Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Holmesból is már csak 2 van (ha az egész estéseket nem számítjuk)
Azt vajon mire cserélik?
Elkúrtuk
Mostantól Poirot a Napi Ászban péntekenként!
Ez VCD lesz vagy DVD ? Ugyanazok, amik már kijöttek, vagy a rövidebb epizódok a sorozatból ? S egyáltalán, a Suchet-féle Poirot-ról van-e szó ? Marha jó lenne. Mennyibe is kerül ez a "lap" ?
Pontosabban dec. 23-tól. 199 Ft lesz.
Elkúrtuk
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -6
Ez VCD lesz vagy DVD ? Ugyanazok, amik már kijöttek, vagy a rövidebb epizódok a sorozatból ? S egyáltalán, a Suchet-féle Poirot-ról van-e szó ? Marha jó lenne. Mennyibe is kerül ez a "lap" ?
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Mi? :kiraly:
Ja, újraolvasva én is megállapítottam, hogy nem tudok magyarul, egyébként lényegtelen.
Akkor ez egy X-akta marad, hívom is Scullyt...
Mi?
Ja, újraolvasva én is megállapítottam, hogy nem tudok magyarul, egyébként lényegtelen.
Csak sajnálatos ez az újabb "Best" hiba, hogy 3-as helyett 4 van a gerincen.
ha a grafikát jobban megnézed a dvd gerinceken a négyes az valóban négyes (az a - artissimo első betüje - alapján tényleg hiányzik egy lemez a 2 és 4 közt)
Mi? :kiraly:
Csak sajnálatos ez az újabb "Best" hiba, hogy 3-as helyett 4 van a gerincen.
ha a grafikát jobban megnézed a dvd gerinceken a négyes az valóban négyes (az a - artissimo első betüje - alapján tényleg hiányzik egy lemez a 2 és 4 közt)
Mindegyik ilyen slim tokos, ugye?
Igen, az. Nekem tetszik a díszdoboz és, ha csak fele olyan jó filmek lesznek, mint a "Straight Story", akkor már megérte. Csak sajnálatos ez az újabb "Best" hiba, hogy 3-as helyett 4 van a gerincen.
Hát bizony: a The Straight Story :kiraly:
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Igen, az. Nekem tetszik a díszdoboz és, ha csak fele olyan jó filmek lesznek, mint a "Straight Story", akkor már megérte. Csak sajnálatos ez az újabb "Best" hiba, hogy 3-as helyett 4 van a gerincen.
Artissimo 3. száma: Szellemkutya (a DVD gerincén 4-es szám figyel )Ahoz képest, hogy kéthetente jelennének meg, szinte 2 naponta, még az Intimitást be sem szereztem.
Ha nem találsz már Intimitást, csak jelezd, én tudok egy helyet.
Jelzem. :kiraly:
Na végül találtam, nem is kellett messze mennem. Szóval már 3 film figyel a díszdobiban, de sajnos elnyomtatták azok az átkok a 3.-at 4.-nek. :taps:
Hát persze, Best...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Artissimo 3. száma: Szellemkutya (a DVD gerincén 4-es szám figyel )Ahoz képest, hogy kéthetente jelennének meg, szinte 2 naponta, még az Intimitást be sem szereztem.
Jelzem. :kiraly:
Na végül találtam, nem is kellett messze mennem. Szóval már 3 film figyel a díszdobiban, de sajnos elnyomtatták azok az átkok a 3.-at 4.-nek. :taps:
Hát persze, Best...
Artissimo 3. száma: Szellemkutya (a DVD gerincén 4-es szám figyel :kiraly: )Ahoz képest, hogy kéthetente jelennének meg, szinte 2 naponta, még az Intimitást be sem szereztem.
Jelzem.
Artissimo 3. száma: Szellemkutya (a DVD gerincén 4-es szám figyel )
Ahoz képest, hogy kéthetente jelennének meg, szinte 2 naponta, még az Intimitást be sem szereztem.
Luis de Funes magazin 1990 (nem néztem melyik filmmel)
Luis de Funes magazin? Ez mi?
Gondolom, Funes filmmel van... De mivel a legtöbb filmjét egy ezresért meg lehet venni bármelyik MM-ben, nem tudom mi értelme van...
Felszarvazták őfelségét (BH)Felszarvazták őfelségét
A Lányok pórázon című filmet láttam a L. De Funes "magazin"mellékelve. Ez is Best Hollywood kiadvány, és ha jól emlékszem Classic DVD a címe.
Az ára 1990 Ft.
Senki sem akarok , de ma volt a Nemzeti Sport-hoz 50 bombagól 2. CD.
Későn tudtam meg, de nagy nehezen hazafele sikerült még szereznem.
maihoz is
Annyira nem jó a válogatás, mint az első. Mivel 100-51-ig vannak benne a gólok gyanús, hogy lesz folytatás.
Viszont reklámmal kezdődik és végződik. :kiraly:
Még jó, hogy továbbtekerhető. (SVCD ilyen szempontból jó szabvány )
Ma láttam Nemzeti Sport előfizetős hirdetést, ahol ajándékba adnak néhány VCD-t. Négyet vagy ötöt. A többségen a 200 bombagól, a ráadáson 50 bombavédés szerepel...
Artissimo 2. száma Intimitás filmmel 990
Tudtok erről a fimről valamit? Jót?
Van benne punci meg fütyi, amúgy szerintem közepesen érdekes lélekboncolgatás.
Olyat még úgyse láttam. :kiraly:
A mai Sporthoz megint van 50 gól SVCD. (3. rész) 250 Ft újsággal együtt.
Elkúrtuk
Gondolom, Funes filmmel van... De mivel a legtöbb filmjét egy ezresért meg lehet venni bármelyik MM-ben, nem tudom mi értelme van...
Felszarvazták őfelségét (BH)Felszarvazták őfelségét
Van benne punci meg fütyi, amúgy szerintem közepesen érdekes lélekboncolgatás.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Luis de Funes magazin? Ez mi? :kiraly:
Azért ha a Jákob rabbi kalandjai lenne az első melléklet, nem lennék szomorú
Hát igen! :taps: (jól tudom, hogy az még nem jelent meg nálunk?)
Ez milyen "magazin" egyébként? Olyasmi, mint a DVD-poszter-magazin és társai? Vagy van benne valamilyen írás is?
Azért ha a Jákob rabbi kalandjai lenne az első melléklet, nem lennék szomorú :kiraly:
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0