Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1718
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Szerintem pont a kis Leia az, akivel semmi gond nincs.
Hát csak annyi, hogy 10évesen kb. 70centis + ahogyan viselkedik az nálam durr-durr, ban-bang.
Tudom, nem vagyunk egyformák, szerencsére!
Tudom, nem vagyunk egyformák, szerencsére!
Rotten audience score 71%. Imdb-n 9-es átlag felett kezdett de most már 8.2. Én nem látom, hol lenne kiemelkedő. Idővel helyére fog kerülni.
- -KP-
- V.I.P.

Sorozatjunkie-n pl. nem megosztó és a döntő többség szerint középszer. De ugye oda nem csak elvakult SW fanok írják le a véleményüketAlex_Aston írta: ↑2022.05.30., hétf. 12:17Én úgy látom, hogy legalább is itt az AVX-en már most az![]()
Imdb-n azért igen magas, majdhogy nem kiemelkedő az állása.
Tudtam, hogy jönni fog tőled valami hasonló megjegyzés. Mégis hogy kellene nézni egy filmsorozatot? Csukjam be a szemem, amikor kirívó ökörségeket látni, amire egyébként semmi szükség? Túl nagy elvárás az, hogy a filmkészítők ne nézzék a nézőt totál hülyének? Ennyire nincs ötlet, hogy ilyenekkel kell kitölteni a műsoridőt? Mert a legrosszabb az egészben az, hogy simán kihagyhatóak lettek volna az általam kifogásolt részek, és ez nem rontott volna, hanem éppenséggel javított volna az összképen.
Nagyon nem vagyok SW rajongó, csupán megnézem, ha jó.
Obi-Wan sorozat a Mandalóri-hoz képest mérföldekkel jobb, szerintem. Az valóban zs kategória, számomra nézhetetlen. Ebben eddig szerintem a kiscsaj(néha vágnám po.án) nevetséges és agyfelba..ó, az a kergetőzés valóban ízléstelenül béna volt!
10 évesen sokkal okosabb, mint kellene, viszont kb. törpe növésű = nálam ez a wtf esete, most akkor mi vaaan
Eddig a sorozat elmegy, nézhető, remélem komolyodni fog hamarosan.
Obi-Wan sorozat a Mandalóri-hoz képest mérföldekkel jobb, szerintem. Az valóban zs kategória, számomra nézhetetlen. Ebben eddig szerintem a kiscsaj(néha vágnám po.án) nevetséges és agyfelba..ó, az a kergetőzés valóban ízléstelenül béna volt!
10 évesen sokkal okosabb, mint kellene, viszont kb. törpe növésű = nálam ez a wtf esete, most akkor mi vaaan
Eddig a sorozat elmegy, nézhető, remélem komolyodni fog hamarosan.
Más.
Amire még kíváncsi leszek, az a Top Gun - Maverick. Csak jókat hallani róla, és a pontozása kiemelkedő. Imdb szavazók szerint a Birodalom visszavág, Nagymenők, vagy a Száll a kakukk fészkére szintjén áll a pontozás alapján egyelőre (jelenleg 8.7, de napok óta ennyi), ami igencsak jónak mondható, hisz ez a TOP20.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3796
Én úgy látom, hogy legalább is itt az AVX-en már most az
Más.
Amire még kíváncsi leszek, az a Top Gun - Maverick. Csak jókat hallani róla, és a pontozása kiemelkedő. Imdb szavazók szerint a Birodalom visszavág, Nagymenők, vagy a Száll a kakukk fészkére szintjén áll a pontozás alapján egyelőre (jelenleg 8.7, de napok óta ennyi), ami igencsak jónak mondható, hisz ez a TOP20.
Csak a Marantz! :-D
Szerintem a Mandalóri 1. évada is elég gyenge volt, mai napig nem értem a felhajtást körülötte (vagy csak egy félszemű is örömöt vált ki a vakok között?).
Jómagam a Mandalóri 1. évadának végigszenvedésével "elengedtem" az SW univerzumot, az Obi-Wan sorozat híre sem váltott már ki belőlem semmilyen érzelmet, még a legenyhébb kíváncsiságot sem.
