Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- kovacs704
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
auralic altair
Sziasztok olyan kérdésem lenne auralic altair hálózati lejátszóm van, olyan problémám lenne ha napközben hallgatom és sleep állásba kapcsolom. A nap folyamán újra hallgatom minden probléma nélkül csatlakozik a telefonhoz.
A nap végén sleep állásba kapcsolom és másnap bekapcsolom akkor már az istennek nem csatlakozik a telefonhoz!
Csak akkor ha a hálózati kapcsolóval lekapcsolom és újra indul akkor egyből csatlakozik!
Ha valaki tudna megoldást megköszönném Üdv Laci
A nap végén sleep állásba kapcsolom és másnap bekapcsolom akkor már az istennek nem csatlakozik a telefonhoz!
Csak akkor ha a hálózati kapcsolóval lekapcsolom és újra indul akkor egyből csatlakozik!
Ha valaki tudna megoldást megköszönném Üdv Laci
Re: Hálózati audio lejátszók
Fapaci! Ez még nem a kész táp a végleges kinézettel!
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2876
- Kapcsolat:

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Köszönöm a lehetőséget, de van egy kitűnő tápegységem, ami még kinézetre is igényes.
Amúgy a Limetree csatlakozója 5,5 / 2,1 mm.
A képen látható 2,1/5,5-ös.
.
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Kösz Alex! Sajnos ebből nem látszik, de inkább talán a 2.5-esre tippelnék. Lehet legjobb lesz, ha megkérdezem az mz/x-et.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3308
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Az! 5V / 3A stabil táp. Már csak a DC Jack méretét kéne tudni, hogy 5.5/2.5 vagy 5.5/2.1-es.
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 87
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Merénylet előkèszítése zajlik Lindemann Limetree-sek ellen:

Fapaci, érdekel? 
- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 253
Reméljük így lesz

- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 253
Kipróbáltam oda-vissza, előre-hátra. Állítottam az app-ban master-hifi állást is. Mindegy. Ugyanarról tudok beszámolni mint mishow. Pont ugyanezt hallottam. Pedig akartam nem hallani, de nem tudtam.mishow írta: ↑2022.03.25., pén. 08:02Egy érdekes dolgot vettem észre: a zenét a TIDAL appról, a connect használatával indítva másképp szól, mint Lightning DS alatt megnyitva a TIDAL fiókot.
Némi dinamikavesztést érzek, és az egész hangzás fakóbb. A különbség nem drámai, de jól hallható.
Auralic tulajdonosoknak mindenesetre javaslom kipróbálni, én elég alaposan teszteltem oda-vissza, és ki merem jelenteni, hogy nálam biztosan nem placebo hatás.
Az is lehet, hogy rendszerfüggő, szívesen olvasnám, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?![]()

Ja annyit hozzá, hogy Spdif coax kimenet, és külső DAC. Itt nem volt kedvem variálni, ez a bevált.
- eric.cartman
- Beköltözött
- Értékelés: 274
- Kapcsolat:
Ez sajnos egyenlőre egy természetes dolog. Szinte minden Tidal Connect-et támogató eszköznél az első TC kompatibilis firmware megjelenés pillanatában volt némi zavar az erőben hangminőség szempontjából. Ilyenkor az elég nyers TIDAL-tól kapott és frissen implementált kód fut és még sokat fognak csiszolni a hardware gyártói.
Én nem aggódnék emiatt. Szerintem adnunk kell nekik pár hónapot még!
Én annak örülök, hogy megérkezett a TC és nem csak az újabb HW-ekre, hanem mindre (a régi vasakra is)

NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Némi dinamikavesztést érzek, és az egész hangzás fakóbb. A különbség nem drámai, de jól hallható.
Auralic tulajdonosoknak mindenesetre javaslom kipróbálni, én elég alaposan teszteltem oda-vissza, és ki merem jelenteni, hogy nálam biztosan nem placebo hatás.
Az is lehet, hogy rendszerfüggő, szívesen olvasnám, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Egy érdekes dolgot vettem észre: a zenét a TIDAL appról, a connect használatával indítva másképp szól, mint Lightning DS alatt megnyitva a TIDAL fiókot.
Az is lehet, hogy rendszerfüggő, szívesen olvasnám, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?

- mishow
- V.I.P.
Ma megjött az Auralicokra az új 8.2 fw -> és vele együtt a TIDAL Connect 
Gondoltam, hogy nagyon dolgoznak valamin, mert a Lightning DS is frissült pár napja 7.2-re.

Gondoltam, hogy nagyon dolgoznak valamin, mert a Lightning DS is frissült pár napja 7.2-re.
Ismét köszönöm! Egyúttal minden hozzászólónak hasonlóan sikeres megérkezést kívánok! 
white-tiger írta: ↑2022.03.23., szer. 10:36Szerintem is, gratulálok.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 87
Köszönöm!
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Köszönöm!
Pontosítanom kell. Az Auralic elzárkózott az MQA programban való részvételtől. Valamit csinálnak vele, de az egy saját eljárás. A MINI DAC ja sokkal gyengébb volt mint a Chord Qutest, amivel használtam. A Minit nem saját (nevetséges) tápjával, hanem egy DIY táppal használtam, azzal is sokkal gyengébb mint az Aries Femto, ami nekem jelenleg van. Mai szemmel a Minit kihagynám, az Aries Femto pesig hosszútávra marad.
mishow írta: ↑2022.03.21., hétf. 13:30Több külföldi fórumon is az volt a vélemény, hogy az Aries sorozat (Mini, LE, Femto) remek szinergiát alkot a saját lineáris un. "nagy" Auralic tápjával. Lehet persze reszelni hozzá DIY tápot, meg vannak tesztek SBooster tápokkal is, de a konklúzió mindig az, hogy inkább csak MÁSKÉPP szól, mint jobban vagy rosszabbul. Ízlés dolga, hogy ki mit hall jobbnak, de az szinte biztos, hogy a gyári lineáris táp cseréje már borítja az érték-arányokat.
Ráadásul a DIY tápot egy esetleges továbblépés esetén vagy megveszik, vagy nem, ezzel is számolni kell!
Szóval azt gondolom, ha valaki kísérletezni akar, az tegye meg, de amíg nem kiforrott, hogy pl a Mini lesz-e a végső megoldás, addig én mindenképp maradnék a gyári, hivatalos termék vonalon.
A külső dac még érdekesebb, mert ott már nagy kérdés, mi az a (költség)szint, amitől szignifikáns a javulás, és hogy AZ már akkor ér-e annyit? Ez is kérdés, mert kipróbáltam a Mini saját dacját, és - ahogy korábban írtam - meglepően jó az is. Ráadásul saját dackal tudja az MQA-t, míg a külső dacok közül sok nem tudja - nekem nem szempont, de ha valaki szeretné ...
Ráadásul a kérdező eleve azzal kezdte, hogy első körben saját dacos streamert keres!
- mishow
- V.I.P.
duplázta ...

Ráadásul a DIY tápot egy esetleges továbblépés esetén vagy megveszik, vagy nem, ezzel is számolni kell!
Szóval azt gondolom, ha valaki kísérletezni akar, az tegye meg, de amíg nem kiforrott, hogy pl a Mini lesz-e a végső megoldás, addig én mindenképp maradnék a gyári, hivatalos termék vonalon.
A külső dac még érdekesebb, mert ott már nagy kérdés, mi az a (költség)szint, amitől szignifikáns a javulás, és hogy AZ már akkor ér-e annyit? Ez is kérdés, mert kipróbáltam a Mini saját dacját, és - ahogy korábban írtam - meglepően jó az is. Ráadásul saját dackal tudja az MQA-t, míg a külső dacok közül sok nem tudja - nekem nem szempont, de ha valaki szeretné ...
Ráadásul a kérdező eleve azzal kezdte, hogy első körben saját dacos streamert keres!
- mishow
- V.I.P.
Több külföldi fórumon is az volt a vélemény, hogy az Aries sorozat (Mini, LE, Femto) remek szinergiát alkot a saját lineáris un. "nagy" Auralic tápjával. Lehet persze reszelni hozzá DIY tápot, meg vannak tesztek SBooster tápokkal is, de a konklúzió mindig az, hogy inkább csak MÁSKÉPP szól, mint jobban vagy rosszabbul. Ízlés dolga, hogy ki mit hall jobbnak, de az szinte biztos, hogy a gyári lineáris táp cseréje már borítja az érték-arányokat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2022.03.21., hétf. 13:35-kor.
Vagy veszel egy használt almás cuccot 20 ezerért. De csatlakozok az előttem szólóhoz, tápcsere és jobb DAC nélkül nem jön ki igazából a tudása. Kérdés, hogy így megéri-e...
Webes felületen keresztül eléred, beállítod, Lumin appal vezérled a telefonoddal..
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......