Maximálisan egyetértek Supravox kollégával. Sajnos ide majdhogynem kötelező a jó kábelezés. Most vásároltam egy Auralic Aries Femto készüléket használtan, amit azért nem mondanak rossz hangúnak még ma sem, annak ellenére hogy nem mai darab. Otthon fiókban talált kábelekkel nagyon gyengén muzsikált. Gondoltam teszek egy utolsó próbát mielőtt meghirdetem eladásra. Én többek ajánlására Hydra USB kábellel próbáltam. A gyenge music centeres hangból azonnal minőségi hang lett. Most jön hozzá egy szintén Hydra lan kábel, jövő héten kapom meg.sbfan írta: ↑2022.03.12., szomb. 10:59Sziasztok,
A digitális forrásokkal ismerkedek éppen és keresek egy digitális forrás és egy dac közé egy optikai illetve egy usb kábelt.
Nem hiszek a kábel woodooban. Az analóg vonalon számomra a belden kábelek ár/érték szempontból tökéletesek mind hangfal mind ic kábelként, hogy adjak valami támpontot mit is keresek.
Hasonló megközelítéssel tudnátok kiemelkedő ár/ érték arányú optikai és usb kábelt ajánlani? Lehet pro audio is vagy más is, a lényeg hogy ne menjünk el a csilliós kábelek irányába.
Nagyon köszönöm!
Nálam ez a helyzet, nem garantálom hogy nálad is, de tegyél próbát.
Én ezt vettem, de próbára szerintem adnak.
https://audiocable.hu/termek/next-carbo ... b-2-0-a-b/