Gondoltam, hogy nagyon dolgoznak valamin, mert a Lightning DS is frissült pár napja 7.2-re.
white-tiger írta: ↑2022.03.23., szer. 10:36Szerintem is, gratulálok.
mishow írta: ↑2022.03.21., hétf. 13:30Több külföldi fórumon is az volt a vélemény, hogy az Aries sorozat (Mini, LE, Femto) remek szinergiát alkot a saját lineáris un. "nagy" Auralic tápjával. Lehet persze reszelni hozzá DIY tápot, meg vannak tesztek SBooster tápokkal is, de a konklúzió mindig az, hogy inkább csak MÁSKÉPP szól, mint jobban vagy rosszabbul. Ízlés dolga, hogy ki mit hall jobbnak, de az szinte biztos, hogy a gyári lineáris táp cseréje már borítja az érték-arányokat.
Ráadásul a DIY tápot egy esetleges továbblépés esetén vagy megveszik, vagy nem, ezzel is számolni kell!
Szóval azt gondolom, ha valaki kísérletezni akar, az tegye meg, de amíg nem kiforrott, hogy pl a Mini lesz-e a végső megoldás, addig én mindenképp maradnék a gyári, hivatalos termék vonalon.
A külső dac még érdekesebb, mert ott már nagy kérdés, mi az a (költség)szint, amitől szignifikáns a javulás, és hogy AZ már akkor ér-e annyit? Ez is kérdés, mert kipróbáltam a Mini saját dacját, és - ahogy korábban írtam - meglepően jó az is. Ráadásul saját dackal tudja az MQA-t, míg a külső dacok közül sok nem tudja - nekem nem szempont, de ha valaki szeretné ...
Ráadásul a kérdező eleve azzal kezdte, hogy első körben saját dacos streamert keres!
Több külföldi fórumon is az volt a vélemény, hogy az Aries sorozat (Mini, LE, Femto) remek szinergiát alkot a saját lineáris un. "nagy" Auralic tápjával. Lehet persze reszelni hozzá DIY tápot, meg vannak tesztek SBooster tápokkal is, de a konklúzió mindig az, hogy inkább csak MÁSKÉPP szól, mint jobban vagy rosszabbul. Ízlés dolga, hogy ki mit hall jobbnak, de az szinte biztos, hogy a gyári lineáris táp cseréje már borítja az érték-arányokat.
Az oké, hogy IP cím alapján el tudom érni az eszközt, de ez csak beállító felület, lejátszásra nem alkalmas. vagy tévednék, és elnéztem valamit?tonya írta: ↑2022.03.20., vas. 12:15Tudod használni Androidos op. rendszerrel is, illetve be tudod üzemelni almás cucc nélkül is, web böngészővel ha beírod az IP címét Win alól hozzá tudsz férni. A Lumin appja kezeli Android alól, de javaslom hozzá a saját applikációját, de az tényleg csak IO-s alatt fut. Amúgy a hozzá kapott tápot érdemes lecserélni valami jobbra, illetve csak futóműnek használni egy jobb DAC-al,![]()
Almás cucc nélkül nem fog menni...size írta: ↑2022.03.19., szomb. 14:44Rövidesen én is AURALIC ARIES MINI tulaj leszek.
Természetesen egy használt példányt szereztem be. Idáig pc-röl ment a zene, ezt váltanám ki.
Olvastam a tesztekben, hogy Iphone szükségeltetik a beüzemeléshez.
Nekem persze Androidos dolgaim vannak itthon.
Használja itt valaki a Minit Iphone nélkül?
Köszönöm a válaszokat.
Tényleg csak halkan megjegyzem, kissé pontatlan a megjegyzés, azért az LM-317 előtt van egy Ultra Alacsony Zajú chip is, csak ezek szerint van aki nem veszi észre...tps7a4701... azért az nem olyan rossz....vt05 írta: ↑2022.03.17., csüt. 21:57"Nálam van a táp, az én Auralic Aries Femtomhoz készítette Sütemény a gyári helyett. Jobb tér, transzparensebb hangzás, szebb és testesebb hangok! Köszönöm a tápot!"
Sziasztok!
Tényleg csak halkan jegyzem meg, hogy az én 2db Auralic (Femto) tápomban egy végtelenül egyszerű mini toroid trafós LM-317 stab-os, bár szemre és megépítettségre profi cucc van. Ennél azért nem volt nehéz jobbat készíteni...![]()
Értem én, de akkor lenne a palettájukon, nyilván még durvább áron - magasabb minőségű, például a Luminéknál fellelhető - külső tàpos, meg mégjobb tápos, meg satöbbi.... De Lindemannéknál nincs...fapaci írta: ↑2022.03.17., csüt. 20:50Hogy ki mit használ, az nem sokat mond, egy gyártónál sok szempontot figyelembe kell venni a szubjektív hangminőségen túl. Ahogy ők, szerintem mi is próbáljuk kerülni a legjobb(nak hitt) megoldás keresését! Az elmúlt hetekben tucatnyi tápegységet próbáltam a saját rendszeremben, nem a beépített alkatrészek színe és márkajelzése határozta meg a (szubjektív) végeredményt. Ráadásul némelyiknél szinte semmi különbséget nem érzékeltem a gyári megoldáshoz képest, de olyan is akadt, ami még "rosszabb" is volt a kis gyári faldugasznál.gomolalaci írta: ↑2022.03.17., csüt. 20:24A Lindemann (ami vagy jó, vagy nem) MeanWell tápot épít be a dobozba. Akkor ez Istenkáromlás? Vagy nem értenek hozzá? Vagy netán marketing fogás? Ahoz elég drága....
A szokásos (sánta) autós hasonlat szerint a gyártók tehetnének több erőt a motorokba, rakhatnának szebb spoilereket, felniket a kocsikra, meg jobb hangrendszert is építhetnének be, de nem teszik, mert a vevők többsége nem igényli. Egyszer a BMW egyik főmérnökétől kérdezték, mit gondol a tuning-műhelyekről. Annyit mondott, hogy azoknak a kis cégeknek is megvan a maguk piaca és piaci haszna, a BMW másban gondolkodik, de semmiképpen nem szeretne nekik keresztbe tenni, sőt segítik is őket technikai információkkal.
Hogy ki mit használ, az nem sokat mond, egy gyártónál sok szempontot figyelembe kell venni a szubjektív hangminőségen túl. Ahogy ők, szerintem mi is próbáljuk kerülni a legjobb(nak hitt) megoldás keresését! Az elmúlt hetekben tucatnyi tápegységet próbáltam a saját rendszeremben, nem a beépített alkatrészek színe és márkajelzése határozta meg a (szubjektív) végeredményt. Ráadásul némelyiknél szinte semmi különbséget nem érzékeltem a gyári megoldáshoz képest, de olyan is akadt, ami még "rosszabb" is volt a kis gyári faldugasznál.gomolalaci írta: ↑2022.03.17., csüt. 20:24A Lindemann (ami vagy jó, vagy nem) MeanWell tápot épít be a dobozba. Akkor ez Istenkáromlás? Vagy nem értenek hozzá? Vagy netán marketing fogás? Ahoz elég drága....
Nem. Az Auralic Mini 14-18 Voltot és kb 1 Ampert kér, a Primare NP5 viszont 5 Voltról üzemel, tehát más tápegység kell hozzájuk. Ennél többet nem írhatok ide.