A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A 150-eset de cherry szinben. En nem mondtam, hogy csunya csa nekem jobban tetszik cherry szinben. :)
Bar nem szolok semmit mert az is lehet, hogy olyan lesz.
Akkor nem hulyeskedtek, hogy a classic 150-es 28 ezer euro.
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/viewer.html?pdfurl=https%3A%2F%2Fdreamaudio.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F01%2FDreamAudio-ATC-Cennik-2021-V1.pdf&clen=288420&chunk=true
A Pro verzio ennyivel olcsobb es csak a kivetelezesen van kulonbseg a hangba nem?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
A 150-eset de cherry szinben. En nem mondtam, hogy csunya csa nekem jobban tetszik cherry szinben. :)
Nemetorszagban talaltam negyet ami magyarorszagon egy ezer euroval dragabb de mintha regebbi verziok lennenek az atc oldalan levohoz. Meg annyit szeretnek kerdezni, hogy cherry szinben szeretnem de azok dragabbak mint a Pro verzio?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Atneztem az osszes kornyezo orszagokat de mindenhol fekete pro van csak elado. :(
Azt honnet lehet tudni, hogy mar az ujabb magassugarzoval van felszerelve? https://kmraudio.de/atc-scm150a-pair/
Amúgy egyáltalán nem csúnya a pro
Ès lényegesen olcsóbb.
De megértem ha nem olyat akarsz.
Melyiket nézted ki?
150-es?
Ja most nézem,hogy igen.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Nemetorszagban talaltam negyet ami magyarorszagon egy ezer euroval dragabb de mintha regebbi verziok lennenek az atc oldalan levohoz. Meg annyit szeretnek kerdezni, hogy cherry szinben szeretnem de azok dragabbak mint a Pro verzio?
Atneztem az osszes kornyezo orszagokat de mindenhol fekete pro van csak elado. :(
Azt honnet lehet tudni, hogy mar az ujabb magassugarzoval van felszerelve? https://kmraudio.de/atc-scm150a-pair/
Consumer is biztos van, csak rendelni kell.
Ha jól emlékszem 6 éve csak az új magassugárzóval árulja az ATC a dobozait.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Abbol lehet valasztani ami a kinalatban van vagy pl ha mas szinben szeretnem vagy ha nem a Pro verziot?
A honlapon elég jól láthatod milyen kivitelben készülnek dobozok.
Nekem a dió verzión kívül szatén feket 40A-m volt.
Gyönyörűen kivitelezve.
Egy barátomnak lassan meg kell érkeznie az scm19A-nak.
Az fehér lesz.
Alig várom beröffenthessem
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
https://youtu.be/LZUSoHm99eI?t=1591
.
Volt egy olyan videó is (amit most hirtelen nem találtam), ahol arról is folyik a diszkurzus, hogy a hifisták ráírogattak Ákosra, hogy még annyit se tud, melyik a jobb meg a bal hangsugárzó, hisz a magasnak kifelé kell lennie. Erre csak annyit mondott emlékeim szerint, hogy a manuálban így van és van egy különbség közte és a hifista tanácsadó között, hogy Neki van ATC-je, a kedves "tanácsadónak" meg ugye nincs.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Ez nemzetközi szinten sem egyértelmű. Általában (Én is úgy telepítettem) a belső felére pozícionálják a magasat és a közepet, de sokan kifelé szeretik. Ez van.
Ha megnézel pár képet a neten, sokszor hiend shown a setup is kifelé van. Érdekes…
Amúgy a manual is befele néző közeppel "javasolja"
Én próbáltam,hogy kifele figyelt.
Hátha okosabb vagyok mint az ATC mérnök.
De nem
Abbol lehet valasztani ami a kinalatban van vagy pl ha mas szinben szeretnem vagy ha nem a Pro verziot?
Szerintem hívd fel őket, ha komoly a szándék, hátha adnak kedvezményt is
Amúgy nyilván lehet mindenfélét rendelni - sanszos, hogy nem készletről kapod majd
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Ez nemzetközi szinten sem egyértelmű. Általában (Én is úgy telepítettem) a belső felére pozícionálják a magasat és a közepet, de sokan kifelé szeretik. Ez van.
Ha megnézel pár képet a neten, sokszor hiend shown a setup is kifelé van. Érdekes…
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Hello, most lenne lehetosegem egy ilyen kombora, csak erdeklodom hatha valaki mar hallott ilyesmit na meg az ATC-et es meg tudna allapitani, hogy az ATC SCM150ASL annyival jobb lenne amennyivel dragabb? Mert egy evenm belul osszejonne az ATC-ra is de azert az joval tobbe kerul viszont az allitolag a netovabb. Mondjuk az ATC-hoz meg kell egy elofok es dac ami a genelecnel hozza van egy kis dobozka amolyan dac fele. https://www.genelec.com/glm-kit
A Genelec osszesen 13 ezer euro az ATC meg 23 ezer kb.