Elkészült a belépő szettem. Ami annyira nem is belépő. Inkább kilépő....!
Kettő biztos pont volt az építkezésnél. A limetree és a hidiamond 3 ic kábel. Alapszabály, hogy bevált dolgoktól vétek megválni. Őszintén nagyon sokat gondolkoztam, hogy a NAD és a JBL jó párosítás lesz-e. Ennyit nem kellett volna. Egymásra találtak, de nagyon. A kis Menő Manó utód, mindig is a szíven csücske volt. Amolyan kis pénzért jó hang. A JBL meg sötét ló nekem, mert a belépő kategóriákban nem nagyon tudtam hova tenni. Nem is nagyon szerettem a márkát sem. Volt egy bluetooth hangszóróm a cégtől régen. Nem fogott meg.
Ez az A130 valami más. Megszerettem. A legnagyobb csicsa a JBL logo rajta. Egyszerű de nagyszerű a kinézet. Ezért az árért pofátlanul megfogott, pontos mélyek. Alu magastól is féltem, de nagyon kellemes hallgatni. Semmi fémes érzés. Korábban is írtam, hogy olyan, mint a Quad 11L2, 12L2 érzés. Jó hallgatni és tudod, hogy a pénzedért jót kaptál nem valami gagyit. Természetesen nem hibátlan a szett, de nem is érdekel, mert számomra élvezhetően szólaltatja meg a zenét.
Új munkám miatt kevesebb az időm, mint korábban és mégis mikor hazaérek többet megy ez az olcsóbb rendszer időben lebontva, mint a korábbi komolyabb szettem. Furcsa dolgok ezek....
Jöjjön pár rossz fotó: