Elmo írta: ↑2022.02.23., szer. 11:48
Dixie: nem Canare a Cordial?
Shimano: ahogy privátban is megírtam, én is végigpróbáltam egy-két gagyibb banánt, tényleg nagyon lebutította a hangot. Most kibróbáltam a Viborg vörösréz csatlakozóit és talán még jobb is egy fokkal, de nem rosszabb az biztos.
Azt néztem már,csak nekem az a gondom vele hogy nincs nálunk,rendelni kell külföldről,az meg nekem macera,meg nem is tudom hogy működnek az elmebajos meg a hasonló rendelések.
De ha valaki rendelne,beszálnék én is,aztán majd csak ideér.Most egyelőre hagyom így csupaszon,kivesézem a hangját,és utána lehet teszek egy próbát azokkal a viablue banánokkal amiket kimber ajánlott.Az erősítőhöz kellene egy mobilisabb megoldás,a hangsugárzónál meg tök jó most,mert igy áttolva mindkét terminálon a kábelt a jumper drót is száműzve lett,ide lehet nem is teszek csatikat a későbbiekben sem.
Ez a kácsás dugó egyszerűen nem jó ehhez a kábelhez,lehet máshoz jó,szóval nem azt mondom hogy sz@r,de ehhez nem jó.Tegnap szinte orrba vágott a különbség,de persze ehhez hozzájárult az is hogy rendesen meggyötörtem a kábelt mire betuszkoltam a helyére,azóta már regenerálódott és letisztult,de így is érzékelhető hogy kiegyenlítettebb,kerekebb a hang,a kácsás dugó érezhetően feljebb tolta a hangképet,és nem voltak vele olyan igaziak a hangszerhangok sem.
Szóval most nyugi van,és megy a járatás ezerrel.Ahogy mondtad és olvastam is több helyen nem kevés idő kell neki,de türelmesen kivárjuk.
Az tuti hogy nagyon érzékenyen reagál a hajlítgatásokra,ezt megtapasztaltam tegnap.