Marantz után Denon?
Te sem tanulsz a hibáidból

Marantz után Denon?

@csövi:ez merész váltás,minimonitorok után egy full range ESLcsövi írta: ↑2022.08.02., kedd 14:53Sajnáltam volna, hogy becsomagolva várja az új otthonuk... lgy bekerült a kis nappaliba. Fantasztikus hangjai vannak... Szerintem egymásra várták a Devialet és a Martin Logan CLS... pedig 30 év van köztük, de mindketten mások akartak lenni mint a többiekIMG_20220802_144425.jpgIMG_20220802_144446.jpg

Ugyan. 10+ éve nincs tévém és csak vetítek. De ahol van tévé, ott az azért jó tud lenni. Nekem a médiafogyasztási szokásaim mások, de emiatt nem mosolygom meg. Sőt, ha van konzol, arra a tévé jobb is tud lenni.
earforce írta: ↑2022.08.02., kedd 15:47Sosem nézett még ilyen jól ki a rendszer, gratulálok!
Elégedett vagy a hanggal?
A faltól való távolságuk nálad mennyire kritikus? Nálam most 1m-re vannak elhúzva a faltól a panelok és úgy hallom kell is nekik minimum 80cm, de pár centi, vagy beforgatás ide vagy oda, elég nagy változásokat tud hozni.
Sosem nézett még ilyen jól ki a rendszer, gratulálok!
... vagy éppen összeszámoltad kb. mennyiben is van a rendszer.tannoy j303 írta: ↑2022.07.29., pén. 18:24Ezt a nyári kánikulát csak úgy lehet kibírni ,hogy be kell kapcsolni minden hidegrázós libabőrözős kütyüt....:)

Szerencsére egyre kevésbé. Ez a vegyes felvágott egész kedvemre valóan szól. Próbálok inkább zenét hallgatni. Szerencsére hangfalakat sem szeretnék cserélni már, az a leg macerásabb, ha testesebb darabokra bukik az ember...Alex_Aston írta: ↑2022.07.31., vas. 20:29És tedd hozzá, hogy nem szereted a csere-berét, vamint sosincs ingered a változtatásokra...cannonball írta: ↑2022.07.31., vas. 18:36Mindig egységes, kevés elemből álló rendszert szerettem volna...![]()

És tedd hozzá, hogy nem szereted a csere-berét, vamint sosincs ingered a változtatásokra...cannonball írta: ↑2022.07.31., vas. 18:36Mindig egységes, kevés elemből álló rendszert szerettem volna...

És majdnem sikerült is ...cannonball írta: ↑2022.07.31., vas. 18:36Mindig egységes, kevés elemből álló rendszert szerettem volna...

Próbáltam én is Tv kontra TV nélkül és bizony a 150cm TV-töl jobb volt az akusztika ...mint ahogy irták is ezek már nem azok a üveg lapok inkább még segít is egy sima fal esetében...Alex_Aston írta: ↑2022.07.25., hétf. 11:00TV miatt nem is lesz az sosem![]()
Mi lett a speckó állványoddal? Kukázva lett?

Be kell kapcsolni, de azért nem kellene belenyúlni a feszültség alatt lévő készülékbetannoy j303 írta: ↑2022.07.29., pén. 18:24Ezt a nyári kánikulát csak úgy lehet kibírni ,hogy be kell kapcsolni minden hidegrázós libabőrözős kütyüt....:)

Pl. a TV fényerejét mindenképpen

Mondd, hogy kipróbáltad és rávetél a kezedre egy kalapáccsal…
Egy Marancnál mit tud még tompitttani?
Ideje feliratkozni a fülészeti várólistáraAlex_Aston írta: ↑2022.07.26., kedd 16:02Ha emlékszel, nálam a 75"-ös TV-re terített vastag pokróc semmi általunk hallható dolgot nem művelt a hangzással. Máskor is próbáltam, és számomra nincs eredménye.cannonball írta: ↑2022.07.26., kedd 15:34Mondjuk egy régi, üveg képernyő még tényleg "durván" visszaverhetett hangokat, de egy mai FOLYADÉK kristályos lapos TV sztem a mélyeket talán még csillapítja is :-)

Mondom én, hogy tompíííccssa!Alex_Aston írta: ↑2022.07.26., kedd 16:02Ha emlékszel, nálam a 75"-ös TV-re terített vastag pokróc semmi általunk hallható dolgot nem művelt a hangzással. Máskor is próbáltam, és számomra nincs eredménye.cannonball írta: ↑2022.07.26., kedd 15:34Mondjuk egy régi, üveg képernyő még tényleg "durván" visszaverhetett hangokat, de egy mai FOLYADÉK kristályos lapos TV sztem a mélyeket talán még csillapítja is :-)

Le kell mérnicannonball írta: ↑2022.07.26., kedd 15:34Mondjuk egy régi, üveg képernyő még tényleg "durván" visszaverhetett hangokat, de egy mai FOLYADÉK kristályos lapos TV sztem a mélyeket talán még csillapítja is :-)

Ha emlékszel, nálam a 75"-ös TV-re terített vastag pokróc semmi általunk hallható dolgot nem művelt a hangzással. Máskor is próbáltam, és számomra nincs eredménye.cannonball írta: ↑2022.07.26., kedd 15:34Mondjuk egy régi, üveg képernyő még tényleg "durván" visszaverhetett hangokat, de egy mai FOLYADÉK kristályos lapos TV sztem a mélyeket talán még csillapítja is :-)