Nyilván, vele van az erő...
Szerintem a Mandalóri 1. évada is elég gyenge volt, mai napig nem értem a felhajtást körülötte (vagy csak egy félszemű is örömöt vált ki a vakok között?).
Jómagam a Mandalóri 1. évadának végigszenvedésével "elengedtem" az SW univerzumot, az Obi-Wan sorozat híre sem váltott már ki belőlem semmilyen érzelmet, még a legenyhébb kíváncsiságot sem.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- -KP-
- V.I.P.

Obi Wan
Én nem tudom ti mit néztetek, de az eddigi két rész teljesen sablonos, sőt helyenként kifejezetten gyenge. Kedvenc részem: 10 éves 1 méter magas kislány a 20 centis lépteivel elfut 3 fejvadász elől, pedig 1,5 méter sugarú körben körbe van kerítve. Aztán full erőltetten esnek-kelnek, mintha a Reszkessetek betörők első részét néznénk, csak hogy főhösünk el tudjon menekülni előlük. Grand Inquisitor és "inasa" minden jelenete egy érfelvágással ér fel. A kosztüm és a smink nevetséges, nulla mimikával és színészi játékkal, full sablon párbeszédekkel, egy ripacskodás kb. az egész. Ez igaz Ruper Friendre is, és Fast and Furious Han-ra is. Kritikán aluli a produkciója mindkettőnek eddig. Ha eleve be se teszik ezt a két karaktert a sorozatba, semmiről nem maradtunk volna le, és nem rontja az összképet. Aztán a cgi, két lábon járó krokodilunk kb. annyira volt élethű (semennyire) mintha a sarki játékboltba leugrottam volna egy ötezressel, hogy adják már oda a legolcsóbb krokodilmaszkot. Az SW1 forgatásakor még megbocsátható lenne, de 2022-ben ilyet? Ezt is nyugodtan kihagyhatták volna belőle. Igazából azon agyaltam, ha én lennék a filmkészítő, mivel próbálnám meg menteni a menthetőt. Gondoltam, hogy majd valamelyik rész végére berakják Vader-t, hogy hörögjön párat, az átlag SW fan majd fejvesztve fogja rohamozni a filmes oldalakat és nyomja majd a 9 és 10 pontos értékeléseket. Hát így legyen lottó ötösöm. Az első két rész nagyjából 10/6. A pozitívum annyi, ha levetkőzi a sorozat a kezdeti gyengeségeit, akkor még fog tudni fejlődni jócskán, mert potenciál az van benne.
Én nem tudom ti mit néztetek, de az eddigi két rész teljesen sablonos, sőt helyenként kifejezetten gyenge. Kedvenc részem: 10 éves 1 méter magas kislány a 20 centis lépteivel elfut 3 fejvadász elől, pedig 1,5 méter sugarú körben körbe van kerítve. Aztán full erőltetten esnek-kelnek, mintha a Reszkessetek betörők első részét néznénk, csak hogy főhösünk el tudjon menekülni előlük. Grand Inquisitor és "inasa" minden jelenete egy érfelvágással ér fel. A kosztüm és a smink nevetséges, nulla mimikával és színészi játékkal, full sablon párbeszédekkel, egy ripacskodás kb. az egész. Ez igaz Ruper Friendre is, és Fast and Furious Han-ra is. Kritikán aluli a produkciója mindkettőnek eddig. Ha eleve be se teszik ezt a két karaktert a sorozatba, semmiről nem maradtunk volna le, és nem rontja az összképet. Aztán a cgi, két lábon járó krokodilunk kb. annyira volt élethű (semennyire) mintha a sarki játékboltba leugrottam volna egy ötezressel, hogy adják már oda a legolcsóbb krokodilmaszkot. Az SW1 forgatásakor még megbocsátható lenne, de 2022-ben ilyet? Ezt is nyugodtan kihagyhatták volna belőle. Igazából azon agyaltam, ha én lennék a filmkészítő, mivel próbálnám meg menteni a menthetőt. Gondoltam, hogy majd valamelyik rész végére berakják Vader-t, hogy hörögjön párat, az átlag SW fan majd fejvesztve fogja rohamozni a filmes oldalakat és nyomja majd a 9 és 10 pontos értékeléseket. Hát így legyen lottó ötösöm. Az első két rész nagyjából 10/6. A pozitívum annyi, ha levetkőzi a sorozat a kezdeti gyengeségeit, akkor még fog tudni fejlődni jócskán, mert potenciál az van benne.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Last night in soho
https://m.imdb.com/title/tt9639470/
Az a jó, ha semmit sem tud róla az ember előre, én legalabb is így ültem le elé. Emiatt kicsit meg is tudott lepni, mert Edgar Wright korábbi filmjei után (mint a zseniális Vaskabátok, vagy a Haláli hullák hajnala), teljesen mást kaptam.
Nagyon jó a képi világa, a hangulata, és a történet bár elvileg faék egyszerű, mégsem erre számít az ember.
Nagyon jó, ajánlom.
https://m.imdb.com/title/tt9639470/
Az a jó, ha semmit sem tud róla az ember előre, én legalabb is így ültem le elé. Emiatt kicsit meg is tudott lepni, mert Edgar Wright korábbi filmjei után (mint a zseniális Vaskabátok, vagy a Haláli hullák hajnala), teljesen mást kaptam.
Nagyon jó a képi világa, a hangulata, és a történet bár elvileg faék egyszerű, mégsem erre számít az ember.
Nagyon jó, ajánlom.
Jó ez a kicsit megtört Ben karakter, gondolom szép lassan lerázza magáról majd a rozsdát.
Csak így tovább, rosszabb ne legyen, és akkor nem lesz gond.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Csatlakozom. A Mandalorianhoz hasonlóan végre megint egy jó SW, ami hozza azt, amit az eredeti trilógia után várt az ember.
Jó ez a kicsit megtört Ben karakter, gondolom szép lassan lerázza magáról majd a rozsdát.
Csak így tovább, rosszabb ne legyen, és akkor nem lesz gond.
OBI-VAN, KENOBI…
Az első két rész alapján: jól eltalálták a rést a történetben, mikor Padme két gyerekét elrejtették a Tatuinra és a Naboo-ra. A szereplők nagyobbrészt a régiek az eredeti StarWars-filmekből, ahol értelmezhető. A látvány pazar, hangokra se lehet panasz. A történet persze kissé lassabb, mintha egy darab StarWars filmet néznénk. Gondolom kell a muníció a többi részhez is.
Egyenlőre nézzük… nem tűnik B-kategóriásnak.
Az első két rész alapján: jól eltalálták a rést a történetben, mikor Padme két gyerekét elrejtették a Tatuinra és a Naboo-ra. A szereplők nagyobbrészt a régiek az eredeti StarWars-filmekből, ahol értelmezhető. A látvány pazar, hangokra se lehet panasz. A történet persze kissé lassabb, mintha egy darab StarWars filmet néznénk. Gondolom kell a muníció a többi részhez is.
Egyenlőre nézzük… nem tűnik B-kategóriásnak.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
NIGHT SKY
Egy sci-fi sorozat, aminek a sci-fi szála átlagos, kicsit Startgate-es feelingje van. Ami viszont sziporkázó benne, az a két nyugdíjas alakítása (J.K Simmons és Sissy Spacek). A 8 részben történik ez-az, fokozatosan adagolják a történetet. Például az első rész második felében komolyan fontolgattuk, hogy valami mást kéne nézni, de a második résztől “beindult” a történet. Egy nagyon emberi sorozatot sikerült készíteni, amiből szerintem sokat lehet tanulni egy hosszú párkapcsolat minőségéről. Valahogy az jött le, hogy én is ilyen nyugdíjas szeretnék lenni, mint a filmbeli pár.
Mindenképpen ajánlott kategória.
Egy sci-fi sorozat, aminek a sci-fi szála átlagos, kicsit Startgate-es feelingje van. Ami viszont sziporkázó benne, az a két nyugdíjas alakítása (J.K Simmons és Sissy Spacek). A 8 részben történik ez-az, fokozatosan adagolják a történetet. Például az első rész második felében komolyan fontolgattuk, hogy valami mást kéne nézni, de a második résztől “beindult” a történet. Egy nagyon emberi sorozatot sikerült készíteni, amiből szerintem sokat lehet tanulni egy hosszú párkapcsolat minőségéről. Valahogy az jött le, hogy én is ilyen nyugdíjas szeretnék lenni, mint a filmbeli pár.
Mindenképpen ajánlott kategória.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- Farkinca71
- Fórumlakó

- Értékelés: 274
Ez azért lehet, mármint az eset a kossuth cigivel, mert akkor még igazi dohányt raktak bele és nem mást !Lemmy9.1 írta: ↑2022.05.25., szer. 14:36off, bocs.DeLorean írta: ↑2022.05.24., kedd 22:42Hát konyhanyelven k*va sokan és sokat dohányoznak Japánban, de a tüdőrák arányaiban sokkal kevesebb, mint máshol.
Ezt komoly tudósok is vizsgálták és próbáltak rájönni a magyarázatra.
Manapság már ott is kevesebb a dohányos - talán velünk vannak egy szinten - de volt, amikor 80%-a felnőtt férfiaknak dohányzott. Talán a sorozatban ezt is próbálták érzékeltetni.
Nem semmi.
Akkor ez nagyban is előfordul. Nekem kicsi példám van, mert az apai nagyapám végigdohányozta az életét, a meztelen Kossuthot tolta napi két dobozzal. 89 évesen elesett és a combnyaktörés szövődményei vitték el.
A másik nagyfaternak egy tömött foga sem volt (foga volt, és az összes :) ), tolta a fokhagymát, focizott aktívan, majd egy év alatt a rák vette el tőlünk 69 évesen.
A lényeg, hogy durván füstölnek a soriban, már-már kizökkentő.
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502
off, bocs.DeLorean írta: ↑2022.05.24., kedd 22:42Hát konyhanyelven k*va sokan és sokat dohányoznak Japánban, de a tüdőrák arányaiban sokkal kevesebb, mint máshol.
Ezt komoly tudósok is vizsgálták és próbáltak rájönni a magyarázatra.
Manapság már ott is kevesebb a dohányos - talán velünk vannak egy szinten - de volt, amikor 80%-a felnőtt férfiaknak dohányzott. Talán a sorozatban ezt is próbálták érzékeltetni.
Nem semmi.
Akkor ez nagyban is előfordul. Nekem kicsi példám van, mert az apai nagyapám végigdohányozta az életét, a meztelen Kossuthot tolta napi két dobozzal. 89 évesen elesett és a combnyaktörés szövődményei vitték el.
A másik nagyfaternak egy tömött foga sem volt (foga volt, és az összes :) ), tolta a fokhagymát, focizott aktívan, majd egy év alatt a rák vette el tőlünk 69 évesen.
A lényeg, hogy durván füstölnek a soriban, már-már kizökkentő.
Szerintem!
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Meg pénteken jön a Stranger things 4.évad első fele.
Ha esetleg valaki nézi azt!
Ha esetleg valaki nézi azt!

MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
- -KP-
- V.I.P.

Sorozat téren most egész jó időszak jön. A héten ill. jövő héten kezdődik az Obi Wan, a The Boys, a The Orville, és a For all Mankind újabb évada.
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Nekem nem tetszett. Hogy ne spoilerezzek sokat úgy mondanám, hogy szerintem a főszereplő egy erősen problémás alkat és inkább erről szólt a film, mintsem egy valós éttermi életről. De ha van itt szakács majd megcáfol
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Moonfall:
nem a rendezővel + rendezéssel van gond, hanem a forgatókönyvvel!
Szó szerint nevetségesen gyerekes az egész. Borzalom, kezdve a hü..egyerek autós ugratásaitól a gravitációs paradoxonokig bezárólag, a szerencsétlenkedő, dagadt okoskával együtt megkapott minden amerikai barom klisét.
Ez a film ilyen tálalásban szégyen!
Itteni ajánlásra elkezdtem a Staircase NF "duku" sorozatot. Bárgyú mód azt hittem ledarálom pár óra alatt, aztán 13x50perc =
szóval még vissza van belőle 4 rész.
Hát én ennyi bizonyíték alapján nem tudnék ítélni semmit, a védelem és a vád is eléggé hiányos, gyenge lábakon áll.
Nem is értem ennyi bizonyítékból vagy inkább annak hiányából hogyan születhetett ítélet + nem értem Amerikában ezt az esküdtszékes baromságot miért erőltetik még mindig
nem a rendezővel + rendezéssel van gond, hanem a forgatókönyvvel!
Szó szerint nevetségesen gyerekes az egész. Borzalom, kezdve a hü..egyerek autós ugratásaitól a gravitációs paradoxonokig bezárólag, a szerencsétlenkedő, dagadt okoskával együtt megkapott minden amerikai barom klisét.
Ez a film ilyen tálalásban szégyen!
Itteni ajánlásra elkezdtem a Staircase NF "duku" sorozatot. Bárgyú mód azt hittem ledarálom pár óra alatt, aztán 13x50perc =
Hát én ennyi bizonyíték alapján nem tudnék ítélni semmit, a védelem és a vád is eléggé hiányos, gyenge lábakon áll.
Nem is értem ennyi bizonyítékból vagy inkább annak hiányából hogyan születhetett ítélet + nem értem Amerikában ezt az esküdtszékes baromságot miért erőltetik még mindig
- Alex_Aston
- V.I.P.

Boiling Point
https://www.imdb.com/title/tt11127680/
Nekem nagyon tetszett. Végre nem egy szirupos séfes film, hanem a kőkemény valóságot bemutató darab, egy snittes megvalósításban, kiváló színészi és operatőri munkával. És itt nyilván a rendező sem lazsált :)
Nagyon ajánlom. Semmi hang effekt, semmi CGI, csak egy péntek este egy jó nevű étteremben, a személyzet szemszögéből.
https://www.imdb.com/title/tt11127680/
Nekem nagyon tetszett. Végre nem egy szirupos séfes film, hanem a kőkemény valóságot bemutató darab, egy snittes megvalósításban, kiváló színészi és operatőri munkával. És itt nyilván a rendező sem lazsált :)
Nagyon ajánlom. Semmi hang effekt, semmi CGI, csak egy péntek este egy jó nevű étteremben, a személyzet szemszögéből.
Tokyo Vice
Ajánlom!
90-es évek, Japán, Jakuzák. Igaz sztori, állítólag kissé kiszínezve.
Egy negatívum: szinte nikotinmérgezést kaptam. Nem tudom miért kell ennyire túltolni a dohányzást.
Ajánlom!
90-es évek, Japán, Jakuzák. Igaz sztori, állítólag kissé kiszínezve.
Egy negatívum: szinte nikotinmérgezést kaptam. Nem tudom miért kell ennyire túltolni a dohányzást.
Szerintem!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11197
- Kapcsolat:
Életem harmadát ilyen zenekarok mellett éltem le. A karmester is a partitúra után megy, nem játszathat mást a zenekarral sem, ahogy a rendező sem térhet el a forgatókönyvtől. Egyikük sem ülhet be a brácsás, vagy a világosító helyére. Egy fecske nem csinál nyarat, pláne télen hóviharban.DeLorean írta: ↑2022.05.24., kedd 20:43De a karmesteres példa jó - sajnos a karmester a felelős a rossz produkcióért. Senki más. Ha valaha közel kerültél 80 fős nagyzenekarhoz, akkor tudod, hogy így van. Bakik vannak mindig, amiért mondjuk az első hegedűs a felelős, de itt nem arról van szó - a koncepció volt rossz.
u.i.: Coppolának is voltak mellényúlásai, utolsó filmjei bukásnak tekinthetők, pedig neki kevesen mertek dirigálni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11197
- Kapcsolat:
Mindenre van példa, de ez jellemzően a munkáltató dolga, sőt sokszor a zenekar (illetve a management) kéri fel a karmestert a közös fellépésre. Fura lenne, ha lecserélné a megrendelőt, nem? De ez itt off-topic. A film rendezőjét a kiadó kéri fel és mivel ők a megrendelők, ők döntik el, mi legyen a filmben. A rendező dolga, hogy ezt megvalósítsa az elfogadott forgatókönyv szerint. Ki fizetne ki több millió dollárt (a Moonfal esetében 145 millió USD-t) egy filmért, amibe nincs beleszólása? Én biztosan nem.Alex_Aston írta: ↑2022.05.24., kedd 19:47A karmester is felel érte, hogy a zenekar, hogy játszik, nemde? Nem az ő dolga javítani, vagy lecserélni egy zenészt, ha nem illik a csapatba?
- -KP-
- V.I.P.

Rendező: Roland Emmerich
Író: Roland Emmerich, Harald Kloser, Spenser Cohen
Szóval falónak igazat kell most adnom. Nem csak az ő hibája egyedül, hogy ilyen lett. Potenciál volt benne, de szerintem ez a megastruktúra / mesterséges intelligencia vonal nagyon félrement. Viszont azért a 2012 és a Holnapután sem volt azért egy mestermű. Látványban a 2012 jobb, viszont elég bugyuta párbeszédekkel van teletömve az egész. A Moonfall még erre is rátesz egy lapáttal, de még bugyutább mint a 2012. Érdekes utat jár be a 3 film. Ha magát a filmeket nézzük Holnapután>2012>Moonfall, ha csak a látványt, akkor meg pont fordítva.
Író: Roland Emmerich, Harald Kloser, Spenser Cohen
Szóval falónak igazat kell most adnom. Nem csak az ő hibája egyedül, hogy ilyen lett. Potenciál volt benne, de szerintem ez a megastruktúra / mesterséges intelligencia vonal nagyon félrement. Viszont azért a 2012 és a Holnapután sem volt azért egy mestermű. Látványban a 2012 jobb, viszont elég bugyuta párbeszédekkel van teletömve az egész. A Moonfall még erre is rátesz egy lapáttal, de még bugyutább mint a 2012. Érdekes utat jár be a 3 film. Ha magát a filmeket nézzük Holnapután>2012>Moonfall, ha csak a látványt, akkor meg pont fordítva.
A karmester is felel érte, hogy a zenekar, hogy játszik, nemde? Nem az ő dolga javítani, vagy lecserélni egy zenészt, ha nem illik a csapatba?
- Alex_Aston
- V.I.P.

Pedig ő felel érte, hogy mindenki jól csinálja, amit, amennyiben az alapok adottak hozzá. És persze, ha a producerek engedik.
A karmester is felel érte, hogy a zenekar, hogy játszik, nemde? Nem az ő dolga javítani, vagy lecserélni egy zenészt, ha nem illik a csapatba?
A 2012 viszont SZERINTEM borzasztó mozi. Még sima látvány filmnek is gyenge. Ez utóbbiban a Moonfall legalább jó volt.
A Midway is kiváló látványos film volt, elképsztően jó csata jelenetekkel.
Az első Függetlenség napja is jó volt (elvonatkoztatva attól, hogy röhej, hogy az emberiség győzött
).
És tudott egész jó nem csak látvány filmeket készíteni, mint pl. A hazafi, vagy a Csillagkapu.
- Alex_Aston
- V.I.P.

A Holnapután szerintem sem volt rossz, többször is nézhető.
A 2012 viszont SZERINTEM borzasztó mozi. Még sima látvány filmnek is gyenge. Ez utóbbiban a Moonfall legalább jó volt.
A Midway is kiváló látványos film volt, elképsztően jó csata jelenetekkel.
Az első Függetlenség napja is jó volt (elvonatkoztatva attól, hogy röhej, hogy az emberiség győzött
És tudott egész jó nem csak látvány filmeket készíteni, mint pl. A hazafi, vagy a Csillagkapu.