Már nem... pár hete voltam...

Már nem... pár hete voltam...
Hiányzik belőle a V6
Neba… Te is San Marinóban vagy? Mi egy éjszakát töltöttünk ott, ma késő délelőtt továbbáltunk, és úttalan utakon közelítjük Rómát… Már csak kevesebb mint 100 km van hátra…
Lambo Huracán, egy Delta Integrale ha jól tudom és egy 812 Superfast (6.5 V12)
Nem.
Itt Suissébe annyi Porke van, hogy már a pupom tele van velük. Kislány mondja menet közben, mondom már nem érdekel. Tényleg sok van és nem is alapmodellek
Nem tudtam, hogy a 2,6 ilyen, viszont a 3,2 nem sok már a kaszninak? Nagyon orrnehéz lesz
Ez a 2.6-os motor egy hosszú löketű lomha valami. Ebből sokkal jobb volt a 2.3-as bármelyik verziója.
Tényleg nagyon szép!Alex_Aston írta: ↑2022.07.07., csüt. 18:15Rég volt már Porsche.
És legalább nem az unalmas 911 a téma...
Ha csak egyet lehetne választani, nekem asszem ez lenne a befutó.
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2022/ ... paign=link
nem igazán néztem....de gondolom annak is felment az ára..
Láttad mostanában a garzon árakat?
Nem is kell több infó ez bőségesen elég....a vezetéssegítő rendszerek nem kicsit drágitják meg az autókat...lassan egy kicsit jobb autó egy garzon ára lesz, főleg ha elektromos lesz csak.. :-(Acme írta: ↑2022.07.05., kedd 13:06A világ változik. Az ízlés is változik. Az ergonómia némileg kötött az emberi anatómiához, de ott is sok változás van.Aszpirin írta: ↑2022.07.05., kedd 08:16És ha már kijelző: a kormány mögötti, teljesen digitális, testreszabható műszerfal a világ egyik legpraktikusabb és legjobb autós dolga. Tudom, hogy meg lehet lenni nélküle, és kb annyira ízlés kérdése, mint a mechanikus kontra elektromos karórák, de EZ tényleg jó irány, és ha használod, rá is jössz gyorsan, hogy miért.
Nekem teljesen elég ennyi info az autóban:
Ja, és mechanikus karórát hordok![]()
![]()
A világ változik. Az ízlés is változik. Az ergonómia némileg kötött az emberi anatómiához, de ott is sok változás van.Aszpirin írta: ↑2022.07.05., kedd 08:16És ha már kijelző: a kormány mögötti, teljesen digitális, testreszabható műszerfal a világ egyik legpraktikusabb és legjobb autós dolga. Tudom, hogy meg lehet lenni nélküle, és kb annyira ízlés kérdése, mint a mechanikus kontra elektromos karórák, de EZ tényleg jó irány, és ha használod, rá is jössz gyorsan, hogy miért.