Shimano írta: ↑2022.02.22., kedd 13:55
Tapasztaltabb kábelfaragókhoz fordulnék egy kérdéssel.
Tudtok ajánlani olyan banándugót,ami a csupasz kábelbekötés hangját legalább megközelítően tudja,és nem lesz tőle érezhetően gyengébb és visszafogottabb a hang?Forrasztható banánhegyen gondolkozom,mert ez úgy adná magát mint egy lehetséges jó megoldás,de ha van csavaros típus ami tuti jobb ettől a kácsástól pl,és nem kerül egy kisebb vagyonba sem,az is jöhet ajánlatként.
BP-6201G_banandugo (1).jpg
nos,mint bogárültető,ez az én saram lehet...válalom

van a "kezdő hifi tanács" téma,ott kivesézésre került a Cordial kábel,vásároltam magam is,ahogyan a képen látható csatikat is....kb 2 nap járatás után,volt egy fura érzésem,vlmi kezd nem kerek lenni..én leszereltem a csatikat,nélkülük,nekem jobb a hang...ezt PÜ-ben,jeleztem @shimano felé is,de mivel alapkoncepcióban,más-más rendszereket használunk,gondoltam ez az én Tannoy DC+nagymalac on axis/off axis féle zenehallgatási hepciám,amely az indirekt sugárzó Heed hangsugárzónál,nem jelenik meg,nem foglalkoztam vele tovább...úgy látszik,tovább kell foglalkozni vele

...én mezitlábas bekötésen vagyok,hangsugárzó és amplifikáció oldalon is,a Cordial a helyén...

...gondolom,máglyára most vele

....@süteményx szépen kinálta nékem az AQ félét,tesztelésre

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)