Köszi a tippet!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Linn Majik Ds
Van benne dac, és a linn software ügyileg nagyon naprakészen támogatja a lejátszóit.
MQA-t nem játszik.
Van benne dac, és a linn software ügyileg nagyon naprakészen támogatja a lejátszóit.
MQA-t nem játszik.
Naim Nd5xs2 ---->Gato Amp150 ---->Dynaudio Special 25
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 255
Az Aries Mini-ben mondjuk van DAC az ajánlottak közül (csak a kollégák digitális kijáraton használják). Ha tudsz hallgass meg egyet.sbfan írta: ↑2022.03.06., vas. 07:46Köszönöm, de továbbra is dac+streamert szeretnék venni egy készülékben. Ezért írtam bele az első posztomba, hogy: "Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz." Továbbra is erre kérnék javaslatokat! Kaptam már pre+streamer illetve csak streamer javaslatot, de egyik sem az amiben segítséget kértem... Ha bárkinek van gondolata hálózati lejátszóra amiben VAN dac is és amit meg kellene fontolnom, kérem írja le! Más irányok tényleg nem érdekelnek. Köszi!mishow írta: ↑2022.03.05., szomb. 21:12Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal. Az Aries Femto cca 1000€ körül elég gyakran van használtan, a saját gyári táppal (nem az LE, a sima!)
- sbfan
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
Köszönöm, de továbbra is dac+streamert szeretnék venni egy készülékben. Ezért írtam bele az első posztomba, hogy: "Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz." Továbbra is erre kérnék javaslatokat! Kaptam már pre+streamer illetve csak streamer javaslatot, de egyik sem az amiben segítséget kértem... Ha bárkinek van gondolata hálózati lejátszóra amiben VAN dac is és amit meg kellene fontolnom, kérem írja le! Más irányok tényleg nem érdekelnek. Köszi!mishow írta: ↑2022.03.05., szomb. 21:12Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal. Az Aries Femto cca 1000€ körül elég gyakran van használtan, a saját gyári táppal (nem az LE, a sima!)
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2582
Én igen. És meglepően jó! Ha nem volna a DA, simán tudnék vele élni.
+1: a Mini saját dacja kibontja az MQA-t, ami engem nem izgat, de ha valakit igen …
- PgSpa
- Fórumlakó

- Értékelés: 439
A helyedben én valószínűleg ebben az irányban gondolkodnék, valószínűleg még az Obelisk PRE-t is kiválthatná.
[/quote]
A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.
[/quote]
Akkor meg a PRE-be egy v2.3 kártya, és választhatsz dac nélküli streamert.
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal.
[/quote]
Nekem is Aries Mini szolgáltat az Abacus USB bemenetére és elégedett vagyok az eredménnyel. Mishow, te kipróbáltad az Aries Mini saját DAC-ját? Én bevallom, hogy nem...
[/quote]
A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.
[/quote]
Azt nem tudom, hogy a mostani chip helyzetben van-e eladó Heed DA kártya, de ha igen, akkor tudom ajánlani az Auralic streamereket. Nálam a Mini a nagy táppal nagyon szerethető hangot tud a Heed lánccal.
[/quote]
Nekem is Aries Mini szolgáltat az Abacus USB bemenetére és elégedett vagyok az eredménnyel. Mishow, te kipróbáltad az Aries Mini saját DAC-ját? Én bevallom, hogy nem...
- mishow
- V.I.P.

- sbfan
- Lefelé a lejtőn

A Heed láncom számomra az út vége, azt nem cserélem le tutira. Szeretnék elé egy korrekt forrást és ennyi.juliush írta: ↑2022.03.05., szomb. 18:33Szia!
A helyedben én valószínűleg ebben az irányban gondolkodnék, valószínűleg még az Obelisk PRE-t is kiválthatná.
https://www.naimaudio.com/product/nac-n-272
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 5-172-7777
Sok sikert kívánok!
Ettől függetlenül köszönöm az ötletet. A NAIMot megnézem, de ha a PRE marad, márpedig marad, akkor nem feltétlenül akarok felárat fizetni egy előerősítő funkcióért, ami nem lenne kihasználva.
Sok sikert kívánok!
Szia!sbfan írta: ↑2022.03.05., szomb. 15:57Sziasztok,
Hálózati lejátszó / streamer ügyben nézelődök. Használt cucc lesz mindenképpen. Eddig a Lumin d2 tünt fel a radaron, az árkategória amire gondoltam ehhez illeszkedően olyan 1500-1700 EUR. Nem akarok újat venni és mindenképpen 2000 EUR alatt kellene maradnia a használt árának.
Tudnátok segíteni hogy mi van ebben az árkategóriában amit még meg kellene fontolnom? Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz.
A láncom jelenleg: Harbeth M30.1 - 2*Heed Obelisk PM - Heed Obelisk PRE.
Köszi minden tippet előre is!
Ja és még NEM aktuális a vásárlás, szóval eladókat kérem ne keressenek saját, éppen eladó vasakkal.
Sok sikert kívánok!
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- sbfan
- Lefelé a lejtőn

Sziasztok,
Hálózati lejátszó / streamer ügyben nézelődök. Használt cucc lesz mindenképpen. Eddig a Lumin d2 tünt fel a radaron, az árkategória amire gondoltam ehhez illeszkedően olyan 1500-1700 EUR. Nem akarok újat venni és mindenképpen 2000 EUR alatt kellene maradnia a használt árának.
Tudnátok segíteni hogy mi van ebben az árkategóriában amit még meg kellene fontolnom? Kizárólag teljes értékű hálózati lejátszó jöhet szóba belső DAC-kal, külön DAC nincs és nem is lesz.
Ja és még NEM aktuális a vásárlás, szóval eladókat kérem ne keressenek saját, éppen eladó vasakkal.
Te nem is vagy az Ikea vagy a Media Markt. Nem tudom, ott mennyi ilyet adnak el, de hájendet biztosan nem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Szerencsére én sokkal több high-endet adok el mint ilyen Sonos és hasonló lifestyle cuccokat.fapaci írta: ↑2022.02.21., hétf. 15:45A hetekben két ismerősöm is vásárolt ilyen kütyüt és nagyon szeretik. Egy másik ismerősöm is vett hasonló cuccot karácsonykor, szintén elégedetten használja. 2 hete egy komplett BOSE rendszert telepítettem, cuki készülékek, falra rögzíthető csinos hangdobozok. Hifista szemmel nyilván nevetségesek, de a hangzás teljesen rendben volt. Éppen most tervezek egy hasonló, 3 zónás rendszert, amit majd valamikor tavasszal kell telepíteni. Elvárás, hogy semmi ne látszódjon, de amit nem lehet elrejteni, az legalább nézzen ki nagyon jól, az egész család könnyen tudja használni és a hangzásra ne legyen panasz. Ezekkel a LifeStyle cuccokkal ezt meg is lehet csinálni, de a minőség persze itt sem olcsó, 2-3 milliót is el lehet költeni egy ilyen rendszerre, ami ugye HiFi-ben is csak alulról karcolja a középszintet.mishow írta: ↑2022.02.21., hétf. 14:40Kieg: Hogy a hardver mennyire meghatározó, arra egy friss példa. Az egyik barátom vett a gyerekeknek karácsonyra Ikea Symfonisk hangszórókat. Annyira megszerették, hogy vettek a konyhába is, és mert azok ugye egyébként Sonos készülékek, kipróbáltak egy "igazi" Sonos készüléket a nappaliban. Most ott tartanak, hogy a Spotify lemondva, és mert amúgy Almásak, Apple Music lett helyette, aminek meg pont a Sonos az egyik dedikált streamere. Vagyis egyértelműen a lejátszó határozta meg a szolgáltató vál(asz)tást, ami minimum elgondolkodtató!
A négy esetben közös, hogy mindannyian valamilyen streaming szolgáltatást használnak (Spotify, Apple Music, Netflix) zenehallgatáshoz és filmnézéshez (a Tidal-ról csak az egyikük hallott), riasztja őket a hagyományos HiFi az ormótlan készülékekkel, de vágynak a minőségre. Ezek azok a felhasználók, akik a zenei piacot képezik, tömegesen vásárolnak, fogyasztanak és fizetnek elő szolgáltatásokra. Rájuk szoktunk hivatkozni, mikor a zenekiadók logikáját emlegetjük, hiszen sokkal többen vannak, mint a hifisták.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- mishow
- V.I.P.

Bizony, erre céloztam a korábbi kommentemben. Azt csak mi gondoljuk, hogy tényezők vagyunk, de igazán csak maroknyi csodabogár. Valójában mi "hifisták" már nem számítunk kereskedelmileg releváns tételnek - akár teszik, akár nemfapaci írta: ↑2022.02.21., hétf. 15:45A négy esetben közös, hogy mindannyian valamilyen streaming szolgáltatást használnak (Spotify, Apple Music, Netflix) zenehallgatáshoz és filmnézéshez (a Tidal-ról csak az egyikük hallott), riasztja őket a hagyományos HiFi az ormótlan készülékekkel, de vágynak a minőségre. Ezek azok a felhasználók, akik a zenei piacot képezik, tömegesen vásárolnak, fogyasztanak és fizetnek elő szolgáltatásokra. Rájuk szoktunk hivatkozni, mikor a zenekiadók logikáját emlegetjük, hiszen sokkal többen vannak, mint a hifisták.
- mishow
- V.I.P.

Ja, a főoldalt nekem is ezekkel b@xarinja tele, de én a "My Daily Discovery" és a "My New Arrivals" ajánlásokra gondolok. Ezek pár nap után megtanulták az ízlésemet, és ha valami tetszik, akkor lent a stilizált hangjeggyel azonnal ad egy csomó hasonlót.
Sőt, a "My Mix" menüben csinált külön komolyzenei válogatást, azok is egyre jobbak.
A Roon nyilván egy másik világ, de az esti háttérzenék kedvéért nincs kedvem beleásni magam.
De ez már inkább a másik topic, a sztríminges ....
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11131
- Kapcsolat:
A hetekben két ismerősöm is vásárolt ilyen kütyüt és nagyon szeretik. Egy másik ismerősöm is vett hasonló cuccot karácsonykor, szintén elégedetten használja. 2 hete egy komplett BOSE rendszert telepítettem, cuki készülékek, falra rögzíthető csinos hangdobozok. Hifista szemmel nyilván nevetségesek, de a hangzás teljesen rendben volt. Éppen most tervezek egy hasonló, 3 zónás rendszert, amit majd valamikor tavasszal kell telepíteni. Elvárás, hogy semmi ne látszódjon, de amit nem lehet elrejteni, az legalább nézzen ki nagyon jól, az egész család könnyen tudja használni és a hangzásra ne legyen panasz. Ezekkel a LifeStyle cuccokkal ezt meg is lehet csinálni, de a minőség persze itt sem olcsó, 2-3 milliót is el lehet költeni egy ilyen rendszerre, ami ugye HiFi-ben is csak alulról karcolja a középszintet.mishow írta: ↑2022.02.21., hétf. 14:40Kieg: Hogy a hardver mennyire meghatározó, arra egy friss példa. Az egyik barátom vett a gyerekeknek karácsonyra Ikea Symfonisk hangszórókat. Annyira megszerették, hogy vettek a konyhába is, és mert azok ugye egyébként Sonos készülékek, kipróbáltak egy "igazi" Sonos készüléket a nappaliban. Most ott tartanak, hogy a Spotify lemondva, és mert amúgy Almásak, Apple Music lett helyette, aminek meg pont a Sonos az egyik dedikált streamere. Vagyis egyértelműen a lejátszó határozta meg a szolgáltató vál(asz)tást, ami minimum elgondolkodtató!
A négy esetben közös, hogy mindannyian valamilyen streaming szolgáltatást használnak (Spotify, Apple Music, Netflix) zenehallgatáshoz és filmnézéshez (a Tidal-ról csak az egyikük hallott), riasztja őket a hagyományos HiFi az ormótlan készülékekkel, de vágynak a minőségre. Ezek azok a felhasználók, akik a zenei piacot képezik, tömegesen vásárolnak, fogyasztanak és fizetnek elő szolgáltatásokra. Rájuk szoktunk hivatkozni, mikor a zenekiadók logikáját emlegetjük, hiszen sokkal többen vannak, mint a hifisták.
Én speciel szívből gyűlölöm a Tidal saját appját, kizárólag autóban használom, mert ott nincs más lehetőségem. Itthon a Tidal-t kizárólag Roon integráción belül használom, így el tudom kerülni a hülye ajánlásaikat, melyek még véletlenül sem igazodnak ízlésemhez, különben nem tolna a képembe folyamatosan rappereket meg az árendbi zenészek rémes vernyákolását. Érdekes hogy Roon meg tudja oldani ugyanezt normálisan, ha Debussyt indítok el, akkor impresszionista zenékkel folytatja, ha bebop jazzt, akkor meg azzal.mishow írta: ↑2022.02.21., hétf. 14:40Azt hiszem, a Tidal egyetlen lehetősége, hogy fennmaradjon, és a hifisták körében végleg kiüsse a Spotify-t, csak a Tidal Connect minél szélesebb elterjedése lenne.
Nem látom át a dolog jogi hátterét, és nem tudom, a Tidal-nek vagy a hardvereseknek kellene lépni ezügyben, de pl a múlt héten visszakaptam a barátomtól a kis Chromecast Audio kütyümet, és bár hangban - nyilván - nem tudja felvenni a versenyt az Auralic Minivel, de tudja a Tidal Connect funkciót, és így elkezdtem használni direktben a Tidal appot.
Még nincs egy heti aktivitásom, de már egész ügyes zenéket talál nekem, majdnem eléri a Spotify szintet.
El is döntöttem, hogy a Spoty megy pihenni, de az Auralicot nem szívesen adnám fel - viszont a Connect hiánya miatt most kicsit "megharagudtam" rá, vagy inkább úgy mondanám, hagy egy kis rossz szájízt bennem.
Még az is megfordult a fejemben, hogy lecserélem, na de mire?
Bluesound: nem. A Pi nem az én világom, és PC/laptop se kell a nappaliba. A Heed DA hangját szeretem, tehát dac sem kell bele. A Lindemann streamere szerintem túlárazott.
Néztem az iFi ZEN streamerét, de arról meg nem tudok semmit. Azt vágom, hogy valójában az is egy Pi, csak elegánsan bedobozolva, ami pont nem izgatna, csak hát az Auralic TÉNYLEG nagyon jól szól, és ebből nem szívesen engednék ...
És mindehhez csak annyi kellett, hogy egy kis "kabátgomb" újra bekerüljön a rendszerbe![]()
![]()
![]()
Kieg: Hogy a hardver mennyire meghatározó, arra egy friss példa. Az egyik barátom vett a gyerekeknek karácsonyra Ikea Symfonisk hangszórókat. Annyira megszerették, hogy vettek a konyhába is, és mert azok ugye egyébként Sonos készülékek, kipróbáltak egy "igazi" Sonos készüléket a nappaliban. Most ott tartanak, hogy a Spotify lemondva, és mert amúgy Almásak, Apple Music lett helyette, aminek meg pont a Sonos az egyik dedikált streamere.
Vagyis egyértelműen a lejátszó határozta meg a szolgáltató vál(asz)tást, ami minimum elgondolkodtató!
BARTIMEX AUDIO Honlap
- mishow
- V.I.P.

Azt hiszem, a Tidal egyetlen lehetősége, hogy fennmaradjon, és a hifisták körében végleg kiüsse a Spotify-t, csak a Tidal Connect minél szélesebb elterjedése lenne.
Nem látom át a dolog jogi hátterét, és nem tudom, a Tidal-nek vagy a hardvereseknek kellene lépni ezügyben, de pl a múlt héten visszakaptam a barátomtól a kis Chromecast Audio kütyümet, és bár hangban - nyilván - nem tudja felvenni a versenyt az Auralic Minivel, de tudja a Tidal Connect funkciót, és így elkezdtem használni direktben a Tidal appot.
Még nincs egy heti aktivitásom, de már egész ügyes zenéket talál nekem, majdnem eléri a Spotify szintet.
El is döntöttem, hogy a Spoty megy pihenni, de az Auralicot nem szívesen adnám fel - viszont a Connect hiánya miatt most kicsit "megharagudtam" rá, vagy inkább úgy mondanám, hagy egy kis rossz szájízt bennem.
Bluesound: nem. A Pi nem az én világom, és PC/laptop se kell a nappaliba. A Heed DA hangját szeretem, tehát dac sem kell bele. A Lindemann streamere szerintem túlárazott.
Néztem az iFi ZEN streamerét, de arról meg nem tudok semmit. Azt vágom, hogy valójában az is egy Pi, csak elegánsan bedobozolva, ami pont nem izgatna, csak hát az Auralic TÉNYLEG nagyon jól szól, és ebből nem szívesen engednék ...
És mindehhez csak annyi kellett, hogy egy kis "kabátgomb" újra bekerüljön a rendszerbe
Kieg: Hogy a hardver mennyire meghatározó, arra egy friss példa. Az egyik barátom vett a gyerekeknek karácsonyra Ikea Symfonisk hangszórókat. Annyira megszerették, hogy vettek a konyhába is, és mert azok ugye egyébként Sonos készülékek, kipróbáltak egy "igazi" Sonos készüléket a nappaliban. Most ott tartanak, hogy a Spotify lemondva, és mert amúgy Almásak, Apple Music lett helyette, aminek meg pont a Sonos az egyik dedikált streamere.
Vagyis egyértelműen a lejátszó határozta meg a szolgáltató vál(asz)tást, ami minimum elgondolkodtató!
És mindehhez csak annyi kellett, hogy egy kis "kabátgomb" újra bekerüljön a rendszerbe
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 111
Nagyon dolgoznak rajta, szerintem lesz!eric.cartman írta: ↑2022.02.18., pén. 22:41Jól értem? A D2-n nem működik a Tidal Connect?
[Update - Google segített]
Ez hasznos infó volt - köszi. Epp most akartam venni egy D2-t egy projekt miatt, de így nem kell!
Azt hittem megy mindegyik gépükön. (nekem U1 Mini-n megy - amikor D2-m volt akkor meg még nem volt Lumin-okon Tidal Connect)
![]()
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Jól értem? A D2-n nem működik a Tidal Connect?
[Update - Google segített]
Ez hasznos infó volt - köszi. Epp most akartam venni egy D2-t egy projekt miatt, de így nem kell!
Azt hittem megy mindegyik gépükön. (nekem U1 Mini-n megy - amikor D2-m volt akkor meg még nem volt Lumin-okon Tidal Connect)
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
A support nagyon jó, nekem volt korábban egy komolynak tűnő problémám, nem bootolt be a gép. Írtam nekik, pár óra múlva küldtek egy szerviz file-t, amivel sikerült megoldani a hibát, azóta is stabilan működik.
Sokan kritizálják a beépített kapcsolóüzemű tápot. Az az igazság, hogy én is megcsináltam az upgrade-et, egy Sbooster+ultra szűrővel van táplálva a gép. Jobb lett, de egy jó kábellel nagyobb ugrást tudtam elérni hangminőségben. Ha van kérdésed és tudom a választ, akkor szívesen próbálok segíteni.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 111
Nekem D2-m van, így a DAC részéről nem írok. Nekem nagyon bejön, de azt hozzá kell tennem, hogy Roon-nal használom. Nem mondom, hogy a saját appjával nem lehet együtt élni, az elmúlt 3 évben sokat fejlődött, de ettől még nagyon alap, használni meg inkább csak tablettel ajánlott, bár az lehet iOS és android is. Nekem mind a kettőn stabilan működik. Tidal connect nem elérhető, csak T2-től felfelé, de dolgoznak a megoldáson, hardveres problémákkal küzdenek állítólag. Ha azt megoldják, akkor nem kérdés, Roon sem kell. Elérhető néhány 3. féltől származó alkalmazás is, de nekem azok is kompromisszumosak voltak. Deezer nincs, bár nekem nem is hiányzik. Mondjuk nagy kérdés, hogy mi lesz az újabb hi-res streaming platformokkal, mint pl. Apple music vagy Amazon, mert ezek támogatásának hiánya miatt szerintem egy idő után lemaradnak az újabb feltörekvők mögött. Igaz apple airplay-jel át lehet küldeni a zenét, de az azért nem az igazi.
A support nagyon jó, nekem volt korábban egy komolynak tűnő problémám, nem bootolt be a gép. Írtam nekik, pár óra múlva küldtek egy szerviz file-t, amivel sikerült megoldani a hibát, azóta is stabilan működik.
Sokan kritizálják a beépített kapcsolóüzemű tápot. Az az igazság, hogy én is megcsináltam az upgrade-et, egy Sbooster+ultra szűrővel van táplálva a gép. Jobb lett, de egy jó kábellel nagyobb ugrást tudtam elérni hangminőségben. Ha van kérdésed és tudom a választ, akkor szívesen próbálok segíteni.
Nem tudom, hogy feljebb lépés lesz e. Egyszerűen csak kiakarom próbálni. :dalto írta: ↑2022.02.10., csüt. 10:40És miből gondolod, hogy ez feljebb lépés lesz? Tudom, benne van a csúcs Sabre, de ez épp semmit sem mond el a hangjáról. Szerintem maximum oldalralépés, előrelépéshez ennél több kellene.DefJam írta: ↑2022.02.10., csüt. 10:27Na könnyes búcsút vettem a Node 2itől, igaza volt itt pár forumtarsnak. Semmit nem tudott hozzátenni a rendszeremhez.
Kinéztem egy DACot, mert ezt is kiakarom próbálni.
SMSL SU9.
A kérdésem az volna, hogy ezt erdemes lenne úgy bekötni, hogy kiveszem a Parasound elofokot a rendszerből és egyből XLRel a JBL vegfokba megy?
Vagy ezt ne eroltessem?
Amúgy mivel a Sabre DAC alapból szimmetrikus kimenetet biztosít, érdemes XLR-el bekötni.
Amúgy mivel a Sabre DAC alapból szimmetrikus kimenetet biztosít, érdemes XLR-el bekötni.
És miből gondolod, hogy ez feljebb lépés lesz? Tudom, benne van a csúcs Sabre, de ez épp semmit sem mond el a hangjáról. Szerintem maximum oldalralépés, előrelépéshez ennél több kellene.DefJam írta: ↑2022.02.10., csüt. 10:27Na könnyes búcsút vettem a Node 2itől, igaza volt itt pár forumtarsnak. Semmit nem tudott hozzátenni a rendszeremhez.
SMSL SU9.
A kérdésem az volna, hogy ezt erdemes lenne úgy bekötni, hogy kiveszem a Parasound elofokot a rendszerből és egyből XLRel a JBL vegfokba megy?
Vagy ezt ne eroltessem?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Na könnyes búcsút vettem a Node 2itől, igaza volt itt pár forumtarsnak. Semmit nem tudott hozzátenni a rendszeremhez.
SMSL SU9.
Vagy ezt ne eroltessem?
SMSL SU9.
Vagy ezt ne eroltessem?
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2778
Üdv. Mindenkinek!
Lumin U1 minivel kapcsolatban ha van valakinek személyes tapasztalata megoszthatná velem. Lehet privátban jobb lenne
Előre is köszi!
Lumin U1 minivel kapcsolatban ha van valakinek személyes tapasztalata megoszthatná velem. Lehet privátban jobb lenne
Előre is köszi!
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."