.
.
.

Hello, egyenlore meg nem tudok nyilatkozni mert mac-mini fulhallgato kimeneterol szol de ha minden jol megy akkor holnaptol Parasound P6-rol fog menni a zene, na meg csak kb 70 ora van benne de a hangja mar igy is lenyugozo.

De hisz megbeszeltuk, hogy mikor az unokahugomnak lesz diplomaosztoja akkor megyek Pestre es ellatogatok hozzad is.supravox írta: ↑2022.04.28., csüt. 18:45tottyi írta: ↑2022.04.27., szer. 19:20De hat en nem meguszni akarom a tesztelgetest csak egyszeruen nincs ra lehetoseg, hogy nalam egyidoben ki tudjak probalni tobbfele eszkozt es ha lesz annyi informaciom, hogy netan valahogy a jovoben valami altal sikerulne tobb cuccot elhozni hozzam tesztelesre akkor tudjam, hogy kb merre induljak. Szerintem rosszul magyarazok. :) Ne is irjunk tobbet errol a temarol mert csak az emberek felhuzzak magukat, elnzezest megegyszer. Felolem a tema lezarva, en nem irok tobbet.
Amúgy a Töki Winkler meg én kb. 30km-es körzetben vagyunk.
1 napot rászánsz és hallhatsz 3 különböző setup-ot.
Igaz a Winkleré 100-as de tonalitásban kb. ugyanazt kell hallanod.
Én már üzentem,hogy szívesen látlak.
Nem nagyon reagáltál.
Mond mit tegyek még?
tottyi írta: ↑2022.04.27., szer. 19:20De hat en nem meguszni akarom a tesztelgetest csak egyszeruen nincs ra lehetoseg, hogy nalam egyidoben ki tudjak probalni tobbfele eszkozt es ha lesz annyi informaciom, hogy netan valahogy a jovoben valami altal sikerulne tobb cuccot elhozni hozzam tesztelesre akkor tudjam, hogy kb merre induljak. Szerintem rosszul magyarazok. :) Ne is irjunk tobbet errol a temarol mert csak az emberek felhuzzak magukat, elnzezest megegyszer. Felolem a tema lezarva, en nem irok tobbet.

Nemvarom senkitol, de fura, hogy nem vagytok kivancsiak a masik jelen esetben elofokara. Nekem lenne ismerosom a varosban akinek ugyanilyen hangfala lenne akkor biztosm megejtenenk egy hallgatozast egymasnal az elofokokkal vagy kabelozassal is akar. De ez en vagyok. Senkit nem akarok megserteni nehogy valaki rossz szandekkal vegye fel amit irtam. Gondoltam irtok par sort ki miert valasztotta azt amit hasznal de nem eroltetem senkitol es elnezest, hogy ilyet felvetettem.Vinkler írta: ↑2022.04.27., szer. 13:38És kitől várod, hogy megmondja számodra a tutit?tottyi írta: ↑2022.04.26., kedd 14:08Itt nagyon taposas nem lesz, hiszen nemigen fogom cserelgetni 7 -15 k ezer euros cuccokat, veszek egyet azt azzal leelem az eletem. Egyenlore a Bricasti M3 a befuto.asebestyen írta: ↑2022.04.26., kedd 13:56
Nem fogod tudni megúszni, hogy kitaposd a saját utad, ami Neked jó.
Mikorra érkeznek meg a dobozaid?
Nemtudom pontosan mikor jonnek, par honap.![]()
![]()

És kitől várod, hogy megmondja számodra a tutit?tottyi írta: ↑2022.04.26., kedd 14:08Itt nagyon taposas nem lesz, hiszen nemigen fogom cserelgetni 7 -15 k ezer euros cuccokat, veszek egyet azt azzal leelem az eletem. Egyenlore a Bricasti M3 a befuto.asebestyen írta: ↑2022.04.26., kedd 13:56Nem fogod tudni megúszni, hogy kitaposd a saját utad, ami Neked jó.tottyi írta: ↑2022.04.25., hétf. 08:42
Arra torekszem, hogy a leheto leghusegesebben adja vissza a zenet. Azon nem gondolkodtatok el, hogy egymashoz elvinni a Bricasti/Parasound/Chord Dave trio-t es letesztelni melyik adja vissza legelethubben a zenei felveteleket illetve a hangszerek es enekesek hangjait?
Nemtudom pontosan mikor jonnek, par honap.

Itt nagyon taposas nem lesz, hiszen nemigen fogom cserelgetni 7 -15 k ezer euros cuccokat, veszek egyet azt azzal leelem az eletem. Egyenlore a Bricasti M3 a befuto.asebestyen írta: ↑2022.04.26., kedd 13:56Nem fogod tudni megúszni, hogy kitaposd a saját utad, ami Neked jó.tottyi írta: ↑2022.04.25., hétf. 08:42Arra torekszem, hogy a leheto leghusegesebben adja vissza a zenet. Azon nem gondolkodtatok el, hogy egymashoz elvinni a Bricasti/Parasound/Chord Dave trio-t es letesztelni melyik adja vissza legelethubben a zenei felveteleket illetve a hangszerek es enekesek hangjait?supravox írta: ↑2022.04.24., vas. 18:59Abban biztos lehetsz,hogy egy 150es kíméletlen "műszerként" mutatja meg az előtte lévő cucc HIBÁIT.
Ez részben jó,részben rossz.
Ha létezik a fejedben,lelkedben egy érzet,amit a készülékek megszólalásától szeretnél megkapni,abban a 150es kiváló partner.
Azonnal mutatja a jó és rossz irány is.
A probléma az,hogy nem lesz könnyű megnyugvást találni![]()

Nem fogod tudni megúszni, hogy kitaposd a saját utad, ami Neked jó.tottyi írta: ↑2022.04.25., hétf. 08:42Arra torekszem, hogy a leheto leghusegesebben adja vissza a zenet. Azon nem gondolkodtatok el, hogy egymashoz elvinni a Bricasti/Parasound/Chord Dave trio-t es letesztelni melyik adja vissza legelethubben a zenei felveteleket illetve a hangszerek es enekesek hangjait?supravox írta: ↑2022.04.24., vas. 18:59Abban biztos lehetsz,hogy egy 150es kíméletlen "műszerként" mutatja meg az előtte lévő cucc HIBÁIT.
Ha létezik a fejedben,lelkedben egy érzet,amit a készülékek megszólalásától szeretnél megkapni,abban a 150es kiváló partner.

Az derülne ki csak,hogy az adott rendszerben ahol a próba történne melyik előfok,hogy szerepel.tottyi írta: ↑2022.04.25., hétf. 08:42Arra torekszem, hogy a leheto leghusegesebben adja vissza a zenet. Azon nem gondolkodtatok el, hogy egymashoz elvinni a Bricasti/Parasound/Chord Dave trio-t es letesztelni melyik adja vissza legelethubben a zenei felveteleket illetve a hangszerek es enekesek hangjait?supravox írta: ↑2022.04.24., vas. 18:59Abban biztos lehetsz,hogy egy 150es kíméletlen "műszerként" mutatja meg az előtte lévő cucc HIBÁIT.

Arra torekszem, hogy a leheto leghusegesebben adja vissza a zenet. Azon nem gondolkodtatok el, hogy egymashoz elvinni a Bricasti/Parasound/Chord Dave trio-t es letesztelni melyik adja vissza legelethubben a zenei felveteleket illetve a hangszerek es enekesek hangjait?supravox írta: ↑2022.04.24., vas. 18:59Abban biztos lehetsz,hogy egy 150es kíméletlen "műszerként" mutatja meg az előtte lévő cucc HIBÁIT.

Kepeken lattam, hogy neked megvan hozza az atc elofok, az nem jobb mint az alairasodban szereplo Bricasti elofok?