Szólni,jelezni kell ilyen esetekben.Mondjuk nem tudom mit gondol a "költő" mikor egy konkrét márkaként hirdet egy olyan kábelt ami nem az,zoli73 írta: ↑2022.03.01., kedd 11:38
Ez rendben is van, nem is rád irányult a felvetés.
Hanem mikor az eladó példányt, egy nagy(drága) márka, konkrét kábelének nevezi meg az eladó, amit, ha más nem látásból ismer mindenki, és tudja is hogyan néz ki, de az eladó példány nem ismerhető fel, mert "kígyóbőrbe" bujtatták, és a csatlakozókról sem azonosítható. Mindezek ellenére az ára abba az ársávba esik, amennyiért az ilyen bizonyítottan eredeti kábelt árulni szokták.
A kínált kábel, a képek alapján egyáltalán nem annak néz ki, mint aminek megnevezték.
A csatikon meg már szerintem az sem igazodik ki akinek nagyobb rálátása van ezekre mint a "pórnépnek",mert akkora a kínálat,hogy már tényleg nem tudni hogy másolatról,vagy önálló termekről van szó.Nézegettem pl schuko csatikat a napokban,és a 12 dolcsis dugópárhoz is mellékelve volt az eredetiséget igazoló certificate,ami elég viccesnek tűnik mert nem annak tűnt,de ez van.