asebestyen írta: ↑2022.08.19., pén. 20:48
revox írta: ↑2022.08.19., pén. 20:22
Röhögjetek tompák

majd nem röhögtök, ha le kell ütni vésővel a rotorról a kompozit pókot
Aaaa szemtelen pofájukat
ui: Sebi úgyis megunja a végén és beletol egy ultegra hajtányt

az fsa-t mindig költéghatékonyságból teszik a gyártók az ultegra rendszerbe :PPP
Valóban költséghatákonyság miatt volt rajta FSA tányér, de nem az Ultegra helyett, hanem a Cannondale saját egy darabból kovácsolt lánckerék szettje helyett, ami magában 160 EUR a sima és 260EUR az SL2 verziója, csak a lánckerék.
Alapvetően nem a tányér vagy az ára a lényeg, bár az ultegra tányérja üreges. Úgy kell elképzelni, mimt a Campa hátsókerekek fűzése. Amikor meghajtod a felnit a hajtásoldali két-két külló el akarja húzni jobbra, de az ellenoldalon lévő küllő nem engedi. Az üreges lánctányérnak kb ugyanez a kényege, hajtáskor a tányér megpróbál oldalra is kitérni, de a külső fele ezt nem negedi. A sima lemeztányérok könnyebben deformálódnak, amit mint pl a Rotor különféle merevítőkkel próbálják megakadájozni, ami jobb, mint egy sima lemez kivágva,de akkor is egy egységet alkot, míg az üreges tányérok lényegében,mint a kerekek küllőzése ellentartanak. Hülye hasonalttal a lemeztányérok olyan kerekek, melyeknek nincs kétoldalról fűzve a felni, csak középről, függőlegesen.
De azért elég merevek már a sima lemeztányérok is. Azt nem tudom, jogvédelem alatt áll az üreges tányér, vagy csak büszkeségből nem gyártja más, de műszakilag egy nagyon jó elgondolás. Egyszer egy mérnökcsávó modta erre nemes egyszerűséggel, hogy alaktényező... Néztem rá, és ja, pedig ezt a szót tanították, de nekem már nem jött számra...
De nem ezen fog múlni az AVG... Ami miatt érdemes elgondolkodni rajta, baromi elterjedt, jól beszerezhető és raklapegyszerű rendszer. Mindig van valahol bazi olcsón. Bár hivatalosan nem 50 ezer, akár olcsóbban is beszerezhető, mindig van valahol lepattanó (bár most a covid miatt minden nehezebb)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu