Hacsak nem hangkarba, akkor vékony lesz.sutemenyx írta: ↑2022.03.20., vas. 22:14Ma rendeltem Jupiter 26 AWG 5N Cryo Copper-t, kíváncsi vagyok milyen lesz.prando írta: ↑2022.03.20., vas. 20:35A tömör Neotech OCC (SOCP) réz azért jó, mert önmagában is jó, de előpróbának is jó egy AN ezüsthöz. Ha előbbi beválik, akkor utóbbi is, csak mégtöbbet ad. 45ezer pedig igazán nemsok egy pár jo hosszu interconnect probajara. Mindkettő tömör, 1mm-es vezető. Mindkettő nagyon transzparens, nem akarnak nagyon csinálni valamit. Ha nemcsak az ezüst persze 10x jobb.
18awg a standard jó átmérő interconnecthez tömör vezetőből. Egy pár 3x18awg hangfalkabelhez hármasfonatban, és 3x14awg tápkábelhez hármosfonatban. Hangsúlyozom, tömör vezetőből. A standardot én állítottam fel, milőtt valaki megkérdezne.

[/quote]
Ezt a tömör kábelt emlegettétek a diy hangfal topikban belső kébelként hármas fonatban a mélyhez, kettesben a magashoz. 0,4mm az átmérője. Onnan vettem az ötletet, 4 Euro métere, nem gáz és hangszóróként csak 2x40 cm kell. Fapaci IC-ként ezt az átmérőt használja. csinálok belőle egy pár IC-t is, próba szerencse. Csak az asszony ne öljön meg. :)