Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Én még két évvel ezelőtt májusban vettem egy 12V-os microsoft tuning tápot audioline fórumtárstól, jól hallható, sőt jól látható javulást hozott (médialejátszón is kipróbáltam). "Dorian"-nak ajánlottam olcsó switch-et és ennek a tápnak az 5V-os változatát, nem tudom, hogy végül is kipróbálta e, ahhoz nem volt még dolgom. Nekem a 12V-os verzió viszont nagyon bevált.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11215
- Kapcsolat:
Nem mondanám, hogy nem váltak be, hiszen eddig is élvezettel használtam a Limetree-t, csak egyik tápellátás sem hozott komoly különbséget. A gyári mellett Hydrasound és akkus tápot használtam eddig, de most mindet eladtam.
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Szia,
dinamika csökkenést csak akkor tapasztaltunk amikor régi technológiájú (zselés, savas) akkuk voltak a tápok.
Ezek a mai iszonyatosan gyors reagálású, szinte nulla belső ellenállású minőségi lithium (LiFePO4, LiTiO /LTO/, Li-Ion) cellák már össze sem hasonlíthatóak a régi akkus iskolákkal.
Arra jutottunk anno a Human Audionál is, hogy ezek az új cellák is akkor mutatják meg a legszebb arcukat ha utána lehetőség szerint még stabok sincsenek. Na ez kihívás volt nekem is, de végül minden feszültségigényre találtam technológiát.
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Üdv,eric.cartman írta: ↑2022.03.11., pén. 22:00Épp ilyen irányú kutatómunkát végeztem az elmúlt hónapokban...mishow írta: ↑2022.03.11., pén. 21:44Most nekem lenne egy kérdésem:
A streamer és a tv közvetlenül csatlakozik a routerhez, lan kábellel.
Mivel a lan kábelek cseréje igen meglepő mértékű változást hozott, így elgondolkodtam azon, hogy esetleg a router tápját talán érdemes lenne kicserélni.
De mire?
Igazából két út merült fel bennem: vagy a kapcsoló üzemű, de extra alacsony zajú iFi tápok, vagy egy lineáris TMP.
Csakhogy egyiket sem hallottam, ezért ha van tapasztalat, örömmel fogadom.
Az is érdekelne, hogy az iFi Power2 és a Power X másképp “szól-e” egymáshoz képest, illetve hogy ezek hangja hogyan viszonyul egy lineáris táp hangjához?
Vagy esetleg hagyjam a fenébe, és ne bindzsizzem a routert?
Igazából nincs gondom a mostani hanggal, de ha lehet benne egy kis tartalék, akkor miért ne?
Arra jutottam, hogy a Streamer/router/modem/NAS tápjai sima stabilizált jó minőségű lineáris tápra (de nem ultra alacsony zajú modern stabokkal) cserélve érezhető javulás. Ez volt a level 1.
A level 2 az iPower2 és az X volt. Nagyon elenyésző volt az X előnye. Ritkán vettem észre. Inkább a Streamer oldalán jött ki picit jobbnak.
A level 3 az a lineáris táp volt ultra alacsony modern stabokkal (zaj max.1-4uV)
Ezek voltak a legjobbak amit ki tudtam hozni a "konnektorból".
Ezt überelni csak tisztán akkus táppal lehetett, nagyon alacsony belső ellenállású lithium cellák segítségével. Ez a level 4 nálam.
Most egy ilyen megoldással tápolom őket és épp néhány barátom számára is építek egy ilyen megoldást.
Remélem segítettem valamelyest.
Írhatnál picit bővebben erről az akkus tápról
Milyen előnyük van a lineárishoz képest, dinamika csökkenést nem tapasztaltál?
Köszi a választ!
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2614
Igen, elég sokat, köszi!
- eric.cartman
- Beköltözött

- Kapcsolat:
Épp ilyen irányú kutatómunkát végeztem az elmúlt hónapokban...mishow írta: ↑2022.03.11., pén. 21:44Most nekem lenne egy kérdésem:
Mivel a lan kábelek cseréje igen meglepő mértékű változást hozott, így elgondolkodtam azon, hogy esetleg a router tápját talán érdemes lenne kicserélni.
De mire?
Igazából két út merült fel bennem: vagy a kapcsoló üzemű, de extra alacsony zajú iFi tápok, vagy egy lineáris TMP.
Az is érdekelne, hogy az iFi Power2 és a Power X másképp “szól-e” egymáshoz képest, illetve hogy ezek hangja hogyan viszonyul egy lineáris táp hangjához?
Igazából nincs gondom a mostani hanggal, de ha lehet benne egy kis tartalék, akkor miért ne?
Arra jutottam, hogy a Streamer/router/modem/NAS tápjai sima stabilizált jó minőségű lineáris tápra (de nem ultra alacsony zajú modern stabokkal) cserélve érezhető javulás. Ez volt a level 1.
A level 2 az iPower2 és az X volt. Nagyon elenyésző volt az X előnye. Ritkán vettem észre. Inkább a Streamer oldalán jött ki picit jobbnak.
A level 3 az a lineáris táp volt ultra alacsony modern stabokkal (zaj max.1-4uV)
Ezek voltak a legjobbak amit ki tudtam hozni a "konnektorból".
Ezt überelni csak tisztán akkus táppal lehetett, nagyon alacsony belső ellenállású lithium cellák segítségével. Ez a level 4 nálam.
Most egy ilyen megoldással tápolom őket és épp néhány barátom számára is építek egy ilyen megoldást.
Remélem segítettem valamelyest.
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
- mishow
- V.I.P.

Most nekem lenne egy kérdésem:
De mire?
De mire?
- eric.cartman
- Beköltözött

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Jó hír azoknak az Auralic Aries Femto vagy LE tulajdonosok akik szeretnének új OLED kijelzőt a gépükbe mert zavarja őket, hogy sokat fakult az évek során, ráadásul egy csomó pixel ami sokat volt aktív az jóval halványabb mára (én is így voltam ezzel mostanáig):
De sikerült vennem új gyártású, vélhetőleg már újabb és jobb technikával gyártott OLED kijelzőket és természetesen ha kell tudom cserélni is őket szakszerű, kipróbált módon.
Akit érdekel írjon privátban.
Szép napot!
Jó hír azoknak az Auralic Aries Femto vagy LE tulajdonosok akik szeretnének új OLED kijelzőt a gépükbe mert zavarja őket, hogy sokat fakult az évek során, ráadásul egy csomó pixel ami sokat volt aktív az jóval halványabb mára (én is így voltam ezzel mostanáig):
De sikerült vennem új gyártású, vélhetőleg már újabb és jobb technikával gyártott OLED kijelzőket és természetesen ha kell tudom cserélni is őket szakszerű, kipróbált módon.
Akit érdekel írjon privátban.
Szép napot!
Az Aries nem feltétlenül kéri a külön DAC-ot. Én azzal használom, de mint korábban írtam, komplett egységként is meglepően jó hangot tud, szóval nem ütöd ki az "egydobozos" elvedet. Ráadásul MQA-t vagy csak az analóg kimeneten tud, vagy olyan külső DAC-kal, ami maga is MQA képes. A Heed nem ilyen, de én a flac beállítással hallgatom, így nekem ez nem érdekes.
Jogos az utolsó mondatod: ha megszeged a saját magad elé állított szabályt, és mégis elindulsz sztreamer + dac irányba, akkor ott bizony meg fog érkezni a hifi-bogár, ha akarod, ha nem ...
Ezt neked kell eldöntened - én lehet elsőre egy Limetree vagy Mini mellett döntenék, ebayen találsz, és ha nem tetszik, ugyanolyan gyorsan és ugyanannyiért eladod. Ebben az esetben nem kell mások véleményére adni, lesz saját, pénzedbe meg nem fog kerülni, mert mindkét készülék gyorsan forgó termék a használt piacon.
Ha pedig egyik sem győz meg, akkor jöhet Lumin, egy nagyobb pénztárca nyitással
Ps: A Heed opció választása előtt feltétlenül tájékozódj, hogy a TE előfokodba melyik kártya mehet bele, és egyáltalán van-e most elérhető kártya? Sajnos a csipszhiány Zsoltéket sem kíméli, ahogy senkit sem a gyártók közül ...
- mishow
- V.I.P.

A Limetree az új fw óta tudja a Tidal Connectet, ami praktikum szempontjából nagy előny. A Lumin más kategória, de nem vagyok biztos, hogy a plusz árért annyival több hangot is kapsz.sbfan írta: ↑2022.03.07., hétf. 19:55Saját flac állomány, Tidal és (ha egyszer lesz) spotify hifi lenne hallgatva jellemzően. Fizetős szoftveres irányba (roon vagy hasonló) nem gondolom, hogy elmennék. A limetree radarra került, de a neten több helyen azt találtam, hogy a Lumin D2höz képest kevésbé meggyőző. (Nyilván árban is más story).
Az Aries mini eléggé meggyőző azok alapján amit olvasok, az általad irtak is megerősítik ezt, illetve ott a táp minősége elég egyértelmű. De a mögé biztosan kell egy külön DAC, azzal meg az egy dobozos alapvetésem ellen mennék. Ha viszont ezt meteszem, akkor jön a kérdés, hogy "nagy" HEED DAC kártya vagy valami külön DAC. mondjuk egy Chord Qutest például vagy egy Denafrips Pontus 2. Elbizonytalanodtam. Vagy mégsem? :)
Az Aries nem feltétlenül kéri a külön DAC-ot. Én azzal használom, de mint korábban írtam, komplett egységként is meglepően jó hangot tud, szóval nem ütöd ki az "egydobozos" elvedet. Ráadásul MQA-t vagy csak az analóg kimeneten tud, vagy olyan külső DAC-kal, ami maga is MQA képes. A Heed nem ilyen, de én a flac beállítással hallgatom, így nekem ez nem érdekes.
Jogos az utolsó mondatod: ha megszeged a saját magad elé állított szabályt, és mégis elindulsz sztreamer + dac irányba, akkor ott bizony meg fog érkezni a hifi-bogár, ha akarod, ha nem ...
Ezt neked kell eldöntened - én lehet elsőre egy Limetree vagy Mini mellett döntenék, ebayen találsz, és ha nem tetszik, ugyanolyan gyorsan és ugyanannyiért eladod. Ebben az esetben nem kell mások véleményére adni, lesz saját, pénzedbe meg nem fog kerülni, mert mindkét készülék gyorsan forgó termék a használt piacon.
Ha pedig egyik sem győz meg, akkor jöhet Lumin, egy nagyobb pénztárca nyitással
Ps: A Heed opció választása előtt feltétlenül tájékozódj, hogy a TE előfokodba melyik kártya mehet bele, és egyáltalán van-e most elérhető kártya? Sajnos a csipszhiány Zsoltéket sem kíméli, ahogy senkit sem a gyártók közül ...
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 432
A limetree nagyon jó kis cucc! Évekig hallgattam Heed Obelisk Si2/X2 + Heed Enigma párossal. Nagyon összeillenek!sbfan írta: ↑2022.03.06., vas. 07:46
Őszintén köszönöm, hogy mindenzt leírtad. Volt bene sok hasznos gondolat. Saját flac állomány, Tidal és (ha egyszer lesz) spotify hifi lenne hallgatva jellemzően. Fizetős szoftveres irányba (roon vagy hasonló) nem gondolom, hogy elmennék. A limetree radarra került, de a neten több helyen azt találtam, hogy a Lumin D2höz képest kevésbé meggyőző. (Nyilván árban is más story).
Megváltam a Heed termékektől, mert nem akartam komoly rendszert tartani a kevés időm (új munkahely) miatt.
A limetree megmaradt. Ez az AKM verzió még. Sokkal egyszerűbb rendszerem van most, de nagyon húzza felfelé az alap Nad és Jbl párost. Mondhatjuk úgy, hogy nagyon segít nekik, hogy jól szóljanak együtt. Most értettem meg, hogy milyen fontos is a forrás még a belépő kategóriánál is. Nem utolsó sorban az éjjeli zenehallgatáshoz van benne egy jó fejhallgató erősítő is. Az egyik legjobb hifi vételem....
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
- PgSpa
- Fórumlakó

- Értékelés: 446
Annyi pénzért már kapsz Abacus-t, va DA-t használtan.
- sbfan
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
Őszintén köszönöm, hogy mindenzt leírtad. Volt bene sok hasznos gondolat. Saját flac állomány, Tidal és (ha egyszer lesz) spotify hifi lenne hallgatva jellemzően. Fizetős szoftveres irányba (roon vagy hasonló) nem gondolom, hogy elmennék. A limetree radarra került, de a neten több helyen azt találtam, hogy a Lumin D2höz képest kevésbé meggyőző. (Nyilván árban is más story).mishow írta: ↑2022.03.07., hétf. 08:54A PRE két belső kártyahellyel rendelkezik, ezért mertem ajánlani, hogy esetleg abba tegyél egy DAC kártyát. Nem tudom, neked melyik Obelisk PRE generáció van, de szerintem az újabbak már fogadják a v2 sorozatú, un. nagykártyákat.
(...)
Sajnos ez még ma sem egyértelmű ... bocs, ha olyanokat írok, ami számodra az, de - ahogy fentebb írtam - ez szerintem sokakat érdekelhet, aki most indul el a stream felé.
Az Aries mini eléggé meggyőző azok alapján amit olvasok, az általad irtak is megerősítik ezt, illetve ott a táp minősége elég egyértelmű. De a mögé biztosan kell egy külön DAC, azzal meg az egy dobozos alapvetésem ellen mennék. Ha viszont ezt meteszem, akkor jön a kérdés, hogy "nagy" HEED DAC kártya vagy valami külön DAC. mondjuk egy Chord Qutest például vagy egy Denafrips Pontus 2. Elbizonytalanodtam. Vagy mégsem? :)
Nincs plusz doboz - kábel - tápegység, nincs a szó hagyományos értelmében vett "külső" DAC, a Heed szinergia tökéletes, ezért mertem ajánlani.
OK, vettem, hogy neked ez nem opció, csak azért írom le újra, mert van, aki ezt nem tudja, hátha másnak segít - erről nem is írok többet.
Az olyan igényekre, mint a tied - vagyis igényes hang, nagyjából plug&play beüzemelés, egyetlen dobozban minden - találták ki tipikusan a Lindemann Limetree Network streamert. Az árkategóriába bőséggel belefér, a hangját mindenki dícséri, gyakran van használtan a piacon. A mkI verzió a népszerűbb, aminben még az eredeti AKM chippek vannak, de állítólag az új verzió sem szól rosszul. Ha ennyire a egydobozos megoldást keresed, szerintem maradj annál.
Az Auralic Aries Mini, ami nekem is van, valóban remek hangú cucc, tudja a TIDAL MQA kibontást, a Spotify Connectet, BT/AirPlay képes, Roon Ready, használható UPnP hálózati eszközként, van koax/optikai/usb kimenete, ha egyszer mégis fejlesztenél. Ezt mindenképp a saját lineáris tápjával érdemes megvenni, és nálam kábellel csatlakozik a hálózatra. Teljes Heed láncban hallgatom, jól passzol hozzá. Már nem gyártják (sem ezt, sem sima Ariest, a városi legendák szerint azért, mert "túl" jóra sikerültek, és így a nagyobb Auralicok házi konkurrensei lettek) de használtan mindig előbukkan valahol.
Azt nem írtad, mire szeretnéd használni? Csak valamelyik streaming szolgáltatóra fizetnél elő, vagy saját zenét is játszanál le vele hálózaton, saját szerverről, tárolóról?
Ha streamingre használnád, oda kell figyelni, hogy az eszköz támogatja-e az előfizetett (vagy előfizetni tervezett) szolgáltatást.
Ha hálózati eszközként használnád, akkor meg azt kell megnézni, melyik hálózati szoftverre szeretnél berendezkedni, és hogy ahhoz mennyire passzol a kinézett kütyü?
Sajnos ez még ma sem egyértelmű ... bocs, ha olyanokat írok, ami számodra az, de - ahogy fentebb írtam - ez szerintem sokakat érdekelhet, aki most indul el a stream felé.
- mishow
- V.I.P.

A PRE két belső kártyahellyel rendelkezik, ezért mertem ajánlani, hogy esetleg abba tegyél egy DAC kártyát. Nem tudom, neked melyik Obelisk PRE generáció van, de szerintem az újabbak már fogadják a v2 sorozatú, un. nagykártyákat.
Nincs plusz doboz - kábel - tápegység, nincs a szó hagyományos értelmében vett "külső" DAC, a Heed szinergia tökéletes, ezért mertem ajánlani.
OK, vettem, hogy neked ez nem opció, csak azért írom le újra, mert van, aki ezt nem tudja, hátha másnak segít - erről nem is írok többet.
Az olyan igényekre, mint a tied - vagyis igényes hang, nagyjából plug&play beüzemelés, egyetlen dobozban minden - találták ki tipikusan a Lindemann Limetree Network streamert. Az árkategóriába bőséggel belefér, a hangját mindenki dícséri, gyakran van használtan a piacon. A mkI verzió a népszerűbb, aminben még az eredeti AKM chippek vannak, de állítólag az új verzió sem szól rosszul. Ha ennyire a egydobozos megoldást keresed, szerintem maradj annál.
Az Auralic Aries Mini, ami nekem is van, valóban remek hangú cucc, tudja a TIDAL MQA kibontást, a Spotify Connectet, BT/AirPlay képes, Roon Ready, használható UPnP hálózati eszközként, van koax/optikai/usb kimenete, ha egyszer mégis fejlesztenél. Ezt mindenképp a saját lineáris tápjával érdemes megvenni, és nálam kábellel csatlakozik a hálózatra. Teljes Heed láncban hallgatom, jól passzol hozzá. Már nem gyártják (sem ezt, sem sima Ariest, a városi legendák szerint azért, mert "túl" jóra sikerültek, és így a nagyobb Auralicok házi konkurrensei lettek) de használtan mindig előbukkan valahol.
Azt nem írtad, mire szeretnéd használni? Csak valamelyik streaming szolgáltatóra fizetnél elő, vagy saját zenét is játszanál le vele hálózaton, saját szerverről, tárolóról?
Ha streamingre használnád, oda kell figyelni, hogy az eszköz támogatja-e az előfizetett (vagy előfizetni tervezett) szolgáltatást.
Ha hálózati eszközként használnád, akkor meg azt kell megnézni, melyik hálózati szoftverre szeretnél berendezkedni, és hogy ahhoz mennyire passzol a kinézett kütyü?
Linn Majik Ds
Van benne dac, és a linn software ügyileg nagyon naprakészen támogatja a lejátszóit.
MQA-t nem játszik.
Van benne dac, és a linn software ügyileg nagyon naprakészen támogatja a lejátszóit.
MQA-t nem játszik.
Lumin T2 ---->Gato Amp150 ---->Opera Quinta Se
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 257
Az Aries Mini-ben mondjuk van DAC az ajánlottak közül (csak a kollégák digitális kijáraton használják). Ha tudsz hallgass meg egyet.sbfan írta: ↑2022.03.06., vas. 07:46Köszönöm, de továbbra is dac+streamert szeretnék venni egy készülékben. Ezért írtam bele az első posztomba, hogy: "Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz." Továbbra is erre kérnék javaslatokat! Kaptam már pre+streamer illetve csak streamer javaslatot, de egyik sem az amiben segítséget kértem... Ha bárkinek van gondolata hálózati lejátszóra amiben VAN dac is és amit meg kellene fontolnom, kérem írja le! Más irányok tényleg nem érdekelnek. Köszi!mishow írta: ↑2022.03.05., szomb. 21:12Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal. Az Aries Femto cca 1000€ körül elég gyakran van használtan, a saját gyári táppal (nem az LE, a sima!)
- sbfan
- Lefelé a lejtőn

