Az a gomb dísz nagyon dúrva

Ion tunerről kétszer lemaradtam, volt itt eladó nemrégdixie-chicken írta: ↑2022.03.31., csüt. 13:08
én nem voltam soha nagy tuneres...Revox 760,régi Cyrus mü.hazás tuner,de csak akkor és olyan esetben ha a térségedben a rádió állomások nincsenek túl közel egymáshoz,Ion tuner,vagy Revox 76,ezeket tenném a polcomra..![]()
én nem voltam soha nagy tuneres...Revox 760,régi Cyrus mü.hazás tuner,de csak akkor és olyan esetben ha a térségedben a rádió állomások nincsenek túl közel egymáshoz,Ion tuner,vagy Revox 76,ezeket tenném a polcomra..vlaca írta: ↑2022.03.30., szer. 09:01Mármint a Linn vagy a Pioneer a legrosszabb?vidor2009 írta: ↑2022.03.29., kedd 22:21A hetedik érzékem szerint az a legrosszabb, de ez csak a megérzés!
Nekem eddig a második legjobb tunerem a Kenwood KT-6050 volt, a német Stereo újság ajánlásában a tunerek közt a második volt, megelőzvén a német, ill. a sokkal drágább készülékeket.
Ennél nagyságrenddel jobb a The Fisher KM-60-as csöves tuner!
Ha ezt hallanád ,többé nem kéne gondolkozni, hogy melyiket hallgasd!
Üdv. Gyuri![]()
![]()
Én ezekre a digit kijelzős tunerekre vagyok rákattanva, az ennél régebbiek nem igazán tetszenek![]()
Amúgy még mindíg a Quad FM4 (1984) és a Linn Pekin(2001) tetszik legjobban. A Naim NAT 05 az meg fura.
Én a Pio-ra gondoltam.vlaca írta: ↑2022.03.30., szer. 09:01Mármint a Linn vagy a Pioneer a legrosszabb?vidor2009 írta: ↑2022.03.29., kedd 22:21A hetedik érzékem szerint az a legrosszabb, de ez csak a megérzés!
Nekem eddig a második legjobb tunerem a Kenwood KT-6050 volt, a német Stereo újság ajánlásában a tunerek közt a második volt, megelőzvén a német, ill. a sokkal drágább készülékeket.
Üdv. Gyuri![]()
![]()
Én ezekre a digit kijelzős tunerekre vagyok rákattanva, az ennél régebbiek nem igazán tetszenek![]()
Amúgy még mindíg a Quad FM4 (1984) és a Linn Pekin(2001) tetszik legjobban. A Naim NAT 05 az meg fura.
Mármint a Linn vagy a Pioneer a legrosszabb?vidor2009 írta: ↑2022.03.29., kedd 22:21A hetedik érzékem szerint az a legrosszabb, de ez csak a megérzés!
Üdv. Gyuri![]()
A hetedik érzékem szerint az a legrosszabb, de ez csak a megérzés!
Á nem irigylésre méltó a szitu, folyamatosan válogatni hogy melyik hogyan szól, borzasztóan megterhelő.
Oksa köszi, utánajároktamagaba írta: ↑2022.03.26., szomb. 08:42Van ám a Bartókon nem nyenyergés is, akkor kell odakapcsolni![]()
Van ám a Bartókon nem nyenyergés is, akkor kell odakapcsolni
Nem, ez nem gyűjtői szenvedély. De kóros az lehet!
Még nem tudom, de első benyomásra a ”brittek” nyugisága jól jön a loudnesses kereskedelmi adókhoz
Eeegen, amíg ki van kapcsolva…..
A minium a lexebb
Jaja, én is próbálom majd kiválogatni melyik maradjon.
F99X - nekem is a bakancslistámon van. De már nem kell több rádió
Jaja
Ok, köszönöm. Érdekes lehet összehasonlítani őket!alfaati írta: ↑2022.03.20., vas. 19:38Nekem volt/van több fele 'platter mat'-om. Nagy vágyam volt egy full kerámia pakk valamelyik lemezjátszómhoz. Lábak, mat, leszorító plusz egy kerámia headshell. Szembe jött egy leszorító elfogadható árban Japan aukciós oldalon, szóval megvettem. Kerámia talpakat is Japánból vettem meg a 'matot' is. A head Shell-t elengedem... Túl drága. Mindössze 3 cég gyártotta limitalt darabszámban, ezért horror árban mennek. Van vörösréz 'matom' is. Mindegyik anyagnak meg van a maga előnye. Nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy ez vagy az jobb. Nem tudom mennyi a tömege, de jó nehéz.
Nekem volt/van több fele 'platter mat'-om. Nagy vágyam volt egy full kerámia pakk valamelyik lemezjátszómhoz. Lábak, mat, leszorító plusz egy kerámia headshell. Szembe jött egy leszorító elfogadható árban Japan aukciós oldalon, szóval megvettem. Kerámia talpakat is Japánból vettem meg a 'matot' is. A head Shell-t elengedem... Túl drága. Mindössze 3 cég gyártotta limitalt darabszámban, ezért horror árban mennek. Van vörösréz 'matom' is. Mindegyik anyagnak meg van a maga előnye. Nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy ez vagy az jobb. Nem tudom mennyi a tömege, de jó nehéz.
A leszorító hány gr?