NGAlex_Aston írta: ↑2022.08.03., szer. 10:39Sziasztok!
Most péntek délután, egy találkozó?
Látható nálam is, mint legutóbb.
Akit biztosan tudok, hogy jó, az eddig Nemtomm, illetve BLX is lehet jön.
Lovastábor záróbuli Gödön
Sorry

NGAlex_Aston írta: ↑2022.08.03., szer. 10:39Sziasztok!
Most péntek délután, egy találkozó?
Látható nálam is, mint legutóbb.
Akit biztosan tudok, hogy jó, az eddig Nemtomm, illetve BLX is lehet jön.

Úgy, hogy ahogy egyre többször jössz, csábít a Malac sötét oldala. De ne aggódj, nem én vagyok az apád Luke

Szervusztok!Alex_Aston írta: ↑2022.07.04., hétf. 15:51Üdv mindenkinek!
Jövő hét pénteken kb. 16:00-tól bárkit szívesen látok a XVIII-ban, egy fórum tali gyanánt, kb. esti kifulladásig.
8-10 főig kényelmesen elférünk.
Részleteket majd egyeztetjük, ha mar lesz nagyjából létszám.
A biztos pont (pontok) a pálnka, és a szotyihéj tartó.
Hm majd legközelebbAlex_Aston írta: ↑2022.07.12., kedd 10:51Kiváló ötlet. Kimber rendszerét érdemes meghallgatni, nagy gonddal összeválogatott, kellemes zenei élményt nyújt.
Néhány buszmegálló a távolság közöttünk, át tudok majd hozni onnan mindenkit kocsival, ha kell. Meg én is hallgatóznék kicsit...![]()

Kiváló ötlet. Kimber rendszerét érdemes meghallgatni, nagy gonddal összeválogatott, kellemes zenei élményt nyújt.

Mire gondolsz pontosan?

Dehogynem lehetAlex_Aston írta: ↑2022.06.04., szomb. 19:32Még a 2008. novemberi pálinka fesztiválon vettem. Vigyázok rá, mert viszonylag egyedi, és nem lehet pótolni![]()

Még a 2008. novemberi pálinka fesztiválon vettem. Vigyázok rá, mert viszonylag egyedi, és nem lehet pótolni

Ja, azt elfeljtettem mondani, hogy jó volt a pólód! Honnan szerezted?Alex_Aston írta: ↑2022.06.02., csüt. 21:37Köszi skacok!
Jó, hogy összejöttünk, ha csak öten is.
Jó szokás szerint az elfogyasztott pálinka mennyiséggel fordítottan, és exponenciálisan arányosan csökkent a hifi téma...
Remélem hamarosan, akár nagyobb létszámmal is összejön még hasonló!
És legközelebb marad mindenki mosogatni!![]()
Hozd át beteszem a mosogatógépbe....Alex_Aston írta: ↑2022.06.02., csüt. 21:37Köszi skacok!
Jó szokás szerint az elfogyasztott pálinka mennyiséggel fordítottan, és exponenciálisan arányosan csökkent a hifi téma...

Egyszer már józan is voltam Alexnál yeeeAlex_Aston írta: ↑2022.06.02., csüt. 21:37Köszi skacok!
Nagyon gyorsan telik az idő ha mindenkinek egyforma a hobbijaAlex_Aston írta: ↑2022.06.02., csüt. 21:37Köszi skacok!

A létszám kiegészült Kimberrel, és Tamagaba is lehet rá fog érni.Alex_Aston írta: ↑2022.05.31., kedd 23:19Hirtelen úgy adódott, hogy most csütörtökön délután nálam a XVIII-ban újfent lehetőség lenne egy laza, kötetlen találkára 17:00-től.
Bárkit szívesen látok, 8-10 főig kényelmesen elférünk.

Köszönöm szépen a meghívást és a vendéglátást!Alex_Aston írta: ↑2022.03.16., szer. 08:58BLX személyében tegnap egy nagyon szimpatikus, két lábon a földön állva zenét hallgató fórumtársat ismertem meg.
Örülök, hogy jöttél!![]()