Hogy ez miért megy esemény számba, ahhoz kell tudni egyet’s mást. Mindenekelőtt azt, hogy a Triangle francia hangfal gyár titkárnője az egyik fiókja mélyén talált egy példányt a cég " MUSIQUE " című teszt lemezéből és elküldte nekem elnézést kérve, hogy egy héttel azelőtt azt írta, hogy egy darabjuk sincs a kiadványból. Ritkán veszem elő ezt a féltett CDt, de ha hangfal kábelt cserélek magamnál mindig előkerül.
A „hangfal kábelt cserélek” nálam egy nagyon komoly művelet, ugyanis szekrénysor mögött kell áthúzni az új kábelt úgy, hogy a régi kábellel húzom be az újat a helyére. Szóval irtó macerás, jól meggondolom mielőtt belevágok. Most viszont meg kellett lépnem, mert olyan visszajelzések jöttek a Live Magnum kábelemről, ami indokolttá tette.
Akik ismernek tudják, hogy nem vagyok bejáratás függő, úgy gondolom, hogy a kábeleknek azonnal meg kell mutatniuk az erényeiket. Hogy utána még finomodik, javul kicsit a hangzás az természetes.
A tegnapi MUSIQUE hallgatásnak az volt a különlegessége, hogy elejétől végig ment a lemez. Erre eddig nem volt példa. Most éreztem először azt, hogy amit hallok, azt nem szabad megszakítani, track-et váltani. Hát ennyit a Live Magnum-ról és a tegnapi zenehallgatásról!