https://m.imdb.com/title/tt10324164/
Ez amolyan dokumentum film féle, fotorealisztikus CGI megvalósítással a 66 millió évvel ezelőtti világról a Földön.
David Attemborough zseniális narráció mellett
Ajánlom.

Eme jól sikerült recenzió hatására képes voltam (újra) előfizetni a Prime Video-ra, hogy megnézzem ezt a sorozatot.

Ok lebuktam, unatkozó milliárdos vagyok na. :)

Vagy mert én 185cm vagyok, a feleségem meg 183...

Az én iker lányaim meg nincsenek 6 évesek, de már 128cm magasak...
Kislányom 7 1/2 éves, Ő 132cm. Eddig elég magas kislánynak számított, de a suliban vannak nála magasabbak is. Az egyik ovis társa ki oviban sokkal alacsonyabb volt, mostanra utolérte. 10 évesen én kevésnek találom a 133-as átlagot. Ettől függetlenül illik rá a karakter (kép alapján).

Sorozatjunkie-n pl. nem megosztó és a döntő többség szerint középszer. De ugye oda nem csak elvakult SW fanok írják le a véleményüketAlex_Aston írta: ↑2022.05.30., hétf. 12:17Én úgy látom, hogy legalább is itt az AVX-en már most az![]()
Imdb-n azért igen magas, majdhogy nem kiemelkedő az állása.
Tudtam, hogy jönni fog tőled valami hasonló megjegyzés. Mégis hogy kellene nézni egy filmsorozatot? Csukjam be a szemem, amikor kirívó ökörségeket látni, amire egyébként semmi szükség? Túl nagy elvárás az, hogy a filmkészítők ne nézzék a nézőt totál hülyének? Ennyire nincs ötlet, hogy ilyenekkel kell kitölteni a műsoridőt? Mert a legrosszabb az egészben az, hogy simán kihagyhatóak lettek volna az általam kifogásolt részek, és ez nem rontott volna, hanem éppenséggel javított volna az összképen.

Én úgy látom, hogy legalább is itt az AVX-en már most az
Nyilván, vele van az erő...