Egészen biztosan igazad van, de hát valamit nézni akartam a repülőn, és ez lett a kiválasztott. Amikor belevágtam, nem tudtam, hogy csak nagy képernyőn érdemes megnézni, de így is tetszett... Majd megnézem otthon nagy képernyőn is, hogy lássam/halljam az effekteket
Egyébként Te nem szoktál egy 9 órás repülőúton jó filmet nézni, ha nincs nagy tévé, vetítővászon? A gép totál tele volt, turistaosztályon utaztam, folyton bőgő/visító/gügyögő kisbaba is volt a közelemben, a maszkviselést szigorúan betarttatták (a kaja után szóltam mindenkinek, hogy tegye vissza a maszkját), nagyon kevés esélyem v olt az alvásra, valamivel ütni kellett az időt. De amúgy tök igazad van, egy akkora kis vacak, eléggé kontraszttalan LCD-n még jobban is mutatott a Dr. Strangelove (ami ugye fekete/fehér), mint a Gemini Man.
(OFF: Én gyarló vagyok, még azt az eretnekséget is rendszeresen elkövetem, hogy telefonról hallgatok zenét a repülőútjaimon. Általában előtte, már a reptéren, kiválasztok pár albumot Tidalon, amit letöltök, hogy offline is menjen... pedig ugye telefonról nem lehet /elvileg/ semmit élvezni. Igaz, van egy viszonylag rendesebb vezetékes fülhallgatóm, nem használom a bluetooth-os csodavackokat).