A rossz hír, a köztudatban ez van bent. Kérdezz, sportban nem jártas, de fitneszkedő nőket, de akár faszikat is. Ez régi trend, most minden fitneszmacskára pulzusmérőt tesznek, meg lépésszámlálót. A kb mázsás, egykoron csinos, kb 45-50 kilós kollegina is büszkén mutatta a fitneszkarkötőjét, hogy aznap már mittomén, 500-at lépett. Aztán otthon ül a gép előtt (a férje is, programozók) és tömik magukba a mekis hamburgert. A fia kb 8 évesen 5 sajtburgert nyomott be, igaz, bazi nagyra nőtt gyerek vo!t. Nos, a fitneszkarkötővel teljes megnyugvásban él, hogy sportol... Tuti van oksórája is, valami retyerutya fitneszappal és ez csak a jéghegy csúcsaasebestyen írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:55Sajnos ez a cikk is marhaság. Olyan dolgot cáfol, amit senki soha nem állított, lehet a Nők lapja fitnesz rovatában olvasta, mint hiteles forrása ezeknek a dolgoknak.revox írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:38Ez most olyan hihetőbben hangzikasebestyen írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:19
Mindig kínosan ügyeltem rá, hogy a legjobbaktól tanuljak, legyen szó bármiről.![]()
Ebben a témában javarészt a TE tanáraitól tanultam, kivétel a sportetika, Ő valami kormányzati tanácsadó volt.
Nagyon régóta nincs nagy felfedezés, következetes lassú haladás van, újabb morzsákkal egészül ki a nagy egész. Hogy persze profitorientált cégek, ezeket mekkorára nagyítva tárják elénk, hogy eladják neked meg nekem, mint új csodaszer, annak semmi köze a tudományhoz. :)De talán a vége tetszik. Közeledik a sztori. Nyilvàn mindenek van értelmes, tudományos háttere, kérdés, mit és menyiért tesznek ránk.
Ma teljesen mást GT montira kerestem váltópapucs-csavart és egy 2015-ös posztot dobott fel. Nem kel vele egyetérteni, én is kicsit indulatosnak érzem, de van pár pontja, ahol vannak benne olyan gomsolatok, amivel egyet tudok érteni. De nem a felületes elméletre fomdolok, csupán arra, miként terlegetik a sportolni vágyókat, hogy fogyasszanak. Már nem kaját, terméket, szolgáltatást és lehetőleg jó sokat, hangzatos rizsával körítve.
https://www.alpinbike.hu/Zsiregeto-zona ... a/65/159/0![]()

Strava jut eszembe