Bélaműhely
youtu.be/2O97SeBPdT8
Köszi,belehallgattam,és érdekesnek is tűnik.Végig hallgatom,és ha még találok helyet nekidixie-chicken írta: ↑2022.07.16., szomb. 08:52Bob Weir (Grateful Dead) & Wolf Brorthers "Live in Colorado"
https://www.youtube.com/watch?v=BEpGFHfGGO8
igen néztem a discogs-on is,láttam amit láttam,hogy nincsShimano írta: ↑2022.07.08., pén. 20:18Nix az már sok helyen,ennek a kiadónak a lemezei ritkaságok.Ha megnézed a discogs.com-on a flashback world productions kiadványait,ott elég sok jó anyagot találsz,de valamiért nem hivatalos kiadványoknak írják őket,és tiltott is az értékesítésük.Lehet nem fizettek "bérleti" díjat,dixie-chicken írta: ↑2022.07.08., pén. 14:16ez mission impossible számomra (keep on walking)...tidal nix,YT nix,az @rosz sarki bolt már nem elérhető...az évjárat+tracklista kecsegtető...irigykedem,és amikor ilyeneket hallgatok motoszkál a fejemben,hogy kéne szerezni egy téliszekrény meretű JBL-t,meg vlmilyen vintage McIntosh szerkót
![]()
vagy nem tudom,mindenesetre kár értük,mert érdekes anyagokat adtak ki cd-n,és lp-n is.
Nix az már sok helyen,ennek a kiadónak a lemezei ritkaságok.Ha megnézed a discogs.com-on a flashback world productions kiadványait,ott elég sok jó anyagot találsz,de valamiért nem hivatalos kiadványoknak írják őket,és tiltott is az értékesítésük.Lehet nem fizettek "bérleti" díjat,dixie-chicken írta: ↑2022.07.08., pén. 14:16ez mission impossible számomra (keep on walking)...tidal nix,YT nix,az @rosz sarki bolt már nem elérhető...az évjárat+tracklista kecsegtető...irigykedem,és amikor ilyeneket hallgatok motoszkál a fejemben,hogy kéne szerezni egy téliszekrény meretű JBL-t,meg vlmilyen vintage McIntosh szerkót
![]()
ez mission impossible számomra (keep on walking)...tidal nix,YT nix,az @rosz sarki bolt már nem elérhető...az évjárat+tracklista kecsegtető...irigykedemShimano írta: ↑2022.07.08., pén. 12:51Jó.Mondjuk még nem ment végig csak belehallgattam.Holnap lesz rá már időm.
Az előző beszerzésem,a keep on walking is szuper,azt már kiveséztem rendesen.![]()
Jó.Mondjuk még nem ment végig csak belehallgattam.Holnap lesz rá már időm.