Köszönöm, de továbbra is dac+streamert szeretnék venni egy készülékben. Ezért írtam bele az első posztomba, hogy: "Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz." Továbbra is erre kérnék javaslatokat! Kaptam már pre+streamer illetve csak streamer javaslatot, de egyik sem az amiben segítséget kértem... Ha bárkinek van gondolata hálózati lejátszóra amiben VAN dac is és amit meg kellene fontolnom, kérem írja le! Más irányok tényleg nem érdekelnek. Köszi!mishow írta: ↑2022.03.05., szomb. 21:12Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal. Az Aries Femto cca 1000€ körül elég gyakran van használtan, a saját gyári táppal (nem az LE, a sima!)
+1: a Mini saját dacja kibontja az MQA-t, ami engem nem izgat, de ha valakit igen …
- mishow
- V.I.P.

Én igen. És meglepően jó! Ha nem volna a DA, simán tudnék vele élni.
+1: a Mini saját dacja kibontja az MQA-t, ami engem nem izgat, de ha valakit igen …
- PgSpa
- Fórumlakó

- Értékelés: 446
A helyedben én valószínűleg ebben az irányban gondolkodnék, valószínűleg még az Obelisk PRE-t is kiválthatná.
[/quote]
A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.
[/quote]
Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal.
[/quote]
Nekem is Aries Mini szolgáltat az Abacus USB bemenetére és elégedett vagyok az eredménnyel. Mishow, te kipróbáltad az Aries Mini saját DAC-ját? Én bevallom, hogy nem...
[/quote]
A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.
[/quote]
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal.
[/quote]
Nekem is Aries Mini szolgáltat az Abacus USB bemenetére és elégedett vagyok az eredménnyel. Mishow, te kipróbáltad az Aries Mini saját DAC-ját? Én bevallom, hogy nem...
- mishow
- V.I.P.

- sbfan
- Lefelé a lejtőn

A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.juliush írta: ↑2022.03.05., szomb. 18:33Szia!
A helyedben én valószínűleg ebben az irányban gondolkodnék, valószínűleg még az Obelisk PRE-t is kiválthatná.
https://www.naimaudio.com/product/nac-n-272
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 5-172-7777
Sok sikert kívánok!
Ettől függetlenül köszönöm az ötletet. A NAIMot megnézem, de ha a PRE marad, márpedig marad, akkor nem feltétlenül akarok felárat fizetni egy előerősítő funkcióért, ami nem lenne kihasználva.
Sok sikert kívánok!
Szia!sbfan írta: ↑2022.03.05., szomb. 15:57Sziasztok,
Hálózati lejátszó / streamer ügyben nézelődök. Használt cucc lesz mindenképpen. Eddig a Lumin d2 tünt fel a radaron, az árkategória amire gondoltam ehhez illeszkedően olyan 1500-1700 EUR. Nem akarok újat venni és mindenképpen 2000 EUR alatt kellene maradnia a használt árának.
Tudnátok segíteni hogy mi van ebben az árkategóriában amit még meg kellene fontolnom? Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz.
A láncom jelenleg: Harbeth M30.1 - 2*Heed Obelisk PM - Heed Obelisk PRE.
Köszi minden tippet előre is!
Ja és még NEM aktuális a vásárlás, szóval eladókat kérem ne keressenek saját, éppen eladó vasakkal.
Sok sikert kívánok!
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- sbfan
- Lefelé a lejtőn

Sziasztok,
Hálózati lejátszó / streamer ügyben nézelődök. Használt cucc lesz mindenképpen. Eddig a Lumin d2 tünt fel a radaron, az árkategória amire gondoltam ehhez illeszkedően olyan 1500-1700 EUR. Nem akarok újat venni és mindenképpen 2000 EUR alatt kellene maradnia a használt árának.
Tudnátok segíteni hogy mi van ebben az árkategóriában amit még meg kellene fontolnom? Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz.
Ja és még NEM aktuális a vásárlás, szóval eladókat kérem ne keressenek saját, éppen eladó vasakkal.
Te nem is vagy az Ikea vagy a Media Markt. Nem tudom, ott mennyi ilyet adnak el, de hájendet biztosan nem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla