Ne egy sz.rrá retusált, 10éves képet nézegess, hanem a valóságot, pl.:
Bőven elmúltam sok éves + 4 éve kondi + 15 éve bringa, aktívan, pár versenyen már túl vagyok.

Szerinted! Mondjuk nálad sok minden elmegy, ami másnál már tűréshatár felett van.DeLorean írta: ↑2022.04.14., csüt. 20:39Nem igazán értem, hogy mi benne az irritáló.kargidje írta: ↑2022.04.14., csüt. 06:42Sajnos. Engem pl. nem kicsit irritál, ahogyan K. B. megjeleníti Poirot-t. Nem tudom a könyvekből milyennek jön le Poirot, de nekem David Suchet játéka sokkal emészthetőbb, emberibb, amit ezután a Tűzparancs c. filmben nyújtott, mintha nem is ugyan az a színész lenne ...![]()
![]()
Sajnos. Engem pl. nem kicsit irritál, ahogyan K. B. megjeleníti Poirot-t. Nem tudom a könyvekből milyennek jön le Poirot, de nekem David Suchet játéka sokkal emészthetőbb, emberibb, amit ezután a Tűzparancs c. filmben nyújtott, mintha nem is ugyan az a színész lenne ...BoRRoNeo írta: ↑2022.04.13., szer. 12:12Nem feltétlen kell mindenkinek filmszakértőnek lenni, de azért az adott film alap hátterével illene tisztában lenni. Azért az gondolom feltűnt, hogy a főszereplőt ugyanaz a színész játssza mindkét filmben, továbbmegyek, ő volt a rendezője is mindkettőnek. Még továbbmegyek, ez egy sorozat. Ilyenkor néha-néha előfordul, hogy a hangulatuk hasonló. :)
Hogy fokozzam a feszültséget... mintha mindkettőt Agatha Christie írta volna... :)BoRRoNeo írta: ↑2022.04.13., szer. 12:12Nem feltétlen kell mindenkinek filmszakértőnek lenni, de azért az adott film alap hátterével illene tisztában lenni. Azért az gondolom feltűnt, hogy a főszereplőt ugyanaz a színész játssza mindkét filmben, továbbmegyek, ő volt a rendezője is mindkettőnek. Még továbbmegyek, ez egy sorozat. Ilyenkor néha-néha előfordul, hogy a hangulatuk hasonló. :)
Nem feltétlen kell mindenkinek filmszakértőnek lenni, de azért az adott film alap hátterével illene tisztában lenni. Azért az gondolom feltűnt, hogy a főszereplőt ugyanaz a színész játssza mindkét filmben, továbbmegyek, ő volt a rendezője is mindkettőnek. Még továbbmegyek, ez egy sorozat. Ilyenkor néha-néha előfordul, hogy a hangulatuk hasonló. :)
Nem biztos! Én pl. kizárólag a borítóképet láttam előzetesen belőle, így álltam neki megnézni. Szóval nem okolom magamat, de a készítőket igen!Alex_Aston írta: ↑2022.04.13., szer. 07:45Moonfall
Aki meg szidja, hogy mennyire nem volt jó, az csak magát okolhatja. Minek kezdte el nézni, ha pontosan tudni lehetett, kb. milyen is lesz?![]()
![]()

A Kisvárosi csacsacsának asszem 17 része van, nem csinálták meg a 18.-at még, de ha lesz, megnézem a kedvedért. Norvég dokkmunkásokkal még nem láttam filmet, de talán lesz majd olyan is, vagy tudsz ajánlani?DeLorean írta: ↑2022.04.12., kedd 21:21Nincs még Kisvárosi csacsacsa filmnek második része? Elfogyott a norvég dokkmunkásokról is a felhozatal?
Ilyen utakra is tökéletesek - főleg kis képen nézve.
![]()
De legalább tettél egy kis kitekintést a gyarló filmek világába is. A Gemini Man tényleg nagy vásznon és 4K projektorral az igazi - egészen brutális a látvány. Nézd majd meg úgy, ha lesz rá lehetőséged!
![]()

Pedig 720p, 1080p, és 2160p is elérhető. És már rendes felirat is van hozzá 3 napja.

Nem az a lényeg, hogy hány órás repülőút. Hanem az,hogy a Gemini Man elég új technikával lett leforgatva és valós 60 képkocka/másodperc a film, a hagyományos 24-el szemben. Érdemes lenne belenézned úgy milyen élményt ad, mert teljesen más. Azt nem állítom, hogy mindenkinek jobban tetszik így 60fps-ben,és a film se lesz jobb film, csak a vizuális élmény az egészen más. Így érthető?

Egészen biztosan igazad van, de hát valamit nézni akartam a repülőn, és ez lett a kiválasztott. Amikor belevágtam, nem tudtam, hogy csak nagy képernyőn érdemes megnézni, de így is tetszett... Majd megnézem otthon nagy képernyőn is, hogy lássam/halljam az effekteket

Ne má, ézért nemhogy a mozit még a tv-sem kapcsolnám be..... de ha neked tetszik nézzed....kiváncsi lennék ezek után mi a kedvenc filmedkasumi írta: ↑2022.04.11., hétf. 19:27Pugalo (2020)
Scarecrow
Az előzetes első 15 másodpercét néztem csak meg - akkor tudtam, hogy ezt a filmet látni akarom.
Rögtön az elején egy erős WTF-érzés kerített hatalmába, de arra számítottam, hogy kifutja magát a történet - kifutotta. Nem könnyű darab, de egy nagyon érdekes világot mutat be. Ajánlott!

Persze.
Meghajlok a csillagászatban jártasabb kollégák előtt... mindenesetre lettek volna érdekesebb (és rejtélyesebb) holdak is, igaz azok nem szakadtak volna a nyakunkba.scaurus írta: ↑2022.04.11., hétf. 18:02OFF
Én úgy tudom, hogy a Phobos retrográd mozgása csak látszólagos, azaz ténylegesen nem retrográd, csak a keringési sebessége annyival gyorsabb a Mars forgásánál, hogy annak tűnik.
Ellenben, a Naprendszerben több olyan hold is van, ami valóban retrográd mozgást végez (pl. Triton).
Én úgy tudom, hogy a Phobos retrográd mozgása csak látszólagos, azaz ténylegesen nem retrográd, csak a keringési sebessége annyival gyorsabb a Mars forgásánál, hogy annak tűnik.