Bocsi, ezek szerint felre ertettelek. Milyen erdekesebb vintage cuccokat sikerult talalni? Nem ismertem a jucaret.
[/quote]
Túl sok lenne ide leírni mindent amit az elmúlt 8 évben onnan rendeltem. Körűlbelűl 250 db lemezjátszáshoz köthető alkatrész, lemez, kiegészítő, hangszedő vagy épp komplett lemezjátszóról beszélünk itt. Már onnan sem egyszerű olcsón vásárolni, mert a vintage eleve felértékelődött a nagy kereslet miatt, továbbá a globális infláció is közre játszik, de a 3 hete érkezett csomagban volt egy Denon DP-70M lemezjátszó, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban. Ez 1979-ben a csúcs lemezjátszójuk volt a DP-70L-essel párhuzamosan. Ezen van "VTA on the fly" ami nekem elengedhetetlen mivel több mint 20 külömböző hangszedőm van és a tuning "mat"-ok vastagsága is megköveteli. Jaucén (yahoo aleado) árúlnak öreg Japán mesterek is, vettem tőlűk sub-weight (esztergált plusz ellensúlyt) a Denonhoz és a már meglévő lemezjátszóimhoz. De volt a csomagban egy Sony XL-MC1 hangszedő (légmagos tekercs!!), egy Sony Hallmark XL-MM1 hangszedő amiből nekem már volt egy itthon. Egy Entré kerámia leszorító, egy Audio-Technica kerámia tányér "mat". De volt a csomagban egy vintage Audio-Technica magnézium headshell, egy Jeweltone headshell és még jó-pár dolog, úgy mint kábelek, Japán villás hangfal csati, IEM füles, stb. Egy darab cuccot nem érdemes rendelni, nem éri meg. Ezért megtöltök egy nagy dobozt mindennel ami kell, vagy kellhet a jövőben.
[/quote]