A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akkor legyen már valami hajó is:
Nem tudja valaki, hogy ott az oldalán 2 csavarral felrakott valami az mi?
Lehet, hogy hülyeség.... .... de talán egy anód, a korrózióvédelem miatt.... mint a bojler belsejében...
Az tényleg
Viszont más hajón sokkal több van. Kb. tele van az alja
Balatoni hajóknál nincs vagy ott az édesvíz miatt más a történet (azok is rozsdásodnak)?
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Érdekes az ötlet és tényleg valós problémára kínálhat megoldást. Sok sikert kívánok hozzá! Nem keveset szívtam már a foglalással, ezért mi már mindig ugyanonnan bérlünk, fix csapattal megyünk és túlméretezzük a hajót. Nem variálok, még ha kicsit drágább is így, de legalább nem őrülök bele a szervezésbe.
Élvezetesen írsz, jó olvasni a naplóidat.
Már időzítve vannak a következő bejegyzések, minden visszajelzés fontos, és tényleg érdekel. Máshogy nehéz jó irányba terelni a dolgot. Persze azért ez elsősorban a grafomániánk kiéléséről szól, ha esetleg mást is érdekel rajtunk kívül, netán még szereti is, az már extra bónusz.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Van egy másik vadi új blogunk is, de ez még bejáratós
Érdekes az ötlet és tényleg valós problémára kínálhat megoldást. Sok sikert kívánok hozzá! Nem keveset szívtam már a foglalással, ezért mi már mindig ugyanonnan bérlünk, fix csapattal megyünk és túlméretezzük a hajót. Nem variálok, még ha kicsit drágább is így, de legalább nem őrülök bele a szervezésbe.
Lagoon 380 (a képen jobbra, éppen Solta szigeten). A túra pikantériája az volt, hogy velünk tartott egy fél éves gyermek is. Minden ismerősünk parázott, néhányan még felelőtlennek is tartottak minket, mert ilyen pici gyereket elviszünk, de a 2 hétben legalább annyira jól érezte magát, mint ma. Ma már gyakorlott matróz.
Nem a fél évesekkel van a baj, mert azok még nem szaladgálnak el. A 2-6 évesekre kell jobban figyelni. Utána már elég szabálykövetőek tudnak lenni a biztonságos hajós élethez. Persze, ha gyerekek és nyaralás, akkor katamarán, ez nem is kérdés.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Ez remek első túra. Van benne minden, sőt még több is, mint ami egy első túrára kell. Milyen hajó volt?
Lagoon 380 (a képen jobbra, éppen Solta szigeten). A túra pikantériája az volt, hogy velünk tartott egy fél éves gyermek is. Minden ismerősünk parázott, néhányan még felelőtlennek is tartottak minket, mert ilyen pici gyereket elviszünk, de a 2 hétben legalább annyira jól érezte magát, mint ma. Ma már gyakorlott matróz.