Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-ről CD-re
- BOTICSELLI
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
DVD-ről CD-re
sziasztok!konkértan van 1 Depeche Mode: One Night In Paris koncert DVD-m. Erről le lehet menteni a hangot?
Persze, hogy le lehet!
Én le is mentettem, a kocsimban szoktam hallgatni...
Használd a lent említett "DVD-audio ripper"-t simán leszedi!
(az már más kérdés, hogy én elégedetlen vagyok a hangminőségével, de hát így jár az ember, ha hosszú éveken keresztül élőzenét hangosított...)
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

DVD-ről CD-re
sziasztok!
konkértan van 1 Depeche Mode: One Night In Paris koncert DVD-m. Erről le lehet menteni a hangot?
blogom
DVD-ről CD-re
Szóval akkor mégegyszer felteszem a kérdést világosabban:
Tud valaki a DVD-AUDIO RIPPERhez hasonló PROFESSZIONÁLIS HANGMINŐSÉGET NYÚJTÓ PROGRAMOT???
(lehet fizetős is, a lényeg, hogy minőségromlás nélkül tudjon konvertálni bármilyen tömörítetlen formátumba!!!)
BOTICSELLI
Szerintem próbáld ki a Sony Sound Forge 7.0 -át , ez egy professzionális hangszerkesztő progi , komoly hangutómunkákat is el lehet vele végezni .
- BOTICSELLI

DVD-ről CD-re
Szóval akkor mégegyszer felteszem a kérdést világosabban:
Tud valaki a DVD-AUDIO RIPPERhez hasonló PROFESSZIONÁLIS HANGMINŐSÉGET NYÚJTÓ PROGRAMOT???
(lehet fizetős is, a lényeg, hogy minőségromlás nélkül tudjon konvertálni bármilyen tömörítetlen formátumba!!!)
BOTICSELLI
DVD-ről CD-re
"Én a DVD- Audio Ripper V1.0.48. programmal írok DVD-ről CD-re .Először mp3-ba , majd átkonvertálva CD-fájl-ra a Nero-val lehet a hangminőséget elég széles spektrumban variálni. Úgy nem szól, mint egy DVD (DD5.1 vagy DTS 5.1 hanggal), de szerintem hallgatható."
Szia ABAABA!
Kedves tőled, hogy segíteni próbálsz, de ez így semmi.
Mint említettem én IS a DVD-Audio Rippert használom, ráadásul egy fejlettebb verzióját és az MP3-nál LÉNYEGESEN JOBB MINŐSÉGŰ WAV formátumra írom ki a hangot!!!
Az a baj, hogy ezzel a minőséggel is elégedetlen vagyok!
(az MP3 szóba sem jöhet, annyit ront a hangon!!!)
Ezután a Nero-val írom ki én is...
Szóval akkor úgy néz ki, hogy én adok egy tanácsot neked:
HASZNÁLD A WAV FORMÁTUMOT, MERT IGAZ, HOGY TÖBB HELYET FOGLAL MINT AZ MP3, DE CSERÉBE LÉNYEGESEN JOBB MINŐSÉGŰ!!!
(sajnos számomra nem elég jó)
Üdv: BOTICSELLI
1. Nagyon jól ismerem a wav formátumot, de az asztali (SACD) lejátszóm nem tudja ezt lejátszani, így ezt mindenképpen átkellene konvertálni cd formátumra és így ott vagyok , ahol a part szakad.
2. Az általam említett szoftver ingyenes (lényegében mindazt tudja, amit a fizetős, pl. elvileg tudná a hangot wav-re konvertálni...) és nem fizetős, ezért írtam éppen ezt a programot.
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
- BOTICSELLI

DVD-ről CD-re
"Én a DVD- Audio Ripper V1.0.48. programmal írok DVD-ről CD-re .Először mp3-ba , majd átkonvertálva CD-fájl-ra a Nero-val lehet a hangminőséget elég széles spektrumban variálni. Úgy nem szól, mint egy DVD (DD5.1 vagy DTS 5.1 hanggal), de szerintem hallgatható."
Szia ABAABA!
Kedves tőled, hogy segíteni próbálsz, de ez így semmi.
Mint említettem én IS a DVD-Audio Rippert használom, ráadásul egy fejlettebb verzióját és az MP3-nál LÉNYEGESEN JOBB MINŐSÉGŰ WAV formátumra írom ki a hangot!!!
Az a baj, hogy ezzel a minőséggel is elégedetlen vagyok!
(az MP3 szóba sem jöhet, annyit ront a hangon!!!)
Ezután a Nero-val írom ki én is...
Szóval akkor úgy néz ki, hogy én adok egy tanácsot neked:
HASZNÁLD A WAV FORMÁTUMOT, MERT IGAZ, HOGY TÖBB HELYET FOGLAL MINT AZ MP3, DE CSERÉBE LÉNYEGESEN JOBB MINŐSÉGŰ!!!
(sajnos számomra nem elég jó)
Üdv: BOTICSELLI
DVD-ről CD-re
Sziasztok!
DVD audio ripper2.0-át használok a koncert-DVDim audio CD-re írásához
és be kell vallanom ELÉGEDETLEN VAGYOK A HANGMINŐSÉGGEL!!!
A számokat WAV-ba szoktam kiírni, tudtommal ez veszteségmentes formátum, de
a hanganyagot a saját házimozimon, vagy az autóhifimen meghallgatva bizony hiányérzetem van:
fénytelen magasak, puffogó mélyek, stb...
TUD ESETLEG VALAKI KIFEJEZETTEN JÓ MINŐSÉGŰ DVD AUDIO RIPPERT???
??????????????????????????
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!
BOTICSELLI
Én a DVD- Audio Ripper V1.0.48. programmal írok DVD-ről CD-re .Először mp3-ba , majd átkonvertálva CD-fájl-ra a Nero-val lehet a hangminőséget elég széles spektrumban variálni. Úgy nem szól, mint egy DVD (DD5.1 vagy DTS 5.1 hanggal), de szerintem hallgatható.
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
- BOTICSELLI

DVD-ről CD-re
Sziasztok!
DVD audio ripper2.0-át használok a koncert-DVDim audio CD-re írásához
és be kell vallanom ELÉGEDETLEN VAGYOK A HANGMINŐSÉGGEL!!!
A számokat WAV-ba szoktam kiírni, tudtommal ez veszteségmentes formátum, de
a hanganyagot a saját házimozimon, vagy az autóhifimen meghallgatva bizony hiányérzetem van:
fénytelen magasak, puffogó mélyek, stb...
TUD ESETLEG VALAKI KIFEJEZETTEN JÓ MINŐSÉGŰ DVD AUDIO RIPPERT???
??????????????????????????
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!
BOTICSELLI
-
Vendég
DVD-ről CD-re
wav-ba ment, a kiírt érték valószínűleg a jelszinted volt a 0dB-hez képest. Olyat nem írt ki, hogy időzítési probléma itt és itt?
-
Vendég
DVD-ről CD-re
qqriqu: ez az EAC-APE féle ripper?
Képzeld felmásoltam vele azt a hibás/akadó track-et és kiírta, h hát "hello ez jó". Kiírt két % értéket egyik 80 vmennyi a másik meg 99% lett. Ja uncompressed másoltam fel.
Aztán azért elindítottam HDD-ről, nem mintha nem tudtam volna előre, h rossz lesz, csak kipróbálásképpen.
DVD-ről CD-re
"ált. mindig bejön" megoldás. A WindowsXP reinstall full format-al. :smile19:
Más okból, de én is ezt fogom csinálni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
DVD-ről CD-re
Hi Newman!
Rippelésre használd az Exact Audio Copy-t (ITT megtalálod, nekem a v0.95 prebeta 5 from 8 fut). Ingyenes, a lehető legpontosabb biztonsági másolatot tudod vele készíteni. Ha gond van a rippelendő CD-vel, kijelzi, hol van hiba.
-
Vendég
DVD-ről CD-re
YvsMad: nem hagyott nyugodni és hát jó fontos is volt a dolog.
Így hát eszembe jutott egy "ált. mindig bejön" megoldás. A WindowsXP reinstall full format-al. :smile19:
Ha már minden hardver-es hibát megpróbáltál kiszűrni és a "software-s" tesztek sem vezettek sikerre. A fent említett dolog eddig mindig bevállt. Van még egy előnye is a dolgnak. Mintha vettem volna még RAM-ot meg új procit.
Azért köszi a segítség(eke)t. És valahol off, azért pedig elnézést a többieknek. :kiraly: Azért a formatot mindig próbálom az utolsó után hagyni. :taps:
-
Vendég
DVD-ről CD-re
Very BAD News. ((
Kiírtam egy újraírhatóra azt a számot, ami az elsőre kiírt audioCD-n akad. Ugye ez volt az alap gond. Mégegyszer: a bizonyos track HDD-n NEM akad!
Tehát most írtam ki azt a számot, ami a fenti audioCD-n akad (HDD-s jó verziót persze).
Pio-val és LG-vel egyaránt! Mindekettővel kiírva pontosan ugyanazokon a részeken akad(!!!), ráadásul egy másik márkájú CD (RW)-re írva.
Alap (audio)CD, amin akad, az Philips 52x-es slim. Az RW pedig, amin most teszteltem egy Sentinel (gondolom noname, de most nem ez lesz -SAJNOS- :kiraly: ).
Teljesen kifogytam az ötletekből, de a Pio tuti nem rossz akkor. MI LEHET? :taps: Innentől kész vagyok és nincs ötletem. Már csak a belsőségekre tudok gondolni. Nem egy IDE kábelen van a kettő meghajtó ráadásul! Ez is kilőve.
-
Vendég
DVD-ről CD-re
Lerippelem Easy CDDA Extractor 7.0.5 b4-el,
CDRW-vel és Pio109-el is
a track-et és benne van a hiba. Ha van kedved továbbra is ezzel foglalkozni, elküldhetem neked a rossz és jó rip-et is vhova.
Most az a része jön a tesztnek, h a gépen a még jó track-et kiírom LG-vel és Pio-val is egy újraírhatóra. H csinálja e vmelyik, főleg h ugyanott, bár kevés a valószínűsége, h ugyanott lesz a hiba, már ha lesz benne egyáltalán (mert tök vegyesen csinálja). :taps:
Ha nem lesz, ami elég valószínű, kiírok RW CD-re egy 80 perces anyagot Pio-val és LG-vel is, h lesznek e hibák, ha nem kiírok még mást is és ezt újra mgecsinálom.
Innen nem lesz több teszt ötletem, nah majd meglássuk. :kiraly:
Ezeket leírom tájékoztatás kedvéért, addig ha kiötlesz vmit, vagy vmi új dologból, amit írtam, beugrik vmi csak tessék.
-
Vendég
DVD-ről CD-re
Érdekes... Akkor már csak az a kérdés, hogy hol akadozott a lejátszás?Asztali készülékben, vagy a Pio DVD-írón visszaolvasva? Mert ha csak az utóbbin, akkor tartsd meg a pénzedet IC-re, a Pio jól ír, csak rosszul olvassa vissza.
De ha nem...! :kiraly:
Asztali CD-n (idegen)
Két asztali DVD-n (egyik a Pio585-öm, másik idegen)
Pio 109-ben
LG CDRW-ben...
...is akadnak. :taps:
Egyedül PC-ről nem.
DVD-ről CD-re
Érdekes... Akkor már csak az a kérdés, hogy hol akadozott a lejátszás?
Asztali készülékben, vagy a Pio DVD-írón visszaolvasva? Mert ha csak az utóbbin, akkor tartsd meg a pénzedet IC-re, a Pio jól ír, csak rosszul olvassa vissza.
De ha nem...! :taps: :kiraly:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
-
Vendég
DVD-ről CD-re
Éééés, az olcsó de jó. Defibrillált, nagyon szép lett.
Ha hiszed ha nem! Mind a kettőt a "rossz" akadós CD-vel csináltam.
-
Vendég
DVD-ről CD-re
YvsMad-nek:
Pio109: látszik, h simán túléli. Nagyon gáz lett.
DVD-ről CD-re
A Honosítóműhely oldalán az Audiocity nevű programmal meg tudod csináni , magyar nyelvű és elég sokat tud
DVD-ről CD-re
Segítsetek!! Hogyan, milyen szoftverrel tudom a zenei DVD egy részét audió CD-re menteni? (Az asszonynak tetszik egy zenei DVD, amit szeretne napközben is hallgatni....)
Keresőbe beírod: dvd-audio rip
kapsz jópár találatot.
Köszönöm a segítséget. Valóban úgy van , ahogy írtad. Viszont csak fizetős, ill. próbaverziókat találtam. Van netalán ún. ingyenes verzió is?
ITT megtalálod, hogy oldható meg a dolog több lépésben ugyan, de full ingyenes progikkal.
Ezt az oldalt régóta ismerem, de innen nekem soha semmi nem sikerült.
DVD-ről CD-re
Segítsetek!! Hogyan, milyen szoftverrel tudom a zenei DVD egy részét audió CD-re menteni? (Az asszonynak tetszik egy zenei DVD, amit szeretne napközben is hallgatni....)
kapsz jópár találatot.
Köszönöm a segítséget. Valóban úgy van , ahogy írtad. Viszont csak fizetős, ill. próbaverziókat találtam. Van netalán ún. ingyenes verzió is?
ITT megtalálod, hogy oldható meg a dolog több lépésben ugyan, de full ingyenes progikkal.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
DVD-ről CD-re
kapsz jópár találatot.
DVD-ről CD-re
kapsz jópár találatot.
DVD-ről CD-re