000ft,de lehet sokat mondtam alkatrészre igy is. szolgáltatásba is ugyan azt tudja szinte az összes streamer.Ottokár írta: ↑2022.08.24., szer. 13:51Lehet mással is, de nem ajánlják. 20e egy használt iPhone6. Vagy Roon alatt? Ahhoz viszont nem értek... A G1 ellen csak az szól, hogy a táp benne van a készülékben, így Süti nem fogja tudni megtápolni. Persze ez a Luminokkal is így van. Az Auralic Aries mini de inkább az Aries Femto azért jó mert külön van a tápjuk. Mondjuk utóbbié elég jó, de mindennél van jobb![]()
Lehet mással is, de nem ajánlják. 20e egy használt iPhone6. Vagy Roon alatt? Ahhoz viszont nem értek... A G1 ellen csak az szól, hogy a táp benne van a készülékben, így Süti nem fogja tudni megtápolni. Persze ez a Luminokkal is így van. Az Auralic Aries mini de inkább az Aries Femto azért jó mert külön van a tápjuk. Mondjuk utóbbié elég jó, de mindennél van jobb
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Ennyi cucc elegendő egy streamerbe? Csak kérdezem.. :)

A StreamBox S2 Ultra egy kutyaközönséges Raspberry Pi alaplap bedobozolva, és némi szoftveres mókolással felhasználó barátabbá téve, egy belépő szintű készülék. Ezzel szemben a Lumin saját fejlesztésű hardverrel dolgozik, egészen más szinvonal, a szoftveres támogatásról nem is beszélve. De ahogy Süti írta, meg kell hallgatni. Egy ilyen futómű+DAC felállásban véleményem szerint a DAC hangminősége dominál, de persze számít a futómű is, minél magasabb szintű DAC-ot használsz, annál inkább. Egy mostanában divatos "csúcs" Sabre vagy "csúcs" AKM DAC-al szerelt noname kínai DAC esetén elég lehet a Pro-Ject is, egy komolyabb DAC ellenben meg fogja hálálni a hozzá méltó futóművet. Ha esetleg BNC bemenetű DAC-od van, és megelégszel a max. 192/24 felbontással és nem kell DSD vagy MQA, akkor érdemes a LUMIN BNC kimentét kihasználni.ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 11:29Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2775
én sem vagyok műszerész,de hátlap (most látom hogy az az előlap) sarkaiban lévő M8 (M10?) profán anyák,már natyon bizalomgerjesztőek önmagában...fokozni lehetett volna esetleg önzáróval,nehogy felengedjenekToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 12:31Több helyen ezt irták, én nem értek a megvalósitáshoz, és műszerész sem vagyok :) minden esetre ez se tűnik komolyabbnak,vagy minőségibb alkatrészekkel ellátva ,1 millióért :)sutemenyx írta: ↑2022.08.24., szer. 12:03Ööö.. kiváló audiofil minőségű alkatrész?ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 11:29
Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.
Csak egyet karikázz már be a képen légyszi:
883FB5A7-F9B8-489A-BDCE-27BD850648A0.jpeg402577E9-F768-4125-B8A5-37269B3A601E.jpeg
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Ebben egyetértek veled. Valószínűleg másban rejlik a sokkaljobbság, ha rejlik. Meg kell hallgatni, aztán kiderül.ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 12:31Több helyen ezt irták, én nem értek a megvalósitáshoz, és műszerész sem vagyok :) minden esetre ez se tűnik komolyabbnak,vagy minőségibb alkatrészekkel ellátva ,1 millióért :)sutemenyx írta: ↑2022.08.24., szer. 12:03Ööö.. kiváló audiofil minőségű alkatrész?ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 11:29
Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.
883FB5A7-F9B8-489A-BDCE-27BD850648A0.jpeg402577E9-F768-4125-B8A5-37269B3A601E.jpeg
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
Több helyen ezt irták, én nem értek a megvalósitáshoz, és műszerész sem vagyok :) minden esetre ez se tűnik komolyabbnak,vagy minőségibb alkatrészekkel ellátva ,1 millióért :)sutemenyx írta: ↑2022.08.24., szer. 12:03Ööö.. kiváló audiofil minőségű alkatrész?ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 11:29Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.
- Csatolmányok
-
- lumin.jpg (79.54 KiB) Megtekintve 1222 alkalommal
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Ööö.. kiváló audiofil minőségű alkatrész?ToronyiB írta: ↑2022.08.24., szer. 11:29Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
Ez csak apple termékekkel irányitható?Ottokár írta: ↑2022.08.24., szer. 09:38Van fönn itt a fórumon egy Auralic G1.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
Ebbe az árazásba mennyire van benne a Lumin márkanév? Technikai szinten hol állhat a project streambox s2 ultra készülékével szemben? Ez utóbbiba az USB-kimenetet az audiojelek számára tökéletesítették, dedikált belső tápegységet és csak kiváló audiofil minőségű alkatrészeket használ.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
Van fönn itt a fórumon egy Auralic G1.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Van fönn itt a fórumon egy Auralic G1.alto írta: ↑2022.08.24., szer. 06:28Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
Lumin U2 MiniToronyiB írta: ↑2022.08.23., kedd 21:41Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok. Érdeklődnék milyen hálózati lejátszók vannak 1millio alatt? Olyan érdekelne ami csak futómű, és audiora optimalizált usb kimenet legyen rajta, külső asztali dac usb csatlakoztatásához. Szóval analóg kimenet,coax, optika felesleges, így beépített dac se kell. A lehető legmagasabb minőségű usb audio kimenet rajta a cél, illetve stabil applikáció,ami kérdés nélkül működik és nem fagy le. Spotify connect,tidal, internet rádió, legyen. Eddig egy ilyet találtam, project stream box s2 ultra. Ilyen van vagy volt valakinek? Highend hangminőségű usb -s streamernek mondják.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3882
Csak leírtad az eladási topikban a véleményedet zanzásítva a két készülék különbségéről
Csak a Marantz! :-D
Ifi Zen Stream, ez egy DAC nélküli streamer futómű. Vagy ott van a Silent Angel Bremen, 220ezerért egy egészen elfogadható hanggal.white-tiger írta: ↑2022.08.15., hétf. 16:33Mintha az Ifi-nek is lenne ilyenje, ha érdekel rákérdezek a típusra…alto írta: ↑2022.08.13., szomb. 13:02A Whathifi lista jószokásuk szerint belterjes, szinte kizárólag csak brit, vagy brit gyökerű márkákat említenek, pedig ennél sokkal nagyobb a választék. Említést sem érdemelt például a prémium streamer kategória három nagyágyúja, a Lumin, az Aurender, és az Auralic, vagy kommerszebb nevek közül a Marantz, a TEAC, vagy Denon.andarson írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:45
Szia,
Én biztosan a fenti felé indulnék el ha a hangminőség az első, azaz egyszerűsíteném a rendszert egy egybekészülék streamerrel, de ez csak az én véleményem. Én 10 éve használok Linn belépő streamert, szóval az elégedettség meg van, de más streamerekkel ugyanakkor viszont semmi tapasztalatom nincs.
A következő whathifi linken(https://www.whathifi.com/best-buys/stre ... -streamers) sok új streamer van ami alkalmas az általad felállított elvárásoknak, talán még új árban is van olyam ami benne van a kijelölt keretben, de nekem tényleg csak Linnel van tapasztalatom, az viszont használtan is kívül esik a kereteden.
Ha találsz szimpatikus streamert biztosan megpróbálnék tapasztalatokat is begyűjteni róla, mennyire jó a software-e stb... bár ahogy olvaslak elég körültekintőnek tűnsz szóval ezzel újat nem írok.
A lényeg: 1 szavazat a streamer megoldásra.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- white-tiger
- Fórumlakó

- Értékelés: 109
Mintha az Ifi-nek is lenne ilyenje, ha érdekel rákérdezek a típusra…alto írta: ↑2022.08.13., szomb. 13:02A Whathifi lista jószokásuk szerint belterjes, szinte kizárólag csak brit, vagy brit gyökerű márkákat említenek, pedig ennél sokkal nagyobb a választék. Említést sem érdemelt például a prémium streamer kategória három nagyágyúja, a Lumin, az Aurender, és az Auralic, vagy kommerszebb nevek közül a Marantz, a TEAC, vagy Denon.andarson írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:45Szia,-MM- írta: ↑2022.08.12., pén. 21:55
- van-e esetleg egyben olyan DAC Bluetooth képességekkel, ami fogad USB-t és Toslinket is nagyon jó minőségben, és hasonló hangzás világ, mint a 2008-2010 környéki Bodor DAC, és az lenne a legegyszerűbb, azt pedig nyugdíjazhatnám digit kijáratostul, külső tápostul, kábelrengetegestül,ha lehet 300K alatt.
Én biztosan a fenti felé indulnék el ha a hangminőség az első, azaz egyszerűsíteném a rendszert egy egybekészülék streamerrel, de ez csak az én véleményem. Én 10 éve használok Linn belépő streamert, szóval az elégedettség meg van, de más streamerekkel ugyanakkor viszont semmi tapasztalatom nincs.
A következő whathifi linken(https://www.whathifi.com/best-buys/stre ... -streamers) sok új streamer van ami alkalmas az általad felállított elvárásoknak, talán még új árban is van olyam ami benne van a kijelölt keretben, de nekem tényleg csak Linnel van tapasztalatom, az viszont használtan is kívül esik a kereteden.
Ha találsz szimpatikus streamert biztosan megpróbálnék tapasztalatokat is begyűjteni róla, mennyire jó a software-e stb... bár ahogy olvaslak elég körültekintőnek tűnsz szóval ezzel újat nem írok.
A lényeg: 1 szavazat a streamer megoldásra.