Megjött a lineáris táp is a Switcheknek... ismét csináltam próbát és a tápokat is leteszteltem. Hallom és nagyon jó lett...denesdr írta: ↑2022.07.05., kedd 09:27Persze, nem "kell" vakteszt, a hifizés nem diktatúra. Viszont azért érdemes végezni, hogy kiderüljön, nem magunkat csapjuk be esetleg, mert könnyen elő tud fordulni a hifizős hallás esetében ilyesmi. Aki már tapasztalta (mármint a hangzási önbecsapást vagy a behaluzást), az tudja.![]()
Off vége.
Üdv!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Persze, nem "kell" vakteszt, a hifizés nem diktatúra. Viszont azért érdemes végezni, hogy kiderüljön, nem magunkat csapjuk be esetleg, mert könnyen elő tud fordulni a hifizős hallás esetében ilyesmi. Aki már tapasztalta (mármint a hangzási önbecsapást vagy a behaluzást), az tudja.
Off vége.
Üdv!
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 432
Köszönöm szépen. Nem terveztem ilyen nagy tv-t, de nem bántam meg egyelőre.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 09:212,8m-ről ez nagyon kellemes méret.
Én 4,5m-ről nézem a 75,ös TV-t, szóval nálad így nagyobb a kép ebből a távolságból nézve. Biztos f@sza. Gtatula.
Amit viszont igen, hogy maradtam digis (4ig). Ott viszont váltás lesz, mert tönkretették a képminőséget.
tottyi:
Az nem lehet semmi. Egy ideig beérem ezzel.
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
kargidje írta: ↑2022.06.28., kedd 16:29A 2db switchnek mi értelme, a felső feljavítja az alsó hangját, ezek is valami spéci audiófilll cuccosok?
A bejővő fő UTP kábel eléggé vérszegény kialakítású a 2 switch közöttihez képest, ráadásul az a leghosszabb...![]()
Amúgy volt vakteszt vagy csak kicserélted az UTP-ket és egyből jött az ... úúúbaszkidejólszólnak?
A kínit fórumokon olvastam, hogy vannak akik több switchet használnak ...amikor kerestem kaptam kettőt...Először bekötöttem a TPlink gyári T-com után és dobtam egy hátast,... hogy ezt nem hiszem el annyival simább életteleibb lett a hang ...majd jött a 2. és nem még jobb lett...Így maradt a2db. a swithben ugye van órajel ami pontosabb jelet továbbit... ebben lehet a okosság ...talán. Ethernem kábeleim Mind Cat8 as a hosszabb is 1m :-D ami még várat a cserére...de ezek már csak finomítások mind ahogy a Switchnek is készül a jobb táp. Szóval szép játék ez. Vakteszt nem kell mert van fülem...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 917
Akik eddig lattak, senki nem mondta, hogy ez mar nem ide valo hanem tatott szajjal neztek milyen szep kep van benne mikor 4k-as tartalmat mutattam. Azota csak 4k-ban nezek filmeket. Sogorom meg nem is dolt hatra es ugy bamulta, hogy ö meg ilyet nem latott. :)Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 09:23Na, akkor az brutál. Még inkább gratula.tottyi írta: ↑2022.07.03., vas. 09:18En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.Lejebb vannak kepek rola.
Persze ezeket nyilván a projektorosok megmosolyogják![]()
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3864
Na, akkor az brutál. Még inkább gratula.tottyi írta: ↑2022.07.03., vas. 09:18En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.Lejebb vannak kepek rola.
Persze ezeket nyilván a projektorosok megmosolyogják
Csak a Marantz! :-D
- Alex_Aston
- V.I.P.

2,8m-ről ez nagyon kellemes méret.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.
Én 4,5m-ről nézem a 75,ös TV-t, szóval nálad így nagyobb a kép ebből a távolságból nézve. Biztos f@sza. Gtatula.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 917
En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Gulka.
- Fórumlakó

Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Elfért volna a két polc közé meg egy 75-ös is, úgy látom
Milyen messziről nézed?
- Gulka.
- Fórumlakó

Érkezett egy méretes darab itthonra. TCL65C728
- Csatolmányok
-
- TCL.jpg (3.6 MiB) Megtekintve 2631 alkalommal
- Alex_Aston
- V.I.P.

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Switch_(informatika)
Röviden összefoglalva, egy olyan kapcsoló (aktív elem) egység, ami IP eszközöket köt egy hálózatba.
Egyébként mi az a switch? Valószínűleg valami alap dolog mert sehol nem definiálják, de attól még fogalmam sincs.
Nem röhög, elmagyaráz:)
Nem röhög, elmagyaráz:)
Kb. teljesen felesleges beírni,hogy számít e az utp kábel mert valaki jön és megcáfol.
Kinek fogsz hinni?
Annak aki azt mondja,hogy placebo?
Vagy anak aki szerint igenis fontos.
Már ha számít a jobb hangra való törekvés.
Amúgy ha csak placebó akkor is megéri nem?
Nem kurvára mindegy,hogy homeopata bogyótól gyógyulsz meg vagy antibiotikumtól?
Esetleg a próba általi saját tapasztalat eszedbe jutott?kargidje írta: ↑2022.06.30., csüt. 19:35Már bocs, de ő hozta a ... stílust, holott nem is őt kérdeztem!
Kérdésem meg továbbra is fennáll, ha már az ember elkölt több 10e ft-ot ?spéci? + drága UTP kábel(ek)re, valóban van javulás vagy csak plakkebbó??? Tudni illik én is hálózatról: NAS + UTP kábel + switch-el is tolom itthon.![]()
Kb. teljesen felesleges beírni,hogy számít e az utp kábel mert valaki jön és megcáfol.
Kinek fogsz hinni?
Annak aki azt mondja,hogy placebo?
Vagy anak aki szerint igenis fontos.
Már ha számít a jobb hangra való törekvés.
Amúgy ha csak placebó akkor is megéri nem?
Nem kurvára mindegy,hogy homeopata bogyótól gyógyulsz meg vagy antibiotikumtól?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- kotel
- Törzsvendég

- Értékelés: 116
Hello,
A fotón melyik a sotm ultra?
Már bocs, de ő hozta a ... stílust, holott nem is őt kérdeztem!
Kérdésem meg továbbra is fennáll, ha már az ember elkölt több 10e ft-ot ?spéci? + drága UTP kábel(ek)re, valóban van javulás vagy csak plakkebbó??? Tudni illik én is hálózatról: NAS + UTP kábel + switch-el is tolom itthon.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 654
Fogjuk a nagy melegre a tolerancia hiányát...
Nem könnyű persze, az ember egyre jobban hűt (több sör...), egyre kevesebb empátia...
Ilyen ez a nyár (pop szakma)
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6551
A felesleg az off-ban, írnám, hogy ott folytassátok de a hangvétel okán inkább azt kérném, hogy privátban.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
A 2db switchnek mi értelme, a felső feljavítja az alsó hangját, ezek is valami spéci audiófilll cuccosok?
A bejővő fő UTP kábel eléggé vérszegény kialakítású a 2 switch közöttihez képest, ráadásul az a leghosszabb...
Amúgy volt vakteszt vagy csak kicserélted az UTP-ket és egyből jött az ... úúúbaszkidejólszólnak?
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 615
Ebben a 3 hónapban a model 40 előtt két készülék is járt nálam, valamiért a fejembe vettem hogy kipróbálok egy LP láncot, ehhez kellett a phono bemet, szóval eddigAlex_Aston írta: ↑2022.06.25., szomb. 19:33Ezt írtad 3 hónapja...:
"Nem igazán változik a rendszerem"
Na, akkor eddig tartott?![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.

- tonee73
- Kiemelt Moderátor

...mer' a lemenő napnak is van ereje
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 659
- Kapcsolat:
és a krumplis zsákok hun vannak?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Szerintem ez most inkább bővült...Alex_Aston írta: ↑2022.06.25., szomb. 19:33
Ezt írtad 3 hónapja...:
"Nem igazán változik a rendszerem"
Na, akkor eddig tartott?![